Warsztaty w październiku 2009
Moderator: Roxanne
To sprawnie prowadzone warsztaty przez Grażynę Byczuk. Jest profesjonalnym członkiem Instytutu Monroa i na moje oko robi to dobrze. Przeprowadziła tych warsztatów już dosyć sporo i ma po prostu doświadczenie. Ćwiczenia są tak przeprowadzane, że wydają się bezpieczne a ich kolejność jest odpowiednio dobrana. Pamiętaj, że na tego typu warsztaty nie jadą osoby zupełnie przypadkowe. Do tego jeśli już ktoś się tam znajdzie, to też nie jest to dziełem przypadku. Zazwyczaj wszyscy uczestnicy "świecą" dosyć ładnie już przed warsztatami
Jeśli masz więcej pytań, to chętnie pogadam. Wyślę Ci mój nr gg na prywatną wiadomość.
Jeśli masz więcej pytań, to chętnie pogadam. Wyślę Ci mój nr gg na prywatną wiadomość.
to w koncu gdzie sa te warsztaty? w warszawie czy w krakowie?
i ile toto kosztuje? nie widze tych info na http://www.hemi-sync.com.pl/terminy.php
i ile toto kosztuje? nie widze tych info na http://www.hemi-sync.com.pl/terminy.php
-
Było super ! trudno opisać ....nasza grupa była cudowna, ludzie sobie nieznani okazali się jedną wielką rodziną, nie było tametów tabu, żadnych ograniczeń....
Rozmowy o wszystkim do nocy, nie było głupio mówić o pewnych sprawach, uczuciach, odczuciach....
Byłam w pokoju z cudowną osobą, zajmującą się na codzień odzyskiwaniami ...
to była swoista lekcja dla mnie...ale wiem że miałam trafić na to szkolenie, do tego właśnie pokoju i do tej właśnie osoby przy okazji CAŁUJE ją bardzo
Gorąco polecam te warsztaty .....dla takich jak ja obudzonych ale też dla ludzi potrzebujących wsparcia osób ciepłych i tryskających miłością....
Samo bycie z takimi ludźmi działa cuda! powiem szczerze że wyjeźdzając z domu -czułam taką myśl że jadę bo zapłaciłam , pojadę zobaczę co i jak, teraz odliczam każdy dzień do grudnia i kolejnych warsztatów.
I zrobię II stopień i III , i jak będzie potrzeba to znowu I, II i III
Rozmowy o wszystkim do nocy, nie było głupio mówić o pewnych sprawach, uczuciach, odczuciach....
Byłam w pokoju z cudowną osobą, zajmującą się na codzień odzyskiwaniami ...
to była swoista lekcja dla mnie...ale wiem że miałam trafić na to szkolenie, do tego właśnie pokoju i do tej właśnie osoby przy okazji CAŁUJE ją bardzo
Gorąco polecam te warsztaty .....dla takich jak ja obudzonych ale też dla ludzi potrzebujących wsparcia osób ciepłych i tryskających miłością....
Samo bycie z takimi ludźmi działa cuda! powiem szczerze że wyjeźdzając z domu -czułam taką myśl że jadę bo zapłaciłam , pojadę zobaczę co i jak, teraz odliczam każdy dzień do grudnia i kolejnych warsztatów.
I zrobię II stopień i III , i jak będzie potrzeba to znowu I, II i III
-