Witam. Proszę mi odpowiedzieć czy może mieć to związek z tym że ostatnio bardzo często zaglądam na forum i dużo czytam na tematy z nim związane, ostatnio w ciągu kilku dni dwa razy śniły mi się osoby mi znajome które już nie żyją.
Czy to coś znaczy???
I jeszcze jedno czy dusza po śmierci zawsze odradza się jeszcze raz niezależnie od wieku w jakim zmarła?
pozdrawiam
sny o zmarłych
Jeżeli osiągnęła doskonałość nie odrodzi sie juz, bo dokonczyła swoją drogę. Pozostałe dusze tak - by sie rozwijac muszą zostac ponownie wcielone ale czas może byc rózny, nawet kilka lat . Tam nie ma pojecia czasu. Mówie o czasie w zanczenu naszym. Jest tez takie miejsce w którym dusza stoi, nie widzi drogi ani szansy zmian. Też wówczas nie podlega wcieleniu. - to tak po któtce.
Magda
mysle ze twoje sny / choc strasznie mało o nich piszesz / mogą byc następstwem mysli - zapraszam na http://www.afterlife-knowledge.com.pl/f ... php?t=1387 tam szarzej mówimy o snach.
Magda
Co do odrodzenia na nowo to jeśli to dotyczy dzieci małych które zmarły to one chyba raczej się odrodzą na nowo?A czy jest taka możliwość aby sprawdzić czy dana osoba się odrodziła?
Co do snów pisze niewiele dlatego że mało z nich pamiętam jedynie te osoby ponieważ je znam to są osoby z mojej dalszej rodziny.
Co do snów pisze niewiele dlatego że mało z nich pamiętam jedynie te osoby ponieważ je znam to są osoby z mojej dalszej rodziny.
maniulek
osoby które nawiązuja kontakt z duszami są w stanie czasem sie dowiedziec czy dany duch jest wcielony czy jeszcze czeka. Nie tylko to dotyczy dzieci małych. Powtarzam. Czas jest dla nas tam nie ma małych dużych starych chorych, tam nie ma czasu. To że dziecko umiera małe nie oznacza że ma ducha mołego - ducha dziecka. Nie ma czegoś takiego. to tylko meterialna powłaka dla nas. tu na ziemi.
Magda