Psychodeliki a Rozwój Duchowy
ORAN jestem pewien że ktoś kto interesuje się rozwojem duchowym i to czyta jest na tyle rozsądny że sam wyciągnie wnioski, więc spokojnie, stron poswieconym tego typu rzeczom jest mnóstwo.
Pozatym dlaczego miałoby się wprowadzać tu tabu ?
Nie wydaje mi się aby to pomogło w poszerzaniu świadomości.
Tępe taborety dalej będą szczekać,
bo taka jest ich rola, wypowiadać się na tematy które przerastają ich intelektualnie
no ale cóż, tacy też mają swoje miejsce na ziemi.
I to jest smutne.
Pozatym dlaczego miałoby się wprowadzać tu tabu ?
Nie wydaje mi się aby to pomogło w poszerzaniu świadomości.
Tępe taborety dalej będą szczekać,
bo taka jest ich rola, wypowiadać się na tematy które przerastają ich intelektualnie
no ale cóż, tacy też mają swoje miejsce na ziemi.
I to jest smutne.
Niektórzy są naprawdę sto lat za murzynami w rozwoju i najchętniej by chcieli zeby tak zostało. No cóż, pozostaje mi tylko współczuć bo już nawet śmiać się nie mam sił
ORAN A Ty nie spinaj pośladków dziadku i też idz spać,
a i żebyś nie myslał że wszczykuje sobie jakas marychułane pod biurkiem.
ORAN A Ty nie spinaj pośladków dziadku i też idz spać,
a i żebyś nie myslał że wszczykuje sobie jakas marychułane pod biurkiem.
Ostatnio zmieniony sob maja 05, 2012 10:15 pm przez meduz, łącznie zmieniany 1 raz.
Meduz,uważam,że wszystkie te środki to najgorsze świństwo i choćby nie wiem jakie wizje po nich się miało,zawsze to będą sztuczne odloty,nic więcej.Odradzam choćby z tego powodu o ktorym wspomniał Hahahel---masa szarych komórek znika od działania tych środków,a potem się dziwimy skąd tyle okrucieństwa w ludziach ...
Ostatnio zmieniony sob maja 05, 2012 10:18 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 1 raz.