ORAN pisze: Kim ...? wszyscy to niedoskonali ludzie,którzy jak Ty szukają,choć czasem róznych odpowiedzi
Przedwiosenne porządki
Jasne , czytałem i jako "stojący obok - bo nie z boku!!! Tylko nie zboku.... " byłem pewien że wszyscy tutaj są Ą i Ę a to normalni ludzie....Szczerze to mi ulżyło bo też uważam się za normalnego , prostego człowieczka. Wtrącę się jak się podszkolę w tematach dla mnie jeszcze obcych... Pozdrawiam WSZYSTKICH i tak się ciesze podwójnie , że otrzymuję POMOC i trafiłem na takich LUDZI!!!!!!
hehehe,nie zboku No to jest super Pozdrawiamy i zapraszamy do nas,tu zawsze jest wesoło,nawet jak sobie nawtykamyAndrzej pisze:Jasne , czytałem i jako "stojący obok - bo nie z boku!!! Tylko nie zboku.... " byłem pewien że wszyscy tutaj są Ą i Ę a to normalni ludzie....Szczerze to mi ulżyło bo też uważam się za normalnego , prostego człowieczka. Wtrącę się jak się podszkolę w tematach dla mnie jeszcze obcych... Pozdrawiam WSZYSTKICH i tak się ciesze podwójnie , że otrzymuję POMOC i trafiłem na takich LUDZI!!!!!!
Ostatnio zmieniony sob lut 25, 2012 2:37 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 1 raz.
Lubię Was,
a Twoją skromnośc i realnośc w mysleniu Pija najbardziej
Andrzej, siadaj, opowiadaj jak Ci leci,
bo moze nie leci wcale?
Mi się dziś śniło że w kieszeni znalazłem 200 zł, kupiłem za to piwo i kurczaka,
potem opalałem się z koleżanką na dachu,
mam nadzieje że to sen proroczyu
pozdrawiam,
meduz-melonik
bo moze nie leci wcale?
Mi się dziś śniło że w kieszeni znalazłem 200 zł, kupiłem za to piwo i kurczaka,
potem opalałem się z koleżanką na dachu,
mam nadzieje że to sen proroczyu
pozdrawiam,
meduz-melonik
meduz pisze:Lubię Was,
bo moze nie leci wcale?
Meduzik uściski
I zgadza się,tu prawie że same zboki siedzą ( meduzowi już sie marzy nagie opalanie-zboczuch jeden ,no, Conchita jeszcze się wykręca,ale i Ją się przekabaci
Ja bym Twoj sen meduz inaczej zinterpretowała,zgubisz 200 zł i spędzisz przyjemną noc ...
z nagim kolegą na dachu o suchym pysku w dodatku
Ostatnio zmieniony sob lut 25, 2012 2:55 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 1 raz.
Czecie oko powiedziało mi że mam iść do kuchni, więc poszedłem bo naszła mje ochota na kurczaka, ale nie takiego zwykłego kurczaka, o nie, takiego z kfc..
jednak otwierając lodówke ogarneła mnie czarna rozpacz -
w niej nie ma nic, sam białystok,
co teraz, co teraz?
na dodatek wczoraj spaliłem czajnik a dziś poszły mi głosniki,
co za życie
jednak otwierając lodówke ogarneła mnie czarna rozpacz -
w niej nie ma nic, sam białystok,
co teraz, co teraz?
na dodatek wczoraj spaliłem czajnik a dziś poszły mi głosniki,
co za życie