Wiatm wszystkich - Magda

Jesteś nowy? Dopiero zajrzałeś do naszego Centrum i nie bardzo wiesz, jak zacząć? Tu możesz przywitać się i podzielić pierwszymi wrażeniami :-)
Łakoma

Wiatm wszystkich - Magda

Post autor: Łakoma » śr gru 09, 2009 7:27 pm

Witam was wszystkich. zbaraniałam, jestem zielona.
Po kolei... Zajmuje sie głównie tarotem / wiem to nie tu / od kilku lat. Osoba która mnie tego uczyła, raczej przekazywała m ta wiedze, zajmuje się także kontaktemi z duchami. Ma znajomego ksiedza egzorcyste itd.. Troche mi wyjasniała.
Pomaglam kilku osobom po stracie najbliższych , które nie mogły poradzic sobie z ich odejsciem. Nie wywołuje duchów, chyba tego nie umiem, nie próbowałam. One po prostu są. Widze je czuje, czasem coś pokazują / nie mówią do mnie / W tych wspomnianych przypadkach osoby zmarłe po prostu przyszły do mnie a ja wiedziałam co powiedziec ty którzy zostali. Nie odczówam strachu. Choć czasem moi domownicy są zadzwieni. Ja spokojna.
Od kiedy to wszystko zaczeło się dziac przeczytalam wiele ksiażek.
i tyle... to wszystko.
Trafiłam tu przypadkiem / choc nic przypadkiem sie nie dzieje /
To co wy robicie, świadome kontakty... Gdzie jast miejsce by to poznac dokładnie? czy jest tu jakaś zakładka - dla poczatkujących - bo tak w wasym gronie sie czuje.
Czy to jednak nie dla mnie miejsce bo za zielona?
Prosze w takim razie o jakiekolwiek wskazówki.
Łakoma - bo cięgle mi mało tego co już wiem....
Pozdrawiam mocno
Magda

FREYA

Post autor: FREYA » śr gru 09, 2009 7:46 pm

Witaj Magdziu:)
Domyślam sie skąd do nas trafiłas( ale tylko domyslam:)
Nie pisz ,że jesteś zielona, bo jak widać wiele, bardzo wiele potrafisz...

A co do materialu na Forum, to po prostu przeglądaj , przeglądaj, przeglądaj.
Jest tego sporo- fakt, ale teraz nadchodzą dłuuugie, zimowe wieczory ;)

Witamy cieplutko, i myślę że Ty też zechcesz podzielić się z nami swoją wiedzą i umiejętnościami:)

PS. A łakomi to jesteśmy tu chyba wszyscy :D
"Można odejść na zawsze - by stale być blisko".
Ks. Twardowski

asiula2k

Re: Wiatm wszystkich - Magda

Post autor: asiula2k » śr gru 09, 2009 7:55 pm

Łakoma pisze: One po prostu są. Widze je czuje, czasem coś pokazują .....Trafiłam tu przypadkiem / choc nic przypadkiem sie nie dzieje ...... bo tak w wasym gronie sie czuje.
Czy to jednak nie dla mnie miejsce bo za zielona?
witam cię serdecznie. widzę a raczej czytam ze czujesz tak samo jak ja. wiec dobrze wiem jak to jest. Duchów nie widzę ale często rozmawiam z nim we śnie /czasem tez coś mi pokazują.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. Po prostu tak musiało być/ tak było tam na górze zapisane ze miałaś trafić na to forum
To dobrze ze czujesz się jak we własnym gronie. Mam taka nadzieje ze poczujesz się dodatkowa jak w domu. bo My tu na forum jesteśmy jak taka przyszywana rodzina......
Oczywiście ze to miejsce/ forum jest dla ciebie.
spotkasz tu na forum istotki które rozmawiają z duchami, oczyszczają, przeprowadzają na tam ten świat itd itp.
Czytają forum dowiesz się tu wszystkiego.
Pozdrawiam cię serdecznie buziaki na 102,5
Ostatnio zmieniony śr gru 09, 2009 7:55 pm przez asiula2k, łącznie zmieniany 1 raz.
Słabi się mszczą , wrażliwi wybaczają a inteligentni ignorują

ewa.fortuna1

Post autor: ewa.fortuna1 » śr gru 09, 2009 7:55 pm

Łakoma,to ty jests w lepszej sytuacji niz my,bo ty ich nie musisz wzywać,one są przy tobie. Gdy zadajesz im pytania opowiadają czy tylko są?
Bardzo mi przykro,ale NIE nawiązuję już kontaktów ze zmarłymi :(

paul 023

Post autor: paul 023 » śr gru 09, 2009 8:22 pm

Witaj ;)

Jak miło mieć nowego członka.

