Feniks
Dobrze roxana piszę cofnęło się z iluzji... Każdy człowiek chcę spełnić kilka elementów np. poczucie bezpieczeństwa i poczucie bycia ważnym... I to poczucie bycia ważnym sprowadza ludzi do iluzji... Ponieważ taki zwykły Jan Kowalski(który nie koniecznie musi mieć zaniżoną samoocenę) Nie jest bogaty, nie gra koncertów dla milionowej publiki i jeśli popadnie w skrajność elementu "bycia ważnym" To może popaść w iluzje... Zobaczcie jak ludzie w waszym środowisku często nadają sobie tytuły, chwalą się pracą. Jakiś czas temu było głośno o zawodach konserwator powierzchni płaskich(sprzątacz), detektyw operacyjny(ochrona w sklepie) Ludzie którzy zajmują się logistyką dobrze wiedzą że ludzie mają potrzebę bycia kimś ważnym i lepiej się pracuje na takim oficjalnym stanowisku niż jako sprzątaczka. Tak samo rodzą się wszyscy medium... Gadają z duchami ale tego nie udowodnią ale na forum czują się kimś ważnym, lecz po za forum to poczucie znika więc lepiej wyrobić sobie status wielkiego maga i oszukiwać samego siebie w życiu realnym że się nim jest co prowadzi w późniejszym etapie do choroby psychicznej. Wierzę że można manipulować energią itp. Ale branie informacji od duchów o świecie umarłych uważam za niedorzeczne... A nawet jest to niemożliwe dlaczego? Pisałem o tym wcześniej...
Więc pamiętajcie wielcy magowie sukcesy można osiągać tylko w życiu nie po za nim.
Więc pamiętajcie wielcy magowie sukcesy można osiągać tylko w życiu nie po za nim.
mało kto ?Roxanne pisze:Rocker, forum to ludzie Poza tym może się pouwalniali z iluzji? Nie zapominaj, że czasy się zmieniają, do kościoła też już mało kto chodzi. Tendencja jest na luz.
Zresztą, ja tu tylko sprzątam;)
you wished
KK w PL ma sie bardzo dobrze, kurwa niestety
Uwaga: informuję iż nawiązuję kontakty z homo sapiens.
Co Ty Roxsi,Szepcik ma racje KK w Pl ma ciągle dobrze,(nie oglądasz wiadomości...) Szef kk po prosił o nie pobieranie opłat za sakramenty a z całego kraju dochodzą wieści,że "co łaska" jeszcze bardziej podnieśli.
Nasi się nie dadzą ..........(z małymi wyjątkami,napiętnowanymi przez roztytych purpuracików)
Nasi się nie dadzą ..........(z małymi wyjątkami,napiętnowanymi przez roztytych purpuracików)
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo
Tak pijawa dobrze mówi, ale wiecie że księdza pedofile stanowią bardzo duży procent wśród pedofilii w Polsce? Frustraci nakładają sobie bariery w postaci czystości jakoś to się fachowo nazywa(że nie obracają panienek sorki dziewczyny ) a naturalny instynkt nakazuje im to zrobić "kopulować" Lecz ci ludzie przez swoją frustracje doznają pewnego rodzaju dewiacji i skutek jest taki jaki wiemy.
A co do papieża Franciszka już wcześniej słyszałem co to za osoba lecz nie wiem czy te informacje są prawdzie długo by tu pisać... Tak czy inaczej wszystko idzie w dobrą stronę, dzisiejszy papież niszczy wspaniały i władczy IMAGE kościoła, lecz dzisiejsze społeczeństwo jest nauczone że osoba o wysokiej pozycji musi wyglądać, spójrzcie sami czy widzieliście kiedyś dyrektora, prezesa w dresie sportowym którzy przyszedł do pracy zarządzać swoją firmą? Pewnie że nie! To co robi papież jest dla kościoła samo destrukcją.
Powiem wam w tajemnicy że diabły już mrożą szampana
A co do papieża Franciszka już wcześniej słyszałem co to za osoba lecz nie wiem czy te informacje są prawdzie długo by tu pisać... Tak czy inaczej wszystko idzie w dobrą stronę, dzisiejszy papież niszczy wspaniały i władczy IMAGE kościoła, lecz dzisiejsze społeczeństwo jest nauczone że osoba o wysokiej pozycji musi wyglądać, spójrzcie sami czy widzieliście kiedyś dyrektora, prezesa w dresie sportowym którzy przyszedł do pracy zarządzać swoją firmą? Pewnie że nie! To co robi papież jest dla kościoła samo destrukcją.
Powiem wam w tajemnicy że diabły już mrożą szampana