List otwarty do Leoncia

Jeśli napotkałeś problemy w związku z obsługą forum, lub masz inne pytania zw. z jego funkcjonowaniem, czy strukturą - zgłoś się tutaj, a uzyskasz pomoc..
Grey Owl

List otwarty do Leoncia

Post autor: Grey Owl » czw kwie 16, 2009 7:09 pm

Nie zycze sobie, bys NA TYM forum wpisywal sie w roznych miejscach nie na temat, o co cie juz pare razy bezskutecznie prosilam.
Nie zycze sobie, bys potem MNIE wypominal wyjatek, ktory sam stosujesz nagminnie.
Ale wlasnie po to to zrobilam, by ci wykazac twoje zaklamanie.
Nie zycze sobie, bys powazny temat "Moja kosmogonia", po pochwalnym poscie Beaty przerabial na swoj tani wodewil, ciagnac w nim dowcip rodem z konskich zalotow. Cytuje :

"Dla mnie czarna dziura to zawsze budzi jedno smieszne skojarzenie (...) to tylko mala czarna /kawa/ pita w lozku i jak widac dobra na twoja suchosc (...) /moze w gardle/"

Nie zycze sobie, zebys po zwroceniu ci uwagi na chamstwo takiego zachowania, podwazal prawidlowosc mojego zycia seksualnego.
Nie zycze sobie, bys czynil to aluzyjnie, w poscie do osoby trzeciej (Mgielki). W ten sposob zanieczyszczasz to forum sztuczkami manipulacyjnymi, ktore powinny byc ponizej twojej godnosci. W ten sposob, bez ich zgody, wciagasz osoby trzecie w nasz spor.

Jesli nadal bedziesz obracal kota ogonem zamiast przeprosic, zwroce sie z prosba do Admina, by wymazal TWOJE NIE NA TEMAT z mojej kosmogonii.

Na koniec : nie zycze sobie, bys na tym forum w ramach uzywania argumentow sily w parodii dyskusji, wysmiewal innych ode mnie, czyli np. homoseksualistow.
W tym temacie znajdz sobie inne forum, gdzie znajdziesz akceptacje.
Mozesz tez zalozyc wlasnego bloga. Nie bedziesz musial sie wtedy liczyc z ogolnymi zasadami bycia spolecznosci forumowych.

Leoncio

Post autor: Leoncio » pt kwie 17, 2009 7:15 pm

Widzę Jolu że potrafisz komuś innemu wytykać błędy a swoich nie dostrzegasz ,raczysz uważać się za nieomylną/jednym słowem u kogoś innego zauważasz źdźbło w oku a u siebie belki nie widzisz,weż pod uwagę że to ty mnie zaczęłaś znieważać w moim temacie http://www.afterlife-knowledge.com.pl/f ... .php?t=762 -
Przywoluje nauczycielskie wyzywania od tumanow i tego skutki.
Wazenie mozgow kobiet.
Badanie IQ murzynskich dzieci z Harlemu.

Ale przywoluje tez Matejke i Jego straszne krotkowidztwo.
I gluchego Beethowena, ktory nadal tworzyl arcydziela.

Czasem ogarnieci jakas pasja, przez chwile nie rozgladamy sie na boki.

albo to : Ja pamietam, ze Leoncio nie chcial uwolnic Izaury.
albo i to : No tak, ale dluugo trwalo zanim dotarlo do niego, ze nie mial prawa zabierac jej wolnosci, i ile krzywdy narobil.
Wiesz, samego zakonczenia nie pamietam.

Pewnie juz spisz. Zycze snow z dobrymi zakonczeniami, dobranoc
.
i coś jeszcze: Do Wszystkich, ktorym rece opadaja z szelestem.

Daltonizm poznawczy nie pozwala temu Czlowiekowi dostrzec tego, co paru i to kilkakrotnie usilowalo Mu powiedziec w sprawie zanieczyszczen kolorystycznych czakry serca.

