Przedwiosenne porządki

Tutaj piszemy o sprawach mniej lub bardziej związanych z rozwojem duchowym jednocześnie nie mieszczących się w innych miejscach Forum.
Shining Light

Post autor: Shining Light » pn lut 20, 2012 7:37 pm

Jestem tu na tyle nowy, ze większości tych gierek nie rozumiem, bo nie znam żadnych historycznych kontekstów.
Na Polanę zajrzałem i aż mnie odrzuciło od tego co tam jest.
Wysłany: Pon 11:17, 20 Lut 2012 Odpowiedz z cytatem
Ewa.G.

Kto mieszka za sciana
Przeczytał: 97 tematów

z CUiO mam podobnie jak Pik, tak samo z Focusem Asoraido - moja kolebka poznawania i wiem, ze nie tylko moja.
Szkoda tylko, ze tak sie porobilo w tamtych miejscach - szkoda słów.
A ze Oran - AO, robi za szczura pokladowego to wiedzialam, tylko jak zwykle dowodow trzeba bylo naznosic w jedno miejsce.
Wiec moze i urlop dla AO - od tak dla zasady, chociaz raz nie musze tlumaczyc przez trzy strony dlaczego, a po co i w jakim przypadku.

Nie mam juz sil, ani czasu na tlumaczenia niewarte swieczki.

pozdrawiam

AO - Oran i jeden wielki Bog wie jak jeszcze - czy ma isc na urlop? czy damy chlopakowi poletko na przedbiegi.
Np jedna, jedyna zakladka na Polanie szczegolnie wybrana dla AO - plotki, ploteczki, komu stanal, kto sie obrazil, kto zasmucil, a kto obsmial?
zenada, zenada, irytujaca zenada!
Dziwię się ludziom naszego Centrum że pozwalają na ciągłą erozję Centrum przez osoby wyraźnie nienawistne temu Centrum a obecne tu jako ekspozytura Polany. Dziwię się, że pozwalacie na obrażanie Was przez tamtych ludzi i podkopywanie Centrum. Dziwię się, że banujecie ludzi Centrum, mówię o Włodku, a zostawiacie Centrum na swobodną pastwę ludzi wyraźnie nienawidzących Centrum, czego nie kryją. Zbanowanie Włodka było celem agresywnych ataków z Polany i cel ich manipulacji został wykonany rękami Conchity, o czym na Polanie piszą zupełnie otwarcie i się z tym nie kryją.
Wysłany: Nie 12:09, 19 Lut 2012 Odpowiedz z cytatem
Ewa.G.

Kto mieszka za sciana
Przeczytał: 97 tematów

Witam serdecznie,
z okazji, ze przede mna bardzo ciekawy okres czasu. wybieram sie na urlop, aby w promieniach Słońca ogrzac gnaty.
Namiary na mnie macie - wiec w czasie pożaru prosze smialo dzwonic.
Wujek zostal usadzony - Abba Ojcze - dzieki Piku i Paul za pomoc - sporo to kosztowalo energii - szczurow bylo duzo!

Jeszcze brakuje by ktoś z Polany został Administratorem naszego Centrum, bo przygotowywanie takiej kreacji wyczuwam. To byłby gwóźdź do trumny Centrum i jego faktyczny koniec jako Centrum Bruce'a Moen'a.

pijawka

Post autor: pijawka » pn lut 20, 2012 8:00 pm

Shining Light pisze:Jestem tu na tyle nowy
Na Polanę zajrzałem i aż mnie odrzuciło od tego co tam jest.

[

Dziwię się, że banujecie ludzi Centrum, mówię o Włodku, a zostawiacie Centrum na swobodną pastwę ludzi wyraźnie nienawidzących Centrum, czego nie kryją. Zbanowanie Włodka było celem agresywnych ataków z Polany i cel ich manipulacji został wykonany rękami Conchity, o czym na Polanie piszą zupełnie otwarcie i się z tym nie kryją.

[

Jeszcze brakuje by ktoś z Polany został Administratorem naszego Centrum, bo przygotowywanie takiej kreacji wyczuwam. To byłby gwóźdź do trumny Centrum i jego faktyczny koniec jako Centrum Bruce'a Moen'a.