Pozdrawiam serdecznie.
Uwaga: Informuję, że zaprzestałem nawiązywać kontakty.

Figa

Post autor: Figa » śr gru 09, 2009 8:30 pm

Witaj,
"Łakoma" - świetne! :) Trafia w sedno :)
Witam Cię jako przedstawiciel grona tutejszych Zielonych ;)
Figa

za_mgłą

Post autor: za_mgłą » śr gru 09, 2009 8:53 pm

Witam Ciebie serdecznie Łakoma :)
cieply przytul
tutaj podaje linka, zebys mogla rozlozyc swoje karty i opowiadac nam o Nich, bo mnie na pewno ten temat nie ominie szerokim lukiem :), bo nawet tego nie chce
http://www.afterlife-knowledge.com.pl/f ... m.php?f=69
a dalej....
dalej to sobie zagladaj czytaj, poznawaj, posiadaj swiadomosc, ze wszyscy tutaj wspolpracujemy ze soba, szanujemy sie, jestesmy wielka rodzina do ktorej zapraszamy i Ciebie.

pozdrawiam serdecznie z Duszami
za_mgla

Grey Owl

Post autor: Grey Owl » śr gru 09, 2009 9:05 pm

Witam pieknie Lakomczuchu !! :D

Ciacho

Post autor: Ciacho » śr gru 09, 2009 10:50 pm

Witaj Łakoma :)
behind blue eyes

Daltar

Post autor: Daltar » śr gru 09, 2009 10:54 pm

Witam pięknie! :)

To forum, to kopalnia tekstów do przeczytania. Większość przypomina poszukiwania i studiowania, ale jest też wiele ciekawych wypowiedzi na temat (przynajmniej tak się wydaje) wiedzy sprawdzonej i działającej w praktyce. Po prostu można się w tym wszystkim zanurzyć i zgłębiać, zgłębiać, pytać, opowiadać, dyskutować.

Wiesz, tak naprawdę "zieloni" i tak zwani "starzy wyjadacze" siedzą na tym samym regale z napisem "początki poznawania", a wysokość półek jest podyktowana jedynie ilością przeczytanych książek, oglądniętych filmów, odbytych warsztatów i szkoleń, czy też jakimiś predyspozycjami wrodzonymi, których Tobie niejeden może pozazdrościć.
Zatem od razu wyzbądź się wizytówki "zielonej" i śmiało wkrocz głębiej "na salony", tak jak to zrobili inni, ( i słusznie! ) :)

Pozdrawiam serdecznie

Daltar

Roxanne
Administrator

Post autor: Roxanne » śr gru 09, 2009 11:07 pm

Witam Cię cieplutko Magdo :-)

jeśli chcesz poznać techniki, którymi się posługujemy w "pigułce", to polecam przestudiowanie oficjalnej strony Bruce'a w j. polskim (której nota bene częścią jest to forum)

np. http://www.afterlife-knowledge.com.pl

oraz obszerne fragmenty książek naszego patrona w czytelni wydawnictwa Manawa:

http://www.manawa.com.pl/obszary-swiadomosci

rozgość się

pozdrawiam cieplutko :-)

paul 023 pisze:Witaj ;)

no paul, takie perwersyjne dwuznaczności? ;-))) kto by pomyślał....
"Idź swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą."
-- Alighieri Dante

Conchita
Administrator
Kontakt:

Post autor: Conchita » czw gru 10, 2009 9:02 am

:):):) hehe Roxi (przyznam się - pomyślałam o tym samym...!)

Witaj Łakomczuszku. Prawdopodobnie wszystko już masz oprócz techniki nawiązywania kontaktów z duszami, których nie ma blisko Ciebie, tylko trzeba ich poszukać...

