Chwilowa awaria forum
kurde nie da sie Ich tak zezrec.Jolanta Niemczuk pisze:Zezarli...
bo wziela mglista i kupila marmolade taka ponoc najlepsza na swiecie i nie doczytala, ze ta marmelada jest z rozy i z czerwonych owocow. tak, mglista ma hormon ciaz, a jak sobie cos w tej glowie ukreci to koniec swiata.
Wiec paczkow wyszlo troche wiecej, bo drozdzy za duzo dodalam, no i ta marmelada, jakbym normalnie obalila najpierw setke Warsa, pozniej brzozowki, a na koniec przygryzla Jalowcem.
Ale spoko, luz, miny w domu nie przednie, pala glupa ze dobre, bo nie chca baby w ciazy denerwowac.
a ja wiem doskonale, ze tego zezrec sie nie da!!!
ale spoko, jak nie sa asertywni to co chwila im przypominam, ze paczusie czekaja, na co Seba
- mamusiu kochana wieczorkiem, wieczorkiem
malzonek
- oj kochanie takie pyszne, ze juz nie mam sily jesc
wiec pytam
- a moze do pracy Ci spakowac
- nie, nie u mnie w pracy tylko mieso jedza
no i wez i nie kochaj Ich...
ok zdj wrzuce jak malzowin z pracy wroci
hehehehe
Mgiełko nie zniechęcisz nas tak łatwo
i tak ślina płynie na myśl o czarnych, spieczonych owalach, które pewnie sa tez niedopieczone przy marmeladzie.
Kiedyś z koleżankami robiłyśmy sobie wyżerkę na ostatki
- ja faworki
- one pączki - ba z ajerkoniakiem
Ja przygotowałam, biegnę do nich a tu co? Siedzą w kuchni pod stołem, uchachane po pas, butelka z ajerkoniakiem pusta a pączków brak
Uściski
i tak ślina płynie na myśl o czarnych, spieczonych owalach, które pewnie sa tez niedopieczone przy marmeladzie.
Kiedyś z koleżankami robiłyśmy sobie wyżerkę na ostatki
- ja faworki
- one pączki - ba z ajerkoniakiem
Ja przygotowałam, biegnę do nich a tu co? Siedzą w kuchni pod stołem, uchachane po pas, butelka z ajerkoniakiem pusta a pączków brak
Uściski