jesteś jebnięta sorrykaiula pisze:no to sie boisz o bliskich nie kijem go to palka
i ten strach ci kaze pisac te wszystkie posty na forum, bo czujesz sie lepiej jak jeszcze pare innych osob sie boi oprocz ciebie, a niektore bardziej od ciebie
Feniks
I tutaj przy pytaniu Roxi może zastanowić się nad naszą reakcją na wepchanie cudzej wiary w nasze społeczeństwo..?hrabia2 pisze:Roxanne co to za pytanie jakby wszedł całkowicie islam do europy? Tak samo bym zrobili to ludzie z Afryki i Nowego Orleanu.
Aczkolwiek zapominamy że nam na siłę wepchano Chrześcijaństwo przez co ginęły setki słowiańskich "grzeszników", którzy nie chcieli przyjąć cudzej wiary .
I tak samo było by z najazdem muzułmanów na nas. Powtórka z rozrywki .
i co dalej?asiula2k pisze:Roxi Ja nie pytam się kto jest ateistą ? chodzi mi ze mam wrażenie ze tu na forum jest bardzo mała garstka katolików którzy chcą się dzielić pomagać jak Uzdrawianie ciała i duszy itp a najwięcej jest takich osób a choćby jak szept czy hrabia lub ty która jesteś zagorzałą wyznawczynią Pastafarianizmu
myslisz że tylko katolicy chca pomagać?
katolicy których ja znam osobiście to yjatkowej maści szuje
Uwaga: informuję iż nawiązuję kontakty z homo sapiens.
fajnie Rocker, że zrozumiałes moje pytanie To pozwala mieć nadzieję i uwierzyć w ludzi
Tysiące naszych Przodków musiały wyginać w imię Jezusa, który zapewne prędzej by sobie język wyrwał niż pozwolił, żeby zrobiono to, co zrobiono z jego naukami. (Uwielbiam postać Jezusa, jest jednym z moich największych nauczycieli, i to piszę całkiem szczerze, w końcu to właśnie on wywalił "kupców" ze świątyni, dzisiaj już by to nie przeszło). A jaką my kontynuujemy tradycję? Naszych Przodków? Czy też ich strachu?
Z drugiej jednak strony, skoro oni musieli przejść, to co złego, żebyśmy my przeszli na Muzułmanizm? Potem nasi Potomkowie będą kontynuować z miłości i szacunku do nas. I tak to już jest....Idealny model schematu.
Tysiące naszych Przodków musiały wyginać w imię Jezusa, który zapewne prędzej by sobie język wyrwał niż pozwolił, żeby zrobiono to, co zrobiono z jego naukami. (Uwielbiam postać Jezusa, jest jednym z moich największych nauczycieli, i to piszę całkiem szczerze, w końcu to właśnie on wywalił "kupców" ze świątyni, dzisiaj już by to nie przeszło). A jaką my kontynuujemy tradycję? Naszych Przodków? Czy też ich strachu?
Z drugiej jednak strony, skoro oni musieli przejść, to co złego, żebyśmy my przeszli na Muzułmanizm? Potem nasi Potomkowie będą kontynuować z miłości i szacunku do nas. I tak to już jest....Idealny model schematu.
"Idź swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą."
-- Alighieri Dante
-- Alighieri Dante
Znam dziesiątki Muzułmanów, piękni, wspaniali ludzie, znam cudownych katolików, znam cudownych Świadków Jechowy, niesamowicie pomocnych i ludzkich Rodzimowierców.....i tak mogę bez końca.
jednak w mediach obserwuję odczłowieczonych Muzułmanów, wyznawców wszelkich pozostałych religii...i czasami też spotykałam niejednego, sorry za dosadność, s....syna.
Po pierwsze ludzie.
jednak w mediach obserwuję odczłowieczonych Muzułmanów, wyznawców wszelkich pozostałych religii...i czasami też spotykałam niejednego, sorry za dosadność, s....syna.
Po pierwsze ludzie.
"Idź swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą."
-- Alighieri Dante
-- Alighieri Dante