Na pokojowym forum pojawil sie kolejny dzielny wojak.
I zniknie. Jak wszyscy poprzedni.
W chlebaku juz ledwo chlebotaja ostatnie granaty.

czy twoim zdaniem te twoje teksty, to nie jest prowokacja bo moim jest /świadczy o twojej pysze ,przekonaniu o twojej nieomylności i nie ma jakiegokolwiek związku z moim tematem ,uważasz że masz jakiekolwiek kwalifikacje do oceny tego problemu ?
Sama widzisz że zaczęłaś wojnę swoimi bezmyślnymi tekstami nie mającymi nic wspólnego z założonym przezemnie tematem.
Piszesz o moim daltoniźmie poznawczym,a może to jest na odwrót ,swoją chorobę przypisujesz mi-to ja usiłuję wyjaśnić sprawy uznawane powszechnie za nadprzyrodzone w sposób bardzo racjonalny -szukam przyczyn schorzeń wszelkiego rodzaju w genach ,a ty dla odmiany podajesz przykład osób dotkniętych chorobami jako wzór do naśladowania i nawet nie zastanawiając się nad tym dlaczego to oni musieli tak cierpieć.

paul 023

Post autor: paul 023 » pt kwie 17, 2009 9:43 pm

oj widzę wojna się tu robi heh.
Nie jestem po niczyjej stronie.
Ale chciałbym zaznaczyć, że Jola ma rację.

Mam nadzieję, że owy konflikt na forum zostanie zażegnany.

za_mgłą

Post autor: za_mgłą » sob kwie 18, 2009 8:37 am

czasami tak jest, ze zamaist zamknac gebe, usiasc i przeczytac to chlapie sie na prawo i lewo, pluje i podskakuje tylko po jaki h....?

czasami rozwoj osob zqatrzymuje sie na jednym i to blokuje i trzyma i grawituje i zamiast puscic to obstaja przy swoim. buduja energetyczne granice tylko moje na wierzchu, moje dzialanie jest najlepsze, najwlasciwsze itd. rozne metody praktykow dotarcia do zrodla, sa dla tych ludzi niczym w prownaniu do swojego.
i wystarczy, ze sie zamilczy, a reszta rozplynie sie......
ale zeby nie bylo tak sielankowo, spotkamy sie z pytaniami co Ty wiesz?
ano swoje wiem, ale szanuje i Twoje, wiec zamknij sie i pomagaj. a jak nie, to odejdz, bo trollenia tutaj nie potrzebujemy.
kazdy z nas ma swoja dzialke, swoje sukcesy i porazki. i nie o to chodzi, zeby zaraz tworzyc liste sukcesow jak w CV zeby trzepac kase na czyims nieszczesciu, ze sie pomoze.
kocham tych, ktorzy swoje zdolnosci traktuja jak material na zarabianie kasiory, a tylko dlatego ich kocham, poniewaz mam nadzieje, ze im sie kiedys w glowach pouklada i stana sie przepolaryzowani dla PRACY DLA INNYCH.
czego Tobie zycze.
a nie czekanie z wywalonym jezorem, zeby zamowienie szlo, badz zeby ktos przyszedl to zajrze w arkana i opowiem o swojej interpretacji.
sztuka jest nie posiadac egregora swojej mocy, sztuka jest nie mowic ciagle glosno o swojej mocy, sztuka jest zamknac ryj i stac sie pokora, stac sie empatia i zrozumiec, ze jestesm tylko czescia tego Wielkiego, nie pragnac zrozumienia, nie pragnac drugiego czlowieka i stac sie tylko i az BEZWARUNKOWA MILOSCIA - w pojeciu matrixowym.
koniec

ewa.fortuna1

Post autor: ewa.fortuna1 » sob kwie 18, 2009 8:47 am

za mglą aleś pojechała ha ha :lol: .
Forum jest po to żeby wyrażać swoje opinie,chociaz nie każdemu one sie podobają.
Jestesmy dorosłymi ludzmi i nie bedziemy sobie wazelinic i słodzic jak dzieciaki na Naszej Klasie. Jak komuś cos nie pasuje,to ma prawo wywalic to z siebie,napisac własny punkt widzenia,a druga strona ma prawo odpisać i przedstawic swoje racje.
Ile ludzi tyle prawd i szanujmy odmienne zdanie,odmienne zapatrywania,nawet jak nas ktos nie uszanuje :)
Amen.
Bardzo mi przykro,ale NIE nawiązuję już kontaktów ze zmarłymi :(

za_mgłą

Post autor: za_mgłą » sob kwie 18, 2009 9:13 am

pojechalam?
dobrze, to sie zatrzymam, zebys zrozumiala....

