Rum Janek - może byś w końcu przystopował i przestał manipulować ludźmi ?
Wiele osób także administracja Cię o to prosiła i do dziś nie dostosowałeś się do ich próśb.
Może zamiast prowokować udaj się do kolektury lotto masz przed nosem 30 MLN złotych do zgarnięcia.
Wnioski do Administracji forum
Droga Administracjo, do grona trollujących osób dołączył Paul023, jeden z utrzymujących prowokacyjnego trolla na Polanie. Proszę o zbanowanie również tego trolla.
O bana dla szeptu, za permanentne trolowanie tu od wielu miesięcy, były wczoraj dość liczne prośby uzytkowników, do ktorych oczywiście dołączam.
O bana dla szeptu, za permanentne trolowanie tu od wielu miesięcy, były wczoraj dość liczne prośby uzytkowników, do ktorych oczywiście dołączam.
-
Przeciez wszyscy wiwedza, ze to szeptuRum Janek pisze:Droga Administracjo, do grona trollujących osób dołączył Paul023, jeden z utrzymujących prowokacyjnego trolla na Polanie. Proszę o zbanowanie również tego trolla.

Oby tylko tutaj kiedyś było miło i fajnie jak to przed laty, gdy
tutaj zawitałem po raz pierwszy.
Tego życzę Roxy, aby CUiO rozwijało się jak najlepiej
Ostatnimi czasy są tu ciągle sprzeczki - przez które nie chce mi się wchodzić,
aby nie żywić się złą energią, gdy ona tu jest.
tutaj zawitałem po raz pierwszy.

Tego życzę Roxy, aby CUiO rozwijało się jak najlepiej

Ostatnimi czasy są tu ciągle sprzeczki - przez które nie chce mi się wchodzić,
aby nie żywić się złą energią, gdy ona tu jest.
Uwaga: Informuję, że zaprzestałem nawiązywać kontakty.