Mam identyczne zdanie i podejrzenia .

meduz

Post autor: meduz » pn lut 20, 2012 8:10 pm

Dla mnie to zakrawa czystą hipokryzją. Jak mogą pisac o miłosci ludzie którzy mają w sobie tyle jadu ?

Pija Ty mi nawet nie racz stąd odchodzić, bonaślę na Ciebie czarnego krasnala :placze:
Ostatnio zmieniony pn lut 20, 2012 8:18 pm przez meduz, łącznie zmieniany 2 razy.

pijawka

Post autor: pijawka » pn lut 20, 2012 8:15 pm

meduz pisze:Dla mnie to zakrawa czystą hipokryzją. Jak mogą pisac o miłosci ludzie którzy mają w sobie tyle jadu ?

właśnie !

ORAN

oddp

Post autor: ORAN » pn lut 20, 2012 8:21 pm

Meduz,bo to żli ludzie są. (nie wszyscy)
No widzisz Marcinie,Ty niejako świeży i to zobaczyłeś a ludziom niektórym z naszego Centrum coś oczy zasłoniło...
Pija Ty podejrzewasz a ja wiem.
Pozdrawiam Całe Centrum.[/b]

pijawka

Re: oddp

Post autor: pijawka » pn lut 20, 2012 8:22 pm

ORAN pisze: Pija Ty podejrzewasz a ja wiem.

.[/b]
oby nie ! ale coś jest na rzeczy :?

Meduz,ja lubię krasnale :o

meduz

Post autor: meduz » pn lut 20, 2012 8:37 pm

To jak to złe baby są to niech wracają do garów a nie zajmują się takimi rzeczami :[

pijawka

Post autor: pijawka » pn lut 20, 2012 8:39 pm

:D
Ostatnio zmieniony sob lut 25, 2012 1:54 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 4 razy.

ORAN

odp.

Post autor: ORAN » pn lut 20, 2012 8:42 pm

ja raczej bym widział ... w umbralu :lol:

pijawka

Re: odp.

Post autor: pijawka » pn lut 20, 2012 8:43 pm

ORAN pisze:ja raczej bym widział ... w umbralu :lol:
OOOO, tak :lol:

Kto będzie Vito Corleone ?

Meduz to Santino Corleone

Rocker najmłodszy-Michael Corleone

meduz

Post autor: meduz » pn lut 20, 2012 9:00 pm

http://www.livestream.com/wolnaludzkosctv szybkooo

bardzo dobra audycja.

pijawka

Post autor: pijawka » pn lut 20, 2012 9:02 pm

a to sobie zerknę

ORAN

Post autor: ORAN » pn lut 20, 2012 9:04 pm

Wiecie,tak sobie myślę,że czasem na atak najlepiej jest nie odpowiadać w ogóle, w kung-fu nazywa się to sztuką walki bez walki i proponuje zignorować wszelkie zaczepki i nie dostrzegać nawet obecności,zaczepiających, a zająć się aby na naszym centrum rzeczywiście rozwinęła się idea Moena w jak najszerszym rozumieniu.
Rocker obiecał Conchi,że się tym zajmie. Co Wy na to ?
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo

meduz

Post autor: meduz » pn lut 20, 2012 9:07 pm

napisz na czacie jak beziesz

pijawka

Post autor: pijawka » pn lut 20, 2012 9:07 pm

meduz,słucham,ale zrywa mi głos, czat też widzę i chyba Cię poznaję po stylu ( pewnosci nie mam )

I po coś pisał ? ale nie pomyliłam się,że to Ty :P
Ostatnio zmieniony pt lut 24, 2012 9:46 am przez pijawka, łącznie zmieniany 2 razy.

meduz

Post autor: meduz » pn lut 20, 2012 9:08 pm

Pija no właż tam szybko audycja leci

meduz

Post autor: meduz » pn lut 20, 2012 9:09 pm

mam nick Joe

pijawka

Post autor: pijawka » pn lut 20, 2012 9:09 pm

jestem
Ostatnio zmieniony pt lut 24, 2012 9:46 am przez pijawka, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „HydePark”