FREYA

Post autor: FREYA » sob kwie 18, 2009 11:11 am

Nie wiem jak to jest , ale czytając posty poszczególnych osób "czuję od nich"różne emocje, wibracje...
Człowiekiem od którego szły takie "dobre fale" był m. in. Tomasz-tu.
Człowiekiem takim jest Jola, za mgłą , Włodek i jeszcze parę osób.
Nie wiem dlaczego , ale gdy czytam Leoncia zawsze czuję agresję, dominację, prywatę.
Nigdy nie odpisywałam na jego posty, aby nie zaogniać i nie wpuszczać na Forum złej energii, choć pare razy świeżbiła mnie ręka aby napisać do admina :[
Leoncio naucz sie tolerancji dla innych, pokory , i zacznij kochać ludzi.
"Można odejść na zawsze - by stale być blisko".
Ks. Twardowski

paul 023

Post autor: paul 023 » sob kwie 18, 2009 11:46 am

Freya admin teoretycznie mówiąc raczej nic nie zrobi w sprawie leoncio.
Uzna to, że ma prawo się wypowiadać, ale często widzę, iż leoncio za bardzo się wywyższa... Tak to jest są ludzie z plusami i z minusami tak to nazwę. :)

Ja zawsze szanuję kogoś, ale zdarza się często, że nie zgadzam się z kimś.
Uwaga: Informuję, że zaprzestałem nawiązywać kontakty.

Leoncio

Post autor: Leoncio » sob kwie 18, 2009 11:51 am

FREYA widzę że albo nie czytasz moich tematów albo są dla ciebie za trudne,więc zacznij czytać ze zrozumieniem,w razie co mogę co cokolwiek wyjaśnić -to że ty czujesz ode mnie złe wibracje to wynika z tego ze nasze grupy krwi różnią się w sposób diametralny/i to jest między innymi treścią tematu/,a tym samym i nasze ciała energetyczne,a jeśli ty widzisz prywatę w tym że ja staram się popularyzować magnetoterapię wg moich odkryć to już twój problem,nawet nie byłaś łaskawa zabrać w dyskusji głosu w sposób merytoryczny tylko dołączyłaś do idiotycznych uwag Joli ,cytuję:A może za długo przebywał w buszu? więc się nie wysiliłaś,a temat jest prosty jak świński ogon genetyka człowieka ,a sprawy "nadprzyrodzone" więc powiedz co twoja wypowiedź tak samo jak i Joli ma wspólnego z tematem?Jeśli nic konkretnego nie wnosisz to proszę nie zaśmiecaj mojego tematu i taka sama uwaga do Joli. No i aby zakończyć dyskusję to zobowiązuję się do pousuwania moich wątków które Jola uznała za wymierzone w nią ,ale jeden warunek Jola pousuwa wszystkie swoje wypowiedzi na forum ,a zwłaszcza w moim temacie które mi uwłaczają i nie mają najmniejszego związku z treścią tematu.Jej wypowiedzi w tym temacie przypominają taki kawał z okresu komunizmu :Regan mówi Breżniewowi że komunizm jest zły ,na co Breżniew odpowiada-a u was biją murzynów.

FREYA

Post autor: FREYA » sob kwie 18, 2009 12:02 pm

A więc kolejny frontowy atak.
Wiem że uważasz siebie za mądrzejszego od pozostałych ( nota bene skąd wiesz jaką mam grupę krwi?).
Uwazam że to Forum nie jest odpowiednie do propagowania magnetoterapii( jestem ciekawa co na to Bruce Moen). Poczytaj Moena i jesli uznasz ze masz z nim cos wspolnego to udzielaj sie w odpowiednich tematach na jego Forum. W przeciwnym razie poszukaj innego , albo założ swoje . Wtedy przyciągniesz ludzi o podobnym image , podobnych zapatrywaniach, podobnych grupach krwi, czy jak tam ich poselekcjonujesz!
Ks. Twardowski

Leoncio

Post autor: Leoncio » sob kwie 18, 2009 12:16 pm

Freya twoje uwagi nie mają nic wspólnego z merytoryczną dyskusją,to że ty wędrujesz utartymi sciezkami nie znaczy że każdy musi nimi podążać,Brus nie jest dla mnie bogiem i nie wszystko odkrył,a jeśli nie zauważyłaś to mój temat jest w dziale nasze odkrycia ,a nie w dziale"podążam ścieżką Brusa".No dodatek forum nosi nazwę Centrum Uzdrowień i Odzyskań więc magnetoterapia jak najbardziej tu pasuje ,gdyż jest rodzajem uzdrawiania ciała i ducha.Jeśli nic dalej nie zrozumiesz to przeczytaj 10 razy,może do ciebie dotrze sens tego co ja robię.A co do twojej grupy krwi to wystarczy mi twój opis odczuć kiedy czytasz moje wypowiedzi.

FREYA

Post autor: FREYA » sob kwie 18, 2009 12:33 pm

To jest Forum Dyskusyjne przy www.afterlife-knowledge.com.pl
Jeśli nie wiesz to informuję cię że jesteś gościem na Forum Bruca Moena ,znajdującym sie przy w.w. stronie.
Może w ramach ćwiczenia pokory poczytasz sobie stronkę?

PS Hmm, Centrum Odzyskań i Uzdrowień... to może zaprosimy tu też faceta co wypędza duchy trąbką przyłożoną do ucha( oglądałam w TV), babę pędzącą miksturę z żabiej łapy o północy i paru innych.
Ks. Twardowski

Grey Owl

Post autor: Grey Owl » sob kwie 18, 2009 12:41 pm

Wedrowales juz po innych forach. To czemu rozsiadles sie w naszym, jak ci tu tak zle ?!

Leoncio

Post autor: Leoncio » sob kwie 18, 2009 12:55 pm

A kto powiedział że mi tu źle,wręcz przeciwnie ja nie narzekam i nie ja rozpocząłem wojnę.Jest tu kilka osób które umieją prowadzić merytoryczną dyskusję,to że czasami lubię sobie zażartować,nie powinno stanowić problemu,jeśli nie zauważyłaś są na tym forum wypowiedzi które powinny bardziej urazić twoje czułe ucho.Najlepiej świadczy ilość odwiedzin w moich tematach,/a zwłaszcza w temacie głównym/o tym że moje tematy są interesujące dla osób wchodzących na to forum .

paul 023

Post autor: paul 023 » sob kwie 18, 2009 1:16 pm

Może ja zażegnam owy konflikt.

Ja nie powiem, że z magnesami coś tam jest.
Być może nie próbowałem i nie chciałbym wypróbować.

Natomiast proszę tu zwrócić uwagę na to co sam lencio napisał, że założył temat w odpowiednim miejscu.

Jak wyżej sama nazwa mówi "Centrum Uzdrowień i Odzyskań"
więc proszę sobie wyobrazić słowo "Uzdrowień" jak dla leoncio pasuje by jego temat zaistniał tutaj.

My wszyscy nie koniecznie musimy czytać jego postów. Jeżeli koś interesuje niech sobie czyta nie widzę przeszkód.

Natomiast jak w poprzednim poście napisałem leoncio czasami trochę przesadza.
Ale to nie zmienia faktu proszę też nie myśleć, że jestem po stronie leoncio.
Mi chodzi tylko i wyłącznie o to by zakończyć wojnę w powyższej sprawie :)

Mam nadzieję, że jakoś mnie rozumiecie i wiecie o co mi chodzi ;)

Krystyna

Post autor: Krystyna » sob kwie 18, 2009 1:23 pm

ja uważam, jestem cudem poprzez Boską MIłość Mądrość i Moc.Miłość bezwarunkowa,
bezwarunkowe przebaczanie,Bóg obecnie nic nie znaczą. To fakt ze zmienili
sie ludzie na forum ale wcześniej nie było lepiej.Dawno to mnie już oburza. Kłania się Wam ks.Rydzyk i radio Maryja.Panie Boże broń mnie przed katolikami. nie czekam na wasze odpowiedzi bo co tu jeszcze można dodać.
NIe osądzaj wnieście tę Waszą Miłość bezwarunkową i bezwarunkowe przebaczanie na nasze forum. Bo jak na razie stworzyliście piekło na wsłasne życzenie. Pozdrawiam was wszystkich sedecznie Krystyna
Jam Jest bogactwem Boga w działaniu, zamanifestowanym teraz w moim życiu i w moim świecie.

FREYA

Post autor: FREYA » sob kwie 18, 2009 1:28 pm

Joasiu , gdzie jesteś?!
Ks. Twardowski

Grey Owl

Post autor: Grey Owl » sob kwie 18, 2009 1:30 pm

No wlasnie. Tak jak myslalam. Na innych forach bylo ci gorzej. Admini byli po mesku twardsi.
A forum podupada Krysiu, bo paru osobom, glownie plci zenskiej szkodza kolonialne wibracje Leoncia i jego metrowe teksty. I dziesiatki cytatow ktorymi zalewa forum. A reprezentuja WSZYSTKIE grupy krwi !!
Jak Leoncia nic nie powstrzyma, to sie wyniosa. Bo nasze wspolne forum Leoncio przerabia na swoje Krysiu. Przestaje byc ono naszym forum.

Zablokowany

Wróć do „Sprawy techniczne”