Przedwiosenne porządki

Tutaj piszemy o sprawach mniej lub bardziej związanych z rozwojem duchowym jednocześnie nie mieszczących się w innych miejscach Forum.
pijawka

Post autor: pijawka » wt lut 21, 2012 6:26 am

siemka z rana.

jaki tytuł miała wczorajsza audycja,pamiętacie może ?

a,już mam,znalazłam :o

meduz

Post autor: meduz » wt lut 21, 2012 9:23 am

Dzien dobry, tu meduz bagnisty, przejmujemy kontrole nad forum.

:P

A teraz pytanie techniczne, jak wrzucić tutaj emblemat bo ja nieumim.

pijawka

Post autor: pijawka » wt lut 21, 2012 9:38 am

Mogę napisać Ci później albo niech Ci Oranek wytłumaczy,wyjaśniałam Jemu

meduz

Post autor: meduz » wt lut 21, 2012 9:39 am

Ok, to teraz zrób mi kawy kobieto.

pijawka

Post autor: pijawka » wt lut 21, 2012 9:44 am

http://www.afterlife-knowledge.com.pl/f ... .php?t=704

łatwe,tylko trzeba mocno zmniejszyć ( namęczyłam się z tym zmniejszaniem).Jak nie dasz rady,wyjaśnię Ci na PW,ale po południu

może kakao? :D

meduz

Post autor: meduz » wt lut 21, 2012 9:48 am

Coś nie idzie a szkoda, chciałem załadować tu swojego ptaka na emblemat.

Dawaj kakao :D Ja będe miał jeszcze do Ciebie osobistyczną sprawe na prov ale to jak się rozbudze bardziej

Conchita
Administrator
Kontakt:

Post autor: Conchita » wt lut 21, 2012 9:51 am

Chwilę mnie nie ma na forum i od razu syf się leje.
Dobrze, że chociaż w jednym miejscu. Pisałam już wcześniej, nie interesuje mnie co ludzie wypisują na innych forach, w tym na Polanie czy w komentarzach na Onecie :):):)... Razem tworzymy to miejsce (a nie inne) i protestuję przeciwko znoszeniu tu syfu z innych miejsc z sieci.

To nie jest kwestia kto wygrał, to nie zawody ezoteryczne na wygrane racje i przepchnięte decyzje pomiędzy forami. Z czarnobiałym widzeniem (postrzeganiem innych, którzy mają inne zdanie i agresywnie je prezentują jako wcielone ZŁo - "Doktor Zło" jak mówi moja córcia) zapraszam na ring gdzie się poboksujecie do woli.

Zostawiam ten temat i zmieniam zaraz tytuł na Ring :). Proszę jednak nie roznosić wirusa na inne tematy.

Nikt mnie nie przekonywał do zawieszania Włodka, nie czytałam tekstów z innych forów, po prostu rzeczywiście jest to oficjalne forum Bruce'a Moena związane z podróżami mentalnymi a Włodek ma drastycznie odmienną wizję, z nizin astrala, którą tu epatuje i zatruwa umysły i atmosferę. Ma autorytarną osobowość i w zasadzie nie przyjmuje nic do siebie, stąd radykalne środki. Tyle w tym temacie.
Zapytajcie Włodka, czy chce, żeby opublikować jego maila, żeby ludzie, którzy chcą uzyskać od niego pomoc i skontaktować się z nim mogli to zrobić poza forum.
Oby wszystkie istoty osiągnęły szczęście i przyczyny szczęścia

meduz

Post autor: meduz » wt lut 21, 2012 9:52 am

Rety, Conchita, Ty tak z rana już tu w Anne Marie Wesołowską się bawisz, siadaj, opowiadaj jak Ci się spało :D Pózniej poruszymy trudne sprawy

pijawka

Post autor: pijawka » wt lut 21, 2012 9:52 am

jak osobistą ? wężową czy duchową ? :lol:

Napisz mi na email i ja Ci po południu wyjaśnię technicznie co i jak z tym obrazkiem,chyba,że może wejdzie Marcin i od razu Ci napisze.

znikam,będę pózniej

Cześć Conchita :)

Conchita
Administrator
Kontakt:

Post autor: Conchita » wt lut 21, 2012 9:59 am

Co to ta Wesołowska? Nie oglądam seriali z wyjątkiem Star Treka :). Spało się dziś dobrze, wczoraj gorzej, bo przyleciali czarni magowie i zawracali d...ę. :D

meduz

Post autor: meduz » wt lut 21, 2012 9:59 am

O odrazu lepiej :D

ORAN

odp.

