Witam serdecznie.

Jesteś nowy? Dopiero zajrzałeś do naszego Centrum i nie bardzo wiesz, jak zacząć? Tu możesz przywitać się i podzielić pierwszymi wrażeniami :-)
Dali

Witam serdecznie.

Post autor: Dali » wt kwie 15, 2008 7:02 pm

Wypada się przedstawić, skoro już się zarejestrowało :)

Egzystencję swoją pozytywną ciągnę już ćwierć wieku. Podróżami mentalnymi zainteresowałem się tak "poważnie" stosunkowo niedawno (kilka miesięcy temu) a zapoczątkowała je frustracja z ciągłych niepowodzeń z oobe :) Obecnie z oobe dałem sobie całkowicie spokój - w końcu jest doskonała, szybka i prosta droga do Poza.

Wciąż mam wiele pytań i problemów, ale stopniowo staram się je rozwiązywać poprzez eksploracje - te natomiast są obecnie dosyć egoistyczne i obejmują spokojne wędrówki po f27 i zabawy z telepatią a ostatnio nawet podjąłem próby wykorzystywania mentalnych wojaży do zdalnego widzenia.

Nigdy nie próbowałem typowego odzyskania, chyba mam jakąś blokadę w sobie, z drugiej strony wydaje mi się, że beze mnie i tak sobie zmarli dobrze radzą:)

Sceptykiem jestem i ateistą, co ma swoje i dobre i złe strony...

Tyle o mnie - cieszę się, że się odważyłem wreszcie tu zarejestrować i przyłączyć do ciekawej społeczności - udzielać się raczej nie będę przez jeszcze długi czas z racji ciągłego poszerzania horyzontów-Tam i trochę odmiennego spojrzenia na pewne rzeczy - nie mniej jednak obecność swoją zaznaczyłem :D

Szymon

Post autor: Szymon » śr kwie 16, 2008 10:02 am

Cześć!

Ateista? Skąd się wziął ten świat? :*
Sceptyk? Każdy nim jest.

Kiedy przeczytałem, że nie odzyskujesz bo zmarli sobie jakoś radzą, pojawił się na mojej twarzy niepohamowany uśmiech - dobre powiedzonko! :P No właśnie: skoro przewodnicy są tacy super turbo yo yo, po co im pomagać?

Dali a mógłbyś opisać więcej na temat twoich podróży do f27? Ciekawi mnie ten obszar strasznie. Nie mogę się doczekać kiedy i ja tam się dostanę i pobuduję wielką cytadelę w samym środku astrala. ^ ^

Pozdrawiam gorąco
Obrazek

MadziaKK

Post autor: MadziaKK » śr kwie 16, 2008 11:36 am

Witam Dali :)

Tak trochę na marginesie, "niedługo" przydadzą się dodatkowe "ręce" w odzyskaniach. :)
jakiś podpis :)

Dali

Post autor: Dali » śr kwie 16, 2008 5:46 pm

Szymon -- nim ktoś wymyślił odzyskania, jakoś sobie wszyscy radziliśmy ;)
A świat może się nie wziął, może istniał (istnieje) bez początku i końca? Nie wyjaśni tego nam ani najbardziej zaawansowana nauka, ani tym bardziej religia ;)

Ze względu na moje 'inne' podejście do sprawy, swoich wojaży jednak nie opiszę, hehe.

MadziaKK - witam :) Ja chyba o czymś nie wiem - a nie wiem?

MadziaKK

Post autor: MadziaKK » czw kwie 17, 2008 2:39 pm

Dali, no nie wiem, czy ty nie wiesz, ale ja stawiam na to, że "niedługo" będzie przebiegunowanie. I w sumie to nie ma się czym przejmować, tyle, że przydadzą się chętni do odzyskań. :)
jakiś podpis :)

Maciek

Post autor: Maciek » czw kwie 17, 2008 5:06 pm

Z tym przebiegunowaniem to ja bym trochę sceptycznie podszedł do sprawy :)
Tyle już proroctw co były a się nie spełniły... A znaki zawsze są, w każdym czasie i epocy, które mogą wskazywać na jakieś nadzwyczajne zmieny :)
Osobiście w to co mówi Patryk Geryl w swojej książce śmiem mocno wątpić...
Pozdrawiam :)
"Jak wschodzące Słońce budzi Świat, tak Bóg budzi ludzi"

ewa.fortuna1

Post autor: ewa.fortuna1 » pt kwie 18, 2008 8:29 am

Maciek pisze:Z tym przebiegunowaniem to ja bym trochę sceptycznie podszedł do sprawy :)
Tyle już proroctw co były a się nie spełniły... A znaki zawsze są, w każdym czasie i epocy, które mogą wskazywać na jakieś nadzwyczajne zmieny :)
Zgadzam się z Mackiem.
Od tysiecy lat na naszej ziemi występują trzęsiania ziemi,wybuchy wulkanów,tsunami,powstają nieznane choroby które dziesiątkują ludzkość.
Do roku 2012 pozostało nie wiele czasu,to forum pewnie dalej bedzie istniało,wiec napiszemy co.....u kogo wybuchło :lol:
Bardzo mi przykro,ale NIE nawiązuję już kontaktów ze zmarłymi :(

pik33

Post autor: pik33 » pn kwie 21, 2008 8:20 am

Wybuchnie co najwyżej nowa energetyka, i niech tak się wreszcie stanie. Straszaki a'la przebiegunowanie i katastrofy są propagowane wyłącznie w celu zwiększenia produkcji Luszu :)

Poza tym , 21 grudnia 2012 to nie żaden "koniec"tylko początek szóstego świata.

Pamiętacie koniec piątego świata, a'la "konwergencja harmoniczna" z 1987 roku? Stało się coś? Wybuchło? Nic z tych rzeczy, tylko zaraz potem rozpadł się ZSRR i upadł Mur Berliński...

Maciek

Post autor: Maciek » pn kwie 21, 2008 3:24 pm

Taka wersja jest już do przyjecia bardziej przez mój ograniczony umysł :)
Pozdrawiam serdecznie :D
"Jak wschodzące Słońce budzi Świat, tak Bóg budzi ludzi"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się!”