jasnowidz Krzysztof Rybczyński
A kto tu mówi o pozwoleniu?
Jeśli masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem to nie naginaj prawdy. I nie dorabiaj sobie z niczego dalekosiężnych wniosków.
I na co te wycieczki osobiste? Korzystam z twoich słów "nie znasz mnie to nie wiesz jaki jestem to nie pisz".
Kończę tą jałową "dyskusję".
"Bądź pozdrowiona" czy jakoś tak.
Jeśli masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem to nie naginaj prawdy. I nie dorabiaj sobie z niczego dalekosiężnych wniosków.
I na co te wycieczki osobiste? Korzystam z twoich słów "nie znasz mnie to nie wiesz jaki jestem to nie pisz".
Kończę tą jałową "dyskusję".
"Bądź pozdrowiona" czy jakoś tak.
takainna...ludzie nie rozumieją twoich postów, bo nie używasz znaków przestankowych. Wstaw kropkę, przecinek, etc., bo wszystko zlewa się w jedną całość i trudno zrozumieć o co ci chodzi. Przecież nikt ci na złość nie robi. Nie zawracaj sobie głowy złośliwymi uwagami. Po co psuć sobie humor? Są tu użytkownicy, którzy lubią ranić innych i nie kierują się miłością czy też szacunkiem do drugiego człowieka. Po prostu lubią zaistnieć. Takimi się po prostu nie przejmuj. Życzę pogody ducha i duuuuużo miłości
Nie korzystałam, najczęściej korzystam z konsultacji u jasnowidza http://dotykprzestrzeni.pl/jasnowidzenie/ i jestem bardzo zadowolona z pozytywnego i profesjonalnego podejścia.
Re: jasnowidz Krzysztof Rybczyński
Krzysztof Rybczyński udziela obszernych, wyczerpujących odpowiedzi. Jest świetnym doradcą duchowym, pomaga wielu ludziom. Serdecznie polecam kontakt z tym panem.
Ten Pan do mnie zadzwonił i czułam jakiś niepokój, - szczerze , mówienie źle o innych nie leży w gestii ludzi "duchowych" że tak powiem.
Potem zaprosil mnie do znajomych na fb , wszystko super, wstawił jakiś post na który się odniosłam( sprawy polityczne i odmienne zdanie) więc wyraziłam swija opinię,z pełną kulturą. Po czym ten Pan odpowiedział i zablokował moją możliwość wypowiedzi . Nie pasuje mi takie zachowanie do tego pokroju ludzi , uzdrowicieli...jakoś na maksa. Napisalam do Niego wiadomosc ,że dziwne , że odpowiada i blokuje , że tego nie rozumiem . I czemu? Odpowiedział obrazliwe słowa, zaczął mnie wyzywać od złych ludzi i zablokował. Również nie dając możliwości wypowiedzi. Strasznie dziwne ponieważ ja tylko wyraziłam odmienne zdanie nikogo nie obrażając. Dla mnie takie zachowanie jest jakoś mało dojrzałe i nie odpowiada komuś kto by chciał pomagać innym . Taka osoba sama jest niezrównoważona. Naprawde odradzam. Jest wokół tego Pana negatywna aura. Ja nie wiem kim ten Pan jest, ale wydaje mi się, że porobil różne strony, ponagrywał filmy i wyłudza pieniądze. Robi straszne błędy ortograficzne, zamiast już pisze jusz na przyklad . Dziwny czlowiek .
Potem zaprosil mnie do znajomych na fb , wszystko super, wstawił jakiś post na który się odniosłam( sprawy polityczne i odmienne zdanie) więc wyraziłam swija opinię,z pełną kulturą. Po czym ten Pan odpowiedział i zablokował moją możliwość wypowiedzi . Nie pasuje mi takie zachowanie do tego pokroju ludzi , uzdrowicieli...jakoś na maksa. Napisalam do Niego wiadomosc ,że dziwne , że odpowiada i blokuje , że tego nie rozumiem . I czemu? Odpowiedział obrazliwe słowa, zaczął mnie wyzywać od złych ludzi i zablokował. Również nie dając możliwości wypowiedzi. Strasznie dziwne ponieważ ja tylko wyraziłam odmienne zdanie nikogo nie obrażając. Dla mnie takie zachowanie jest jakoś mało dojrzałe i nie odpowiada komuś kto by chciał pomagać innym . Taka osoba sama jest niezrównoważona. Naprawde odradzam. Jest wokół tego Pana negatywna aura. Ja nie wiem kim ten Pan jest, ale wydaje mi się, że porobil różne strony, ponagrywał filmy i wyłudza pieniądze. Robi straszne błędy ortograficzne, zamiast już pisze jusz na przyklad . Dziwny czlowiek .
Ten pan to jest chory Niezrowmowazony czlowiek. Mialam z nim kontakt odnosnie oczyszczania. 1000 zl za oczyszczanie
Potem przestal odbierac telefony
Kiedy zazadalam zwrotu pieniedzy, dostalam smsy z grozbami, zastraszanie, smsy przychodZily przez kilka godzin do 1 w nocy.
Z daleka od niego , to jest chory, niezrownowazony czlowiek
Potem przestal odbierac telefony
Kiedy zazadalam zwrotu pieniedzy, dostalam smsy z grozbami, zastraszanie, smsy przychodZily przez kilka godzin do 1 w nocy.
Z daleka od niego , to jest chory, niezrownowazony czlowiek
Wspomne jeszcze, ze grozil mi sadem, policja, panem Bogiem I Bog tylko wie czym jeszcze .
To wygladalo jak smsowy belkot psychola .
Naprawde odradzam. Czlowiek ma powazny problem ze soba .
To wygladalo jak smsowy belkot psychola .
Naprawde odradzam. Czlowiek ma powazny problem ze soba .