Pozdrawiam - rozgość się! Pewnie niedługo zasilisz szeregi odzyskiwaczy z czego się bardzo cieszę!
Oby wszystkie istoty osiągnęły szczęście i przyczyny szczęścia

za_mgłą

Post autor: za_mgłą » czw gru 10, 2009 9:05 am

paul 023 pisze:
czyzbys Kochany wymienil na lepszy model?
podrzuc foto :diabel:

Sara

Post autor: Sara » czw gru 10, 2009 10:51 am

Witaj, Magdo <przytul>

Wszystko, co chciałabym napisać, zostało już napisane, więc tylko się podpisując pod poprzednimi postami , przytulam Cie ciepło :D

Roxi, Conchi, Mgiełko : he, he, he , przyznaję , tez miałam takie skojarzenie :zawstydzony:

Grey Owl

Post autor: Grey Owl » czw gru 10, 2009 11:35 am

:->: Ja tez- :zawstydzony: - Biedny Paul- z- tyloma- ciekawskimi- samiczkami-

Jak- owiniesz- w- folie- aluminiowa- to- zadna- nie- podgladnie-
tylko- ksztalt- folii- zobaczy-...

Klapouchy- tez- maja- problemy- ale- zmilcze- bo- tez- podsluchuja-

Łakoma

wow

Post autor: Łakoma » czw gru 10, 2009 12:31 pm

wow aż mi serce zabiło tyle odpowiedzi. Jak to miło.

FREYA - skąd? napisz prosze, przecież to nie tajemnica. Cziekawe czy dobrze myslisz.

EWA. FORTUNA 1 - one sa same z siebie, wszedzie, cały czas.... czasem zaciagsam kołdre na głowę i mam już dośc, zmeczona jestem inmi. Udaje że ich nie ma...
Nie zadaje pytań bo nie umiem, nie wiem jak. Ale potem wiem co mówic i myslec. / ne umiem tego wyjasnic /
Miałam kiedys nawiadzony dom... Kobieta po śmierci meza słyszała głosy, chałasy, światla no wszystko naraz. Chodziła po , wrózkach, ksadz odprawiał msze, była nawet w Watykanie po swięcona wodę. Nic. U jasnowidza w Warszawie . Aida czy jakoś - ta Sławna / 3 mce na wizyte sie czaka / powiedziała jej że umarły mąż jest głodny trzeba go nakarmic, zostawic na noc otwartą lodówka. No nic nie pomagało.
Więc moja sąsiadka przyprowadzila ją do mnie / bo wie że ja karty to może i to / zbaranałam ja? przecież nie wiem jak mam się za to zabrać.
Kobieta byla strzepkiem nerwów, wykończona niespaniem, strachem. Mówiłam żeby sie nie bała, że on chce coś jej powiedziec / był podobno strasznym draniem / może przeprosic - nic. No to poszłam i co cisza. nic nie słyszałam, Wszyscy w szoku . A ja no pieknie odpycham od siebie nawet takie jasne sytuacje.
Poprosiłam go w myslach, żeby zostawił ten dom bo jego zona strasznie sie boi. I jak nie wie co się z nim dzieje i jak mu żle to niech przychodzi do mojego domu zwsze kiedy chce. Modliłam się , paliłam swiaczki... Myśle ze był, ale nic się ne działo. U tej pani w domu też. csza - taka sobie historia.

PAUL023 członkiem mogę byc... perwersja też ludzka rzecz / a nic co ludzkie nie obce /

ZA_MGŁĄ - co z tymi kartami?
Jakie wy macie piekne wizje. Ja nic . realnośc. Tempa jakaś jestem.

ROXANNE - czytałam jak wchodziłam i książki tez już jakis czas temu. Fajnie że tacy ludzie są . Ale m bliżej do ciszy i prywatności. Kardec do mnie przemawia.

CONCHITA - no własnie techniki u mnie nic a nic dlatego potrzebuje Waszej pomocy.

JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA ODZEW.
Magda

FREYA

Re: wow

Post autor: FREYA » czw gru 10, 2009 12:48 pm

Łakoma pisze:
ROXANNE - czytałam jak wchodziłam i książki tez już jakis czas temu. Fajnie że tacy ludzie są . Ale m bliżej do ciszy i prywatności. Kardec do mnie przemawia.

No właśnie...
A ja ostatnio podałam na Forum Spirytystycznym linki do Moena :)
Więc podejrzewałam ,że jesteś Melys :D
"Można odejść na zawsze - by stale być blisko".
Ks. Twardowski

Błękitna

Post autor: Błękitna » czw gru 10, 2009 8:51 pm

Witaj Łakomczuszku,
fajnie, że ktoś się pojawił również i z mojego miasta - miasta Łodzi!
...cuda dzieją się nie wbrew naturze, ale wbrew temu, co wiemy o naturze...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się!”