Karol...
Karol...
Mój ukochany Karol zmarł nagle na zawał serca 12.06.2010.To co sie dzialo ze mna przez ten czas i dzieje nadal jest ogromnym bolem, zalem, strachem, zloscia i najgorsza bezradnoscia.Nie moge sie pogodzic z Jego odejsciem z tym, ze juz nic dla Niego nie zrobie, nie porozmawiam z Nim, nie pomilcze, nie popatrze na Niego i nie powiem jak bardzo Go kocham.Brak mi naszych usmiechow, wyglupow, wariactw, rozmow o powaznych tematach i o bzdurach.Strasznie Go kocham.Nie wyobrazam sobie zycia bez Niego.Bylismy ze soba dwa lata.Wszystkie plany, marzenia odeszly razem z Nim.Bez Niego wszystko stracilo sens.Chce zeby wiedzial, ze bardzo za Nim tesknie, ze Go kocham z kazda minuta bardziej, przepraszam, Go za wszystko zle i ze tak malo zrobilam dla Niego, ze jest dla mnie wszystkim i ze zawsze bedzie.Prosze o kontakt z Nim, bardzo prosze.Moje wszystkie komorki ciała wzywaja Go.
Ventro trochę więcej cierpliwości .....
Jeśli chcesz żeby wiedział, ze bardzo za Nim tęsknisz, ze Go kochasz. Powiem ci ze nie tylko wie , ale i słyszy i widzi, zna twoje myśli. I na pewno cie pamięta. Jeśli chce ci coś powiedzieć to na pewno zrobi to po przez sen. No chyba ze da ci znak w ciągu dnia jakiś przedmiotem ze jest koło ciebie i pamięta cie. .
Jeśli chcesz żeby wiedział, ze bardzo za Nim tęsknisz, ze Go kochasz. Powiem ci ze nie tylko wie , ale i słyszy i widzi, zna twoje myśli. I na pewno cie pamięta. Jeśli chce ci coś powiedzieć to na pewno zrobi to po przez sen. No chyba ze da ci znak w ciągu dnia jakiś przedmiotem ze jest koło ciebie i pamięta cie. .
Słabi się mszczą , wrażliwi wybaczają a inteligentni ignorują
Jest w 17 fokusie , dobrze poza połową drogi do nieba.
Brakuje mu jeszcze 10 poziomów -fokusów .
Tam już jest całkiem przyjemnie i duszą wie co się stało, jest pogodzona i chce iść do nieba , brakuje jej tylko energii- miłości.
A tę można wysyłać w formie modlitwy , medytacji 2 serc na przykład , jest najlepsza bo przesyła najwięcej energii i znajdziesz ją w moich postach.
Robisz częsty błąd i wysyłasz ból i smutek duszy Karola co mu nie pomaga.
Kochasz go przecież , to wysyłaj miłość, a będzie Ci wdzięczny.
Oni tam dokładnie wiedzą co im przesyłamy i częstą cierpią gdy to są smutne uczucia.
Brakuje mu jeszcze 10 poziomów -fokusów .
Tam już jest całkiem przyjemnie i duszą wie co się stało, jest pogodzona i chce iść do nieba , brakuje jej tylko energii- miłości.
A tę można wysyłać w formie modlitwy , medytacji 2 serc na przykład , jest najlepsza bo przesyła najwięcej energii i znajdziesz ją w moich postach.
Robisz częsty błąd i wysyłasz ból i smutek duszy Karola co mu nie pomaga.
Kochasz go przecież , to wysyłaj miłość, a będzie Ci wdzięczny.
Oni tam dokładnie wiedzą co im przesyłamy i częstą cierpią gdy to są smutne uczucia.
Nie ma rzeczy niemożliwych - poza tym wszystko jest możliwe.