Post autor: ORAN » wt lut 21, 2012 10:46 am

Mwduz i wszystko jasne jakby Ciebie czarni odwiedzili to też nie tryskał byś humorem z tym ,że Ci czarni to od takiej pani,która jak wiem od innych sama podobnie ....
Ale czemu Conchi zmieniła tytuł tematu,a gdzie miałem napisać,żeby miłosnym jadem napełnieni,nie dawali mi urlopu tylko wykreślili z k.r.
Conchi uśmiechnij się-jutro będzie lepiej :)

Shining Light

Post autor: Shining Light » wt lut 21, 2012 11:02 am

Conchi,
agresja osób z Polany, skierowana przeciwko CUIO wylewa się na CUIO.
Co się wylewa na Polanie,ani mnie nie interesuje, ani nie patrzę bo Polana to uniemożliwiła od wczoraj.
To, co napisałem w sprawie, nie miało na celu boksowanie się z kimkolwiek, tylko zwrócenie uwagi uczestników CUIO i jego Administracji na zabezpieczenie interesów CUIO, które dostrzegam, jako wybitnie zaatakowane.

meduz

Post autor: meduz » wt lut 21, 2012 12:18 pm

ORAN,
niewiadomo,ostatnio żle sypiam więc może ktoś mi podesłął liścik z czarnym magiem w środku :P, a tak poważnie to nie widze sensu wylewania swoich goryczy na ludzi czy na forum, bo to się udziela innym, a wtedy niedojże nie pomagamy sobie to jeszcze szkodzimy innym. Czy nie lepiej by było nauczyć się odrobiny dystansu, i zdrowego podejścia do sytuacji zamiast poddawać się zgorzkniałym deliberacjom oziębłych pań :P

ORAN

odp.

Post autor: ORAN » wt lut 21, 2012 12:49 pm

Meduzik,żle odbierasz,wcale nie odczuwam żadnych goryczy bo i nie ma powodów :P
W prost przeciwnie chciałbym żeby się wszyscy wyluzowali i :) rozpromienili
Nie zawsze jestem poważny :lol:

meduz

Post autor: meduz » wt lut 21, 2012 12:52 pm

Wiem, wiem, ja miałem na myśli "szare sowy" kobiety za mgłą itd, etc :)

Musi im być bardzo smutno.

Bo jedni piszą tak, drudzy inaczej, a trzeci zaprzeczają tym innym, więc skoro nikt nie może dojśc do porozumienia, to poprostu nie dajmy sobie mydlić oczu i róbmy to, co robić tu powinniśmy w zgodzie ze swoim sumieniem :)

Mirek1

Post autor: Mirek1 » wt lut 21, 2012 1:08 pm

Najpierw wiara, później dowód.

Conchita
Administrator
Kontakt:

Post autor: Conchita » wt lut 21, 2012 1:11 pm

Czy tylko ja to widzę w ten sposób? Polana pisze sobie co chce, ma na to swoje miejsce w sieci. Jeśli tu przychodzi ktoś z Polany stosuje się do tutejszego regulaminu. Jeśli nie będziecie roztrząsać co ktoś gdzieś powiedział, to temat sam z siebie padnie, nikt tu nie przyjdzie bronić się.

Poza tym ten spór z Polaną uważam za sztuczny. Nie jestem w zatargu z żadną z tamtejszych czy odwiedzających nas osób i nie widzę powodu by się denerwować. Patrząc z punktu widzenia iluzorycznego sporu najlepiej będzie, jak tu będzie dobrze, ciepło, bez krwawych sporów, twórczo i rozwijająco :D , jak przychodzący będą otrzymywać wsparcie i będzie można pogadać bez lęków o to, że będziemy zbanowani z jednej strony, a z drugiej, że nikt nas nie będzie agresywnie atakował w ramach wyrażania swoich opinii czy potrzeby odwetu za coś...

Strzała trafia do celu tylko wtedy gdy istnieje tarcza. Nie bądźcie tarczą :)....

ODPOWIEDZ

Wróć do „HydePark”