Włodek

To dział przeznaczony dla osób, które nie brały udziału w warsztatach z Brucem Moenem, lub z innych powodów nie mają pełnej wiedzy potrzebnej do dokonywania odzyskań i uzdrowień..
pijawka

Post autor: pijawka » śr sty 12, 2011 11:03 am

Ale dobrze ,że o tym mówicie :) Dzięki Wam za to dziewczynki :)

Namali

Post autor: Namali » śr sty 12, 2011 12:01 pm

Mówimy , ponieważ są to rzeczy niebezpieczne. A myślenie, że jest sie wiecznie atakowanym i otoczonym przez byty astralne może doprowadzic niejedna osobę do obłędu.

Ja w pewnym momencie nie mogłam juą normalnie funkcjonować i jak napisałam, każda, najdrobniejsza czynność była zbyt trudna do wykonania, nie mówiąc juz o zaprzestaniu dbania o swoje ciało, raz głodzeniu sie raz obżeraniu, niestabilności emocjonalnej .

A każde uczucie kłucia, bólu w ciele, zmęczenie fizyczne, rozchwianie emocjonalne przypisywałam właśnie takim atakom magów, duchów i wampirów energetycznych, o których naucza Włodzimierz.

Trzeba mówić, pisać i ostrzegać. Szczególnie, że na forum o takiej tematyce przychodz ludzie z problemami , czasem juz w depresji . A wmawianie im , że do tego sa jeszcze atakowani może tylko pogorszyć sytuację.

I co z tego , że poprawi sie na chwile po cudownym oczyszczeniu jak za jakiś czas wróci ten stan - i znowu - i znowu. Aż taka osoba nie poradzi sobie ze swiom życiem i postanowi je zakończyć?

Czarny scenariusz, ale wysoce prawdopodobny w tej sytuacji.

Molin

odp

Post autor: Molin » śr sty 12, 2011 1:07 pm

Witam
powiem to co uważam za najważniejsze doczytując się iż bawi się ktos energiami dziecka.
Nikt nie ma prawa zaglądać dzieciom w energię w ten sposób można tylko zaszkodzić .Jak wiadomo małe dzieci posiadają w sobie taką dawkę energii ,że nie sposób jej im zabrać.
Jedynie po przez bawienie się i zaglądanie w ich energię.
Dlatego też ludzie zajmujący się wróżeniem starają się nie zaglądać w karty dzieci .
Teraz tak odnośnie tego co dzieje się w naszym życiu , rożne sytuacje, wypadki, choroby itd... powodujemy my sami [ chyba ,że ktoś bawi się czarną magią i sprowadza na siebie zło] dlaczego sami sobie powodujemy niebezpieczeństwa nie wszystkie ale jednak..a dlatego moi drodzy ,że przestajemy się cieszyć życiem ,zaczynamy zamartwiać się o finanse ,popadamy w depresje , tracąc przy tym energię i tym bardziej zaczynamy miec o sobie niską samoocenę .Gdzie w tym wszystkim jest wiara ,gdzie są prośby do tych w których wierzycie ..często zapominamy i dopiero jak nam się dzieje krzywda to przypominamy sobie o prośbach modlitwach. Jak mówi się ''jak sroga to do Boga''.
Zawsze trzeba też pamiętać o tym iż doświadczając czegoś na tym świecie nie jest niczym na próżno ponieważ po przez takie doświadczenia uczymy się na nowo zrozumieć siebie i to czego jeszcze nie zrozumieliśmy.Natomiast zawsze będzie tak iż odczuwać będziemy ból po starcie kogoś na to nie ma żadnej regułki ani też eliksiru .
Ja swoje życie przechodzę też nie bez kolców i bez doświadczeń ,ale wiem jedno
walka o słuszność i dobro ma swoje znaczenie.
Jeszcze jedno Namali pisze

