Przedwiosenne porządki

Tutaj piszemy o sprawach mniej lub bardziej związanych z rozwojem duchowym jednocześnie nie mieszczących się w innych miejscach Forum.
Andrzej

wyjaśniam H

Post autor: Andrzej » sob lut 25, 2012 4:04 pm

ORAN pisze:mam nietypową prośbę Andrzeju,nie ze względu na siebie ale z/w na wątpiącą "biesiadniczkę"forum czy mógłbyś wyjaśnić tę literkę (ki) H.
H jak Helena
H ja k Henryk moi rodzice , których tak wyzywałem w ostatnie 2,5 roku choroby synka , przekaz myślę mówił o nich , moi rodzice przygotowali Kubę na przejście , mam nadzieję że dziadek zabierze Go na ryby...

Andrzej

na razie nie leci

Post autor: Andrzej » sob lut 25, 2012 4:08 pm

meduz pisze:Lubię Was,
a Twoją skromnośc i realnośc w mysleniu Pija najbardziej :D

Andrzej, siadaj, opowiadaj jak Ci leci,
bo moze nie leci wcale? :D

żonka jeszcze nie gotowa więc nie leci a ja nie jestem raczej zwierzakiem .....przyjdzie czas to poleci ij poleci ;-) chyba że ja o szeksie a Wy o ....

Mi się dziś śniło że w kieszeni znalazłem 200 zł, kupiłem za to piwo i kurczaka,
potem opalałem się z koleżanką na dachu,

mam nadzieje że to sen proroczyu :lol:

pozdrawiam,
meduz-melonik

pijawka

Re: wyjaśniam H

Post autor: pijawka » sob lut 25, 2012 4:58 pm

Andrzej pisze:
ORAN pisze:mam nietypową prośbę Andrzeju,nie ze względu na siebie ale z/w na wątpiącą "biesiadniczkę"forum czy mógłbyś wyjaśnić tę literkę (ki) H.
H jak Helena
H ja k Henryk moi rodzice , których tak wyzywałem w ostatnie 2,5 roku choroby synka , przekaz myślę mówił o nich , moi rodzice przygotowali Kubę na przejście , mam nadzieję że dziadek zabierze Go na ryby...

Fajnie,ze się zgadza,bo to by znaczyło, że Kubuś jest szczęśliwy.
Tylko to się liczy,reszta nie ma żadnego znaczenia :)
Ostatnio zmieniony sob lut 25, 2012 5:26 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 2 razy.

ORAN

Post autor: ORAN » sob lut 25, 2012 4:59 pm

:)

pijawka

Post autor: pijawka » sob lut 25, 2012 5:25 pm

Meduz,widziałam Cię.Gdzie żeś się podział ? :D

ORAN

Post autor: ORAN » sob lut 25, 2012 5:37 pm

[Pija nie napisała,bo nie ma w niej wiary,że Ona też może,ale moze tak samo jak każdy inny z nas. (czy ktoś z Twoich bliskich ma w imieniu 1-szą literę H ?)
Pozdrawiam.

-to dowód,że Pija musi uwierzyć,że przez sen,dostaje weryfikację,nie do podważenia
Brawo Pija :)

pijawka

Post autor: pijawka » sob lut 25, 2012 5:45 pm

Nie trzeba mi braw,po co ma mi rosnąć pycha ? :?
Oran, fajnie,że się zweryfikowało,tym bardziej,że miałeś podobny sen,a oba świadczą, że jest po drugiej stronie życie,znacznie lepsze od tego ziemskiego

Zbyszek.

Post autor: Zbyszek. » śr lut 29, 2012 2:08 pm

Nie odwieszaj, zostaw tak :) Nawet sie juz pisac nie chcialo przez to rozhustanie. Jego zaangazowanie klasyfikuje sie do kolka lesnych wiedzminow.
I nie wierzcie w te piedoly o czarnych magach tylko chwytajcie za optymistyczne ksiazki Brusa.
Ostatnio zmieniony śr lut 29, 2012 2:29 pm przez Zbyszek., łącznie zmieniany 2 razy.

Shining Light

Post autor: Shining Light » śr lut 29, 2012 2:27 pm

Jedyne szaleństwo, jakie tu zaobserwowałem, odkąd tu jestem polega na inwazji na forum obcych ludzi, którzy, sądząc z zachowania, chcą zniszczyć forum poprzez urządzanie na nim licznych prowokacji, a następnie histerycznych reakcji. Patrząc na historię współpracy z tymi ludźmi w archiwach, rozumiem, że są zazdrośni o profesjonalizm prowadzenia niniejszego forum i jego autoryzację przez Bruce'a Moena.

