moj Ojciec
moj Ojciec
bardzo prosze o kontakt z moim tata Roman Wolnik
odszedl 18 lat temu i ciagle mi sie sni ze zyje tylko jest w szpitalu a ja mam wyrzuty sumienia ze go nie odwiedzalam, budze sie z placzem..
zalozylam osobny watek w zwiazku z prosba Conchi
dziekuje
odszedl 18 lat temu i ciagle mi sie sni ze zyje tylko jest w szpitalu a ja mam wyrzuty sumienia ze go nie odwiedzalam, budze sie z placzem..
zalozylam osobny watek w zwiazku z prosba Conchi
dziekuje
A nie mówiłam,że to zwidy,żadna prawda ? Ale wtedy się okazało,ze to pijawa jest zła,zadziorna i prowokuje... tylko jak tu być dobrym w obliczu głupoty ?I nie będę ładnie ubierać w słowa: głupota to głupota .Tyle
Ewadev,bardzo mi przykro
Ewadev,bardzo mi przykro
Ostatnio zmieniony pn kwie 23, 2012 6:22 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 1 raz.
juz nie chodzi nawet o mnie bo ja sie po nim nie spodziewalam niczego innego
Wlodek nigdy nie opisuje zmarlego, pisze tylko na ktorym jest fokusie...bez uwiarygodnienia
chodzi o to dlaczego on ma mozliwosc "pomocy" na tym "powaznym" jak pisze Conchi forum?
zeruje na zalu tych ludzi ktorzy prosza zeby polepszyc sobie samopoczucie? to jest chory czlowiek, ciekawe co robi w realu
Wlodek nigdy nie opisuje zmarlego, pisze tylko na ktorym jest fokusie...bez uwiarygodnienia
chodzi o to dlaczego on ma mozliwosc "pomocy" na tym "powaznym" jak pisze Conchi forum?
zeruje na zalu tych ludzi ktorzy prosza zeby polepszyc sobie samopoczucie? to jest chory czlowiek, ciekawe co robi w realu
Kochana Ewadev,nie tylko Włodek..........zwracałam na to uwagę,ale wychodziło,że to ja mącę i w ogóle.Pijawa-mącicielka
Co można dobrego powiedzieć o pijawkach :
http://gu.us.edu.pl/node/202901
Najgorsze jest to,że cierpią niewinni-tak jak teraz Ewadev ( przytulam)
Co można dobrego powiedzieć o pijawkach :
http://gu.us.edu.pl/node/202901
Najgorsze jest to,że cierpią niewinni-tak jak teraz Ewadev ( przytulam)
-
No też się nie spodziewałem. Jak niby wierzączy człowiek może coś takiego napisać. Myslałem, że to sprostujesz, ze sens nie był taki jak się wydaje na pierwszy rzut oka ale przeszedłeś obok tego na luzie jakby się nic nie stało.Wlodek pisze:Czemu Ty tatę uśmierciłaś , on wie o tym?
Może Eva i Pijawka nie wieżą i zadają niewygodne pytania o dowód (nie ukrywam że było by miło zweryfikować wasze kontakty z naszymi bliskimi dla naszej pełnej wiary w to co robicie) ale to nikogo nie upoważnia do rzucania takich zarzutów. Sorry za to co teraz napiszę pewnie zbyt dosadnie ale dla mnie to zwykłe skur....
Wiem że mogę za to bana dostać ale musiałem.
Eva przykro mi