Kod: Zaznacz cały

A każde uczucie kłucia, bólu w ciele, zmęczenie fizyczne, rozchwianie emocjonalne przypisywałam właśnie takim atakom magów, duchów i wampirów energetycznych, o których naucza Włodzimierz. 
W tym jest prawda ,bo nawet człowiek nieświadomy może z ciebie zbierać energię .
Tak jak żyjesz z alkoholikiem , despotą , czy nawet chorym człowiekiem w jednym domu to wiedz ,że on może pobierać z ciebie energię nawet nie wiedząc o tym...skąd takie twierdzenie a spójrzcie na to jak jesteście gdzieś u takiej rodziny..czy potrafi się ona cieszyć , smiać , ile jest w niej siły a w szczególności jak czujecie się obok tej osoby wy ..jakie są wasze odczucia .
Tym wszystkim którzy w jakis sposób są zmęczeni , zli , zestresowani polecam
dekret Archanioła Michała

W Imieniu Wszechmogącej i Zwycięskiej
Obecności Boga,
w Imię Chrystusa,
umiłowanego Archanioła Michała
i wszystkie Żywioły;
Ognia,
Powietrza,
Wody,
Ziemi

oto wołam

Michale, Michale
wzywam Cię tu.
Mieczem ognistym
odetnij mnie złu.

Bożą Mocą i opieką
otaczaj mój świat
A sztandar Twej wiary
rozpostrzyj, jak kwiat.
Błękitnym mieczem
przeniknij mą duszę
a z Bożą pomocą
zwycięskim być muszę.

Michale, Michale
kocham Cię tak
Utwierdzaj mnie w wierze
na jawie i w snach.

Michale, Michale,
Zastępy błękitu
Napełnij mnie wiarą
i nadzieją od światu.
Błękitnym Twym mieczem
przeniknij mą duszę
a z Bożą pomocą
zwycięskim być muszę.

Twój Płomień Błękitny
napełnia mnie już
Twa zbroja błękitna
ochrania od burz (3X)

I w pełni wiary świadomie
przyjmuję
Niech się tak stanie! (3X) tu oto i teraz.
Moce potężne, na wieki trwałe
Wszechmocą czynne
rosnące w zasięg
świat ogarniając
aż wszyscy osiągną
Światło Wolności Wniebowstąpienia.

Niech się tak stanie! (3X)

Ja powiem ,że pomógł mi w 100 procentach za nim poznałam Włodka
co do Włodka nie będę się wypowiadać i nie dlatego ,że stoję za nim lub przeciw niemu
a tylko dlatego ,że nie mam takiej potrzeby .
Wszystkim życzę miłego dnia.
Siła i moc jest w każdym człowieku.

M2000

Post autor: M2000 » śr sty 12, 2011 1:12 pm

ARCHANIOŁ MICHAŁ poczciwina ma mnóstwo pracy, dzieki Molin

Molin

odp

Post autor: Molin » śr sty 12, 2011 1:15 pm

M2000 pisze:ARCHANIOŁ MICHAŁ poczciwina ma mnóstwo pracy, dzieki Molin
oj ma na parwdę ,ale szczerze polecam niech odetnie zło.

Namali

Re: odp

Post autor: Namali » śr sty 12, 2011 1:36 pm

W tym jest prawda ,bo nawet człowiek nieświadomy może z ciebie zbierać energię .
A tak , oczywiście. I nie mało sie takich spotyka.
Sama mam taką osobę w swoim bliskim otoczeniu. Jak tylko wchodzi do mojego domu, to jakby mnie pażyło, tak niedobra energia płynie do mnie. A juz wystarczy, że dam się sprowokować ;[ i powstaniek kłótnia, wymina zdań czy poglądów, oj to muszę ze 3 dni się regenerować.

Sama obecnośc takiej osoby sprawia , że czuję jakby mnie otaczała ciemna chmura, a czasem słowa nie mogę wydusić z siebie.