Włodek stracił sporo czasu i zdrowia przy zapewnianiu tu porządku z tymi agresywnymi gośćmi. Ponadto, Włodek obsługiwał tu profesjonalnie wiele osób przychodzącymi po pomoc. W ostatnim czasie, jak zauważyłem, był, praktycznie niemal jedyną osoba z forum, która potrafiła to robić i robiła.

Należy się Włodkowi wdzięczność i uznanie, a nie wypisywanie insynuacji i impertynencje.

Noble

Post autor: Noble » śr lut 29, 2012 2:56 pm

Zbyszek widzę, że jednak udzielasz się tu na forum. A dzisiaj jak cię o to pytalem to coś zamruczałeś pod nosem i nie sprecyzowałeś jasno odpowiedzi. Co do Włodka to wracaj szybko bo lepszych postów nie da się znaleźć.

Światło i Pokój

meduz

Post autor: meduz » śr lut 29, 2012 3:07 pm

Shining Light pisze: Włodek stracił sporo czasu i zdrowia przy zapewnianiu tu porządku z tymi agresywnymi gośćmi. Ponadto, Włodek obsługiwał tu profesjonalnie wiele osób przychodzącymi po pomoc. W ostatnim czasie, jak zauważyłem, był, praktycznie niemal jedyną osoba z forum, która potrafiła to robić i robiła.
A czy zastanawiałeś się Marcinie czy robił to poprawnie ?
Czy przeczytałeś posta Grey Owl i tego co przekazał jej przez skejpa ?
To wszystko wyjaśnia, o ile oczywiscie post Grey jest prawdą.

Chcę być fair, bo nieraz prosiłem Włodka o pomoc i ją otrzymałem,
żadna krzywda mi się nie działa, ale jego sprytne posunięcia wobec innych użytkowników mi się nie podobają i sądze że nie powinny być ignorowane.

ORAN

Post autor: ORAN » śr lut 29, 2012 3:17 pm

Noble,a Ty,gdzie się udzielasz.
:lol: Grey i prawda,Meduz co Ci gorzej ?

meduz

Post autor: meduz » śr lut 29, 2012 3:27 pm

Czemu gorzej ?

Zbyszek.

Post autor: Zbyszek. » śr lut 29, 2012 3:29 pm

Swoja droga to trzeba przyznac, ze z ezoteryka ciagna sie burzliwe dyskusje. Winic za to chyba nalezy zar w sercach i gorace pragnienie poznania. Ciagle umyka nam zrozuminie tych duchowych zjawisk i co rusz ktos sie kusi na jakies trefne wyjasnienie. Najgorsze jest chyba przywiazywanie zbyt wielkiej wagi do tej wydumanej duchowosci, Stad bierze sie przeswiadczenie w magow i calej rzeszy podlych duchow.-
Pyknie w uchu, juz duch winny. Cisnienie podskoczy, czy sie oslabnie znowu na obcego ducha. I tak w kolko. Pytanie czy potrzeba ratowac od duchow kogos co sam trwoni energie zyjac w chaosie. Do tego jest przeciez psychologia i praca nad soba.
Mysle , ze wiekszosci pomocy Wlodka polegala na dodawaniu otuchy a nie na usuwaniu ralnego zagrozenia. ktore sie tez pojawialo , czy wyolbrzymialo, po przeczytaniu jego magicznych historyjek.
Najlepiej jest nie interesowac sie magami i zlosliwymi duchami, nie zwracac na nich uwagi, wtedy jaklos znikna. Dlaczego? Bo stajemy sie przezroczysci i nie trwonimy sami naszej energi z obawy. Najwiekszy straty czyni sobie czlowiek sam. Wybucha energia jak niewypalt i go potem mgli i slabnie.
Ostatnio zmieniony śr lut 29, 2012 3:37 pm przez Zbyszek., łącznie zmieniany 1 raz.

Shining Light

Post autor: Shining Light » śr lut 29, 2012 3:37 pm

Nie interesują mnie opinie pani Grey Owl, bo jej kompletnie nie ufam.

Wypisywanie publicznie na forum spraw o których jakoby rozmawiało się prywatnie, najlepiej przekręcając treści i intencje, albo nawet całkowicie kłamiąc, jest ohydne i niemoralne. To wszystko na ten temat, z mojej strony.

Włodkowi ufam, bo nigdy mnie nie oszukał, a przeciwnie pomagał mi w wielu moich sprawach i robił to profesjonalnie. Jak zrobię kurs Moena, a przynajmniej przeczytam to, co ma do powiedzenia w swoich książkach, to będę mógł się wypowiadać o profesjonalizmie Włodka w zakresie stosowania metod Moena.
Na razie się nie wypowiadam i dziwię się, skąd tu tylu profesjonalistów, oceniających pracę Włodka, skoro prawie nie ma na forum pomagających ludziom profesjonalistów.
Zastanówcie się, dlaczego tak jest.

To, co napisała w swoim uzasadnieniu Conchita, jest pełne emocji a treści racjonalnych w tym mało. Równie dobrze moglibyście mnie zaraz zbanować, ponieważ ktoś boi się skrzydeł anioła w moim awatarze, którymi złośliwie straszę ludzi lubiących ciemność.
Nie oceniam merytorycznie tego usunięcia Włodka, bo wciąż nie znam się na metodzie Moena, a to jest kluczowe w tej sprawie. Natomiast działanie emocjonalne w procesach decyzyjnych przynosi najwięcej poważnych błędów w zarządzaniu. Na tym akurat znam się dobrze.

Pokój i Miłość

Mirek1

Post autor: Mirek1 » śr lut 29, 2012 3:38 pm

Shining Light pisze:Jedyne szaleństwo, jakie tu zaobserwowałem, odkąd tu jestem polega na inwazji na forum obcych ludzi, którzy, sądząc z zachowania, chcą zniszczyć forum poprzez urządzanie na nim licznych prowokacji, a następnie histerycznych reakcji. Patrząc na historię współpracy z tymi ludźmi w archiwach, rozumiem, że są zazdrośni o profesjonalizm prowadzenia niniejszego forum i jego autoryzację przez Bruce'a Moena.

Włodek stracił sporo czasu i zdrowia przy zapewnianiu tu porządku z tymi agresywnymi gośćmi. Ponadto, Włodek obsługiwał tu profesjonalnie wiele osób przychodzącymi po pomoc. W ostatnim czasie, jak zauważyłem, był, praktycznie niemal jedyną osoba z forum, która potrafiła to robić i robiła.

Należy się Włodkowi wdzięczność i uznanie, a nie wypisywanie insynuacji i impertynencje.
Shining mówiłeś, że wcześniej nie znałeś Wlodka. A jednak to nie prawda. Działaliście razem też na innym forum.
Najpierw wiara, później dowód.

Zbyszek.

Post autor: Zbyszek. » śr lut 29, 2012 3:38 pm

hej swiatlo, To super , teraz bierz sie za ksiazk Brusa.

Shining Light

Post autor: Shining Light » śr lut 29, 2012 3:51 pm

Mirek1 pisze:Shining mówiłeś, że wcześniej nie znałeś Wlodka. A jednak to nie prawda. Działaliście razem też na innym forum.
Jak ja coś mówię, to mówię prawdę. Chciałbym, by to forum, mogło cieszyć się prawym, uczciwym, zgodnym z prawdą, postępowaniem swoich członków.

W sprawie kłamstw i oszustw, proszę się zwracać na inne, właściwe forum.

Zbyszku, pisze się "Bruce'a", a nie Brusa.
Lekturę dostałem i zabiorę się do niej w wolnej chwili. Myślę, że na początku kwietnia będę mógł już zabierać głos na temat metody Moena.

Dodam, że w profesjonalnym uzdrawianiu, na którym się znam, metoda ma mniejsze znaczenie niż skuteczność. Oczywiście etyczna metoda, które ogólny opis powinno się przekazać uzdrawianemu. Włodek był skuteczny, o czym świadczą zarówno liczne wpisy na forum, jak ogromna liczba chętnych do korzystania z jego usług. Jeśli używał jakichś kompilacji metod to sprawa jego profesjonalności, być może wzbogacenia oryginalnej metody. Bardzo często tak się dzieje, gdy mistrzowie rozwijają wyuczone metody.

Nie zauważyłem nigdy by Włodek się wyśmiewał z metody Moena, czy szydził z kogoś za to, ze ten ktoś stosował tę metodę.

Conchita, obawiam się, że gdy Włodek będzie miał możliwość pisania na forum, to będziesz musiała wytłumaczyć się z tych stwierdzeń, jakie stanowiły podstawę do nagłego wyrzucenia Włodka z forum a także do udowodnienia ich.

Pokój i Miłość

ODPOWIEDZ

Wróć do „HydePark”