Odszedł mój tata

Jeśli szukasz możliwości kontaktu z osobą nie znajdującą się już wśród żywych - możesz tutaj poprosić o to innych.
Rocker

Post autor: Rocker » pn kwie 16, 2012 6:08 pm

Edytowałem post.

Wlodek

Post autor: Wlodek » pn kwie 16, 2012 6:12 pm

Odprowadzanie dusz jest jedną z bardzo ważnych czynności i jeśli ktoś wysyła swoją energię i modlitwę to Opiekun zawsze znajdzie duszyczkę do odprowadzenia i tak było tamtym razem.
Została odprowadzona inna dusza a to że ktoś gra nie uczciwie świadczy tylko o tym jakie ma ma intencje i co nim kieruje i jakie jest jego morale.
Nieuczciwość jest nie zgodna z najwyższym dobrem i każdy kto się takimi metodami posługuje sam wydaje o sobie świadectwo i nie pomogą mądre sentencje pod postami.
Można tylko takim osobom współczuć i pomodlić się za nich aby zrozumiały w co się pakują.
Jeśli ktoś w dojrzałym wieku zajmuje się lalkami to o czymś to świadczy.
Nie ma rzeczy niemożliwych - poza tym wszystko jest możliwe.

Ajna

Post autor: Ajna » pn kwie 16, 2012 6:20 pm

...
Ostatnio zmieniony wt kwie 02, 2013 7:56 pm przez Ajna, łącznie zmieniany 1 raz.

Paweł_1977

Post autor: Paweł_1977 » pn kwie 16, 2012 6:44 pm

Moja prośba nie zbaczajmy z tematu. Miałem inną prośbę i nie dotyczyła ona rozważania czy ktoś kłamie czy nie. Proszę nie posługujcie się tym tematem do udowodnienia komuś, że oszukuje lub nie i pisania złośliwości wobec siebie.

Potrzebuję kontaktu, bo tata pozostawił po sobie niezałatwioną sprawę mały niesmak pewnej historii i ciekawi mnie czy dręczy go to w tamtym świecie i czy nie potrzebuje przez to pomocy żeby zaznać spokoju. Jesli Włodek i inni potrafią się kontaktować z duszami to zależy mi żeby mu przekazać, że to co się stało to błahostka w porównaniu z tym, że go straciliśmy i że go już nie ma wśród nas.

Sprawa z lalką mało mnie obchodzi czy ten temat, który podałaś z ustaleniem ojcostwa. Za przeproszeniem w dupie to mam, a lepsza jest wiara w coś niż w nic nie wierzenie i szukanie stale jakiś spiskowych teorii.

Ja w takich ludzi wierzę, że istnieją i mają takie zdolności, bo kiedyś moja mama(tak jak pisałem Ci na prv Pijawka) była u wróżki, takiej starej Niemki, która przepowiadała przyszłość. Moja mama mimo, że nie wierzyła za bardzo usłyszała, że wyjdzie za człowieka w białym fartuchu, który będzie później ciężko chory i będzie leciał za wielką wodę.
Poznała ojca, który został lekarzem i po 3 zawałach musiał mieć wszczepiony bajpas. No i poleciał 1980 roku do USA na operację.

pijawka

Post autor: pijawka » pn kwie 16, 2012 6:53 pm

Grzecznie Cię ostrzegłam,że nie ma na forum wróżki z darem,ale nie kwestionowałam istnienia takowych,
chciałam pomóc.
Ostatnio zmieniony wt kwie 17, 2012 11:21 am przez pijawka, łącznie zmieniany 4 razy.

ewadev

Post autor: ewadev » pn kwie 16, 2012 6:59 pm

Pawel, twoj ojciec niezyje i juz nie nalezy do tego swiata.Pogodz sie z tym i nie mecz jego i siebie. Mysle ze ma "lepsze" zajecia niz przezywanie na nowo tego co juz dla niego nie ma znaczenia.

Paweł_1977

Post autor: Paweł_1977 » pn kwie 16, 2012 7:15 pm

Z tym w dupie to może za mocno było ale nie atakowałem Ciebie (ale jeśli Ciebie uraziło to przepraszam) tylko chodziło mi o przytoczone historie, a nie bezpośrednio o Ciebie.

Każdy ma prawo wierzyć w to co uważa za słuszne i ja szanuję to, że nie wierzysz ale nie staram się Ciebie przekonać na siłę, że się mylisz i Włodek czy inni mają rację. Natomiast nie wiem, czy Ty zauważyłaś, że w każdym temacie starasz się przekonać wszystkich jakie brednie tu ludzie pomagający wypisują. W tym się różnimy.

Pomyślałaś czasami czy nawet jeśli to byłaby jedna wielka ściema to i tak to ludziom pomaga? Pytam się czysto teoretycznie

Ja gdybym był na twoim miejscu i mnie by tak irytowało to co Oni piszą, odpuściłbym to forum i tu po prostu nie zaglądał.

Ty zaraz odpowiadasz jaki ja jestem poważny i te rzeczy o krasnoludkach. Nie znasz mnie, a wypisujesz takie rzeczy

pijawka

Post autor: pijawka » pn kwie 16, 2012 7:24 pm

nie mam już nic do dodania,wszystkiego dobrego,nie chciałam źle,trochę inaczej mnie odebrałeś.

brishti

Post autor: brishti » pn kwie 16, 2012 9:41 pm

Wlodek, dlaczego moja babcia nic nie przekazala? Nie chciala? Nie mogla? Czy da sie jeszcze "powrocic" do niej i zapytac, czy chce cos przekazac? Mozesz to dla mnie zrobic, bo jak na razie to nikt z Was nie zweryfikowal, kto zostal na ziemi-moja babcia czy moja ciocia........

ewadev

Post autor: ewadev » pn kwie 16, 2012 9:55 pm

Ty zostalas
i tylko to jest pewne

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kontakt ze zmarłymi”