Ale to mija. :D

A Molin, w tym przypadku o którym tu piszemy, to są ataki astralne, nawracające i nasilające sie z czasem.

pozdrawiam cieplutko :D

Namali

Post autor: Namali » śr sty 12, 2011 1:38 pm

przepiękny tekst dekretu :) dzięki

M2000

Post autor: M2000 » śr sty 12, 2011 2:29 pm

Michał jest archaniołem, którego wierni przyzywają w walce przeciw siłom zła. Wierzą, że pomaga odnaleźć wewnętrzne światło. Historycznie jest obrońcą zarówno Izraela, jak i Kościoła katolickiego. Jest patronem policjantów, żołnierzy i małych dzieci, a także opiekuje się pielgrzymami i obcymi ludźmi. Archanioł Michał jest ognistym wojownikiem, Księciem Niebiańskiej Armii, która walczy w imię sprawiedliwości i prawa. Daje wsparcie wszystkim, którzy znajdują się w strasznym ucisku. Michał jest też dawcą cierpliwości i szczęścia.

M2000

Post autor: M2000 » śr sty 12, 2011 2:33 pm

10Według Księgi Daniela i Apokalipsy Świętego Jana, Michał za-
pewnia ochronę w trudnych chwilach.

Niezliczone legendy, zwłaszcza w tradycji chrześcijańskiej, juda- istycznej, islamskiej i celtyckiej, opisują osławioną siłę i mądrość Archanioła Michała. Jednak archanioł ten nie został zepchnięty do roli postaci ze stronic świętych tekstów. On żyje i przebywa wśród nas. Co więcej, bardzo prawdopodobne, że ci w czymś po- mógł, zwłaszcza jeśli go o to prosiłeś.
Zanim jednak przeczytasz ciąg dalszy, chciałabym wyjaśnić kil-
ka kwestii:

Michał nie chce być czczony.

Całą chwałę oddaje Bogu i nie chce, żeby się do niego modlono. Jest pośrednikiem między Stwór- cą i stworzeniem (to znaczynami). Zatem wzywamy go, ale nie modląc się do niego, co stanowi subtelną, lecz istotną różnicę.

Michał jest nieograniczony.

Może przebywać jednocześnie przy każdym z nas, a doświadczenia te będą zawsze indywi- dualne i wyjątkowe. Nigdy więc nie martw się, że zawracasz mu głowę tak zwaną „małą prośbą”. Michał pragnie pomóc lu- dziom osiągnąć pokój na ziemi, a cel ten realizuje, pomagając każdemu z nas z osobna. Chce ci pomagać we wszystkim, co zapewni ci spokój.

Chociaż Michał kojarzony jest z niektórymi religiami, w rzeczy- wistości pomaga on wszystkim ludziom. Kocha wszystkich bez- warunkowo, tak jak Bóg. Jednak mimo że jest tak potężny, może ingerować w twoje życie tylko wtedy, gdy mu na to pozwolisz, po- nieważ nie wolno mu naruszać twej wolnej woli. Musisz więc po- prosić go o pomoc, żeby mógł ci jej udzielić.

M2000

Post autor: M2000 » śr sty 12, 2011 2:34 pm

Bóg i anioły, łącznie z Michałem, reagują na każde wołanie o po- moc. Możesz więc prosić na głos, w myślach, na piśmie i poprzez śpiew. Możesz prosić o jego pomoc poprzez tradycyjną inwokację, armację, a nawet zwykłe: „Michale, pomóż!”. Nie jest ważne,jak prosisz, ale że w ogóle to robisz.

M2000

Post autor: M2000 » śr sty 12, 2011 2:35 pm

Ponieważ najważniejszą rolą Michała jest ochrona (jest pa- tronem policjantów i wojskowych), strzeże cię przed niższymi energiami. Jeśli czasem nie jesteś przekonany co do uczciwości ludzi bądź duchów, wezwij go. Niczym święty bramkarz w klu- bie nocnym Michał dba o to, by dostęp do ciebie miały wy- łącznie istoty pełne czystej miłości i światła. Z pomocą legionu aniołów, zwanego „Zastępem Miłosierdzia”, Michał współpra- cuje też z Jezusem, świętymi i innymi archaniołami i bóstwami religijnymi.

Molin

odp

Post autor: Molin » śr sty 12, 2011 2:37 pm

M2000 pisze:Bóg i anioły, łącznie z Michałem, reagują na każde wołanie o po- moc. Możesz więc prosić na głos, w myślach, na piśmie i poprzez śpiew. Możesz prosić o jego pomoc poprzez tradycyjną inwokację, armację, a nawet zwykłe: „Michale, pomóż!”. Nie jest ważne,jak prosisz, ale że w ogóle to robisz.
Pięknie to ujęłaś i zgadzam się z Tobą M200 :D :D :D

DzikaJezyna

Post autor: DzikaJezyna » śr sty 12, 2011 2:40 pm

Mam tutaj wątpliwości. Nie wiem, czy nie wystarczy się zwracać o pomoc po prostu bezpośrednio do Boga ? Dopiero co sobie powiedzieliśmy ze nie ma co korzystać z opieki opiekunów, a jaka jest właściwiej różnica miedzy opiekunem a aniołem ? Poza róznica leksykalna, znaczenie pozostaje to samo. Ja, przywołując swojego, miałam właśnie na myśli takiego anioła, używałam zamiennie slow anioł i opiekun. W rezultacie połączyłam się z bytem, co do którego światłości nie jestem pewna. Po tym doświadczeniu mam alergie na powoływanie się o pomoc wszystkiego oprócz mojego własnego Wyższego Ja oraz Boga.

M2000

Post autor: M2000 » śr sty 12, 2011 2:57 pm

a to najlepiej jeśli pojdziesz za głosem SERDUCHA :)
wiadomo że najlepiej do PANA BOGA bezpośrednio,

powiem Wam że Aniołki mi zawsze pomagają jak je o coś poproszę, akurat moje wenętrzne przekonanie jest take ze stoi przy mnie anioł stróż, czasami mówiłam opiekun ale bezpieczniej ( ja tak to czuję ) przywoływać ANIOŁY,

Panu Bogu raczej nie zawracam głowy ale zawsze MU dziekuję za to dłał mi anioła osobistego :) aby mnie strzegł, nie zostawia nas samym sobie, PANU BOGU to ja częściej dziękuję niż o coś proszę :)

mam taką formułkę jak mam problemy:

ARCHANIELE MICHALE, RAFALE, GABRIELU, ANIELE STRÓŻU proszę Was o...

i właśnie ( ja tak myślę i jest to moje osobiste zdanie ) że nie modlimy się do Aniołów, bo modlimy się tylko do BOGA, aniołow prosimy o pomoc jak prosbę skierowaną do najlepszego przyjaciela, który nas kocha i jest nam oddany jak nikt na świecie, i zawsze nie zapominam powiedzieć im DZIĘKUJĘ :)

ANNA.K

Post autor: ANNA.K » śr sty 12, 2011 2:57 pm

Myślę, że jest to indywidualna sprawa, kogo prosimy o pomoc. Ważne jaka jest tego intencja i w ślad za tym jaka idzie energia :D

M2000

Post autor: M2000 » śr sty 12, 2011 2:58 pm

i powiem WAM to działa!!!

sparwdizłąm na sobie :)

ANNA.K

Post autor: ANNA.K » śr sty 12, 2011 3:03 pm

Czy wiesz Włodku, że wciągasz do swojej grupy i mieszasz w głowach osobom niepełnoletnim :!:

Myślisz, że jesteś bezkarny :!:

Namali

Post autor: Namali » śr sty 12, 2011 3:08 pm

Jeżynko modlisz się do Boga. Zastępy Anielskie sa siłą Boga, Jemu słóżą.

Ja tez kierowałam prośby do opieuna, ale też miałam na myśli mojego Anioła Stróża.
Mój Aniołek stał z boku i czekał az zmądrzeję ;)

Poprosilam o pomoc Archanioła Metatrona i oczy mi sie otworzyły, zaczęłam miec wątpliwości i właśnie w tym momencie , tych wątpliwości Bóg postawił mi na drodze osobę, która mi pomogła.
Pomoc wspólną modlitwą kierowana do Boga i prośbami o wsparcie Aniołów, o wyrwanie mnie z tego obłędu.

100 % skuteczne. :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Problemy dot. odzyskiwania i uzdrowień”