prośba o pomoc, coś chodzi czasem po domu/za mną
prośba o pomoc, coś chodzi czasem po domu/za mną
Witam
Od ostatniej pomocy Włodka było okej, jednak znów coś sie przyplątało.
W nowym mieszkaniu dzieje sie cos dziwnego.
Stety/niestety chyba widzę co to jest lub moge się domyślać, lecz nie wiem po co przychodzi/jest?
Mam taki talent, dar, wyobraźnię jak coś sie takiego dzieje.
Proszę o pomoc, gdyż sam nie daję rady.
Nie jest to coś zbyt złośliwe, ale czasem uciążliwe.
Stety/niestety chyba widzę co to jest lub moge się domyślać, lecz nie wiem po co przychodzi/jest?
To jakiś człowiek na poziomie duszy Cię odwiedza , jego duchowość to 12 fikus.
Jest osłabiony i szuka energii.
Zaprosiłem go do komór oczyszczających , a następnie do ogrodów marzeń, tam jest energia i nie będzie może Cię nawiedzał więcej.
Choć do końca nie da się przewidzieć co taki zrobi.
Jak by się zjawił następny kiedyś, to możesz poprosić Opiekuna takiej osoby żeby powtórzył operację.
Do puki się nie ma osłon energetycznych to się ma takie odwiedziny i trzeba się jakoś bronić przed tym.
Jest osłabiony i szuka energii.
Zaprosiłem go do komór oczyszczających , a następnie do ogrodów marzeń, tam jest energia i nie będzie może Cię nawiedzał więcej.
Choć do końca nie da się przewidzieć co taki zrobi.
Jak by się zjawił następny kiedyś, to możesz poprosić Opiekuna takiej osoby żeby powtórzył operację.
Do puki się nie ma osłon energetycznych to się ma takie odwiedziny i trzeba się jakoś bronić przed tym.
Nie ma rzeczy niemożliwych - poza tym wszystko jest możliwe.
Re: prośba o pomoc, coś chodzi czasem po domu/za mną
Radzę poszukać pomocy tam, gdzie ją faktycznie otrzymaszamik83 pisze:Witam
no chyba ktoś dziwny Ci podpowiedział to co masz napisać....
ja nikomu nie posyłam ciemnej miłości nawet takiej nie znam,
gdybyś znał mnie osobiście nie pisał byś takich rzeczy...zobacz nawet co to za forma, czarna miłość i tak Cię lubię i posyłam czystą energię abyś kiedyś się obudził, ....i tak Cię kochamy, pisz co chcesz
niemiłość jakie poetyckie określenie..... wiesz ja mam cudowną cechę usadawiania przy stole zwaśnionych ludzi, rodzinę skłóconą czy też rodziny byłych małżonków...więc takie czyny wynikają tylko z miłości
ja nikomu nie posyłam ciemnej miłości nawet takiej nie znam,
gdybyś znał mnie osobiście nie pisał byś takich rzeczy...zobacz nawet co to za forma, czarna miłość i tak Cię lubię i posyłam czystą energię abyś kiedyś się obudził, ....i tak Cię kochamy, pisz co chcesz
niemiłość jakie poetyckie określenie..... wiesz ja mam cudowną cechę usadawiania przy stole zwaśnionych ludzi, rodzinę skłóconą czy też rodziny byłych małżonków...więc takie czyny wynikają tylko z miłości
Ostatnio zmieniony pn lut 07, 2011 8:46 pm przez M2000, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdyby jedna osoba mówiła, że robię coś źle - nie wzięłabym tego pod uwagę, będąc przekonaną o własnej nieomylności, ale gdy już 3 i więcej osób zwracają mi uwagę - zastanowiłabym się, czy aby to one nie mają racji Tak chyba działa "zdrowy umysł"
Gdyby osoby, którym stawiam karty czuły się źle energetycznie po kontakcie ze mną - od razu wzięłabym się za oczyszczanie samej siebie, mając na względzie nie tyle własne bezpieczeństwo co CUDZE.
Takie postępowanie - branie odpowiedzialności za własne czyny, chyba nie świadczy o tym, że jestem po stronie "ciemnych mocy"
i ps. a pro po osoby z 18 fokusa która ośmiela się odprowadzać duszyczki - właśnie odprowadziła zmarłą ponad 18 lat temu sąsiadkę mojej mamy. Duch tej kobiety podał swoje imię - Ewa. Ta "tak nisko" rozwinięta osoba robi to w ciągu paru minut i nie skarży się, że sprawdzenie kim był duszek wymaga dużo energii
Niech sam Archanioł Michał tobie pomoże, o ile to jeszcze możliwe
Gdyby osoby, którym stawiam karty czuły się źle energetycznie po kontakcie ze mną - od razu wzięłabym się za oczyszczanie samej siebie, mając na względzie nie tyle własne bezpieczeństwo co CUDZE.
Takie postępowanie - branie odpowiedzialności za własne czyny, chyba nie świadczy o tym, że jestem po stronie "ciemnych mocy"
i ps. a pro po osoby z 18 fokusa która ośmiela się odprowadzać duszyczki - właśnie odprowadziła zmarłą ponad 18 lat temu sąsiadkę mojej mamy. Duch tej kobiety podał swoje imię - Ewa. Ta "tak nisko" rozwinięta osoba robi to w ciągu paru minut i nie skarży się, że sprawdzenie kim był duszek wymaga dużo energii
Niech sam Archanioł Michał tobie pomoże, o ile to jeszcze możliwe
Zaskoczę wszystkich i napisze tak:
Nieładnie sie zachowujecie nadając każdy na każdego.
Ludzie szukają pomocy, a Wy zamiast pomóc organizujecie wojne/walke na przekomarzanie się kto ma większe umiejętności.
Atak na Włodka uważam za nieuzasadniony, jednak każdy może mieć swoje racje.
Widzę tutaj dwa podejścia, pierwsze naukowo abstrakcyjne drugie mające podstawy w chrześcijaństwie.
Tylko jak wytłumaczyć zjawiska nadprzyrodzone?
Bardzo sie zniechęciłem, gdyż zamiast działać współnie, działamy po Polsku.
Po Polsku - drugiemu na złość .
Więcej tolerancji i luzu życzę Wam i sobie , dajcie mi szansę sie wykazać tu na forum oraz dajcie szanse innym
Dziekuje
Nieładnie sie zachowujecie nadając każdy na każdego.
Ludzie szukają pomocy, a Wy zamiast pomóc organizujecie wojne/walke na przekomarzanie się kto ma większe umiejętności.
Atak na Włodka uważam za nieuzasadniony, jednak każdy może mieć swoje racje.
Widzę tutaj dwa podejścia, pierwsze naukowo abstrakcyjne drugie mające podstawy w chrześcijaństwie.
Tylko jak wytłumaczyć zjawiska nadprzyrodzone?
Bardzo sie zniechęciłem, gdyż zamiast działać współnie, działamy po Polsku.
Po Polsku - drugiemu na złość .
Więcej tolerancji i luzu życzę Wam i sobie , dajcie mi szansę sie wykazać tu na forum oraz dajcie szanse innym
Dziekuje