sortowanie...

Jeśli natrafiłeś na błąd w działaniu forum, lub uważasz, że czegoś mu brak, albo że coś powinno być inaczej, zgłoś tutaj swoją sugestię / uwagę / pytanie / pomysł / - niech wejdzie pod debatę..
salvinia

sortowanie...

Post autor: salvinia » wt gru 12, 2006 8:26 am

Bylo by fajnie gdyby mozna bylo sortowac tematy, np.: po dacie.

BB

Post autor: BB » wt gru 12, 2006 10:10 am

Udalo mi sie znalezc skrypt, ktory wprowadzilby taka mozliwosc. Wygladaloby to tak, ze naglowki tabelek w poszczegolnych dzialach (np. nazwa tematu, autor, ostatni post) dodatkowo bylyby klikalne i sluzyly wlasnie do zmiany sortowania tabelki tematow, jesli komus nie odpowiadaloby standardowe ustawienie. Pierwsze klikniecie na wybrane krytetirum - malejaca, drugie - rosnaco, na zmiane.. Wybrane kryterium byloby oznaczone strzaleczka obok danego naglowka.

Czy takie cos masz na mysli? :) A moze chodzi Ci o jakies konkretne rozwiazanie z innego forum? Wtedy wyslij mi jego adres na PW, prosze..

Moim zdaniem bardzo dobry pomysl, a w dodatku to jeden z tych 'niewidzialnych', tzn. jesli ktos nie potrzebuje tej funkcji, to nawet nie zauwazy, ze zostala wprowadzona, wiec chyba nie ma nawet potrzeby pytania o zdanie innych, no chyba, ze ktos ma cos przeciwko, to niech sie wypowie.. Glosy 'za' tez mile widziane ;)

salvinia

Post autor: salvinia » pt gru 15, 2006 6:58 am

Tak, chodzilo mi wlasnie o (takie) sortowanie umieszczone w naglowku tabelek. Przy wiekszej ilosci postow bardzo pomaga - dzieki,

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sugestie i zmiany”