Nie znam się na specyfice oryginalnych technik i podejść Moen'a.pijawka pisze:Piku,racja,od tego trzeba zacząć,ale potem najlepiej by było praktykować pod bacznym okiem kogoś,kto to opanował. Dlatego jestem za stworzeniem takiego tematu/kursu,ale brakuje nauczyciela ..
Czytałem lata temu Roberta Monroe i to mi wystarczało na ogół w mojej pracy, jak dotąd.
Nie umiem ocenić kto tu jest zgodny a kto niezgodny z Moenem, tak, jak to zrobiła Conchita wobec Włodka, przy okazji wyrzucania go z forum.
Mam jednak wrażenie, oparte na przeglądzie archiwów, że Włodek w ostatnim roku był tu najaktywniejszą postacią która zajmowała się uwolnieniami i miał w tym zakresie niezłą sprawność. W moim odczuciu wyrzucono więc z forum osobę najbardziej doświadczoną, a na pewno najbardziej aktywną w dziedzinie, którą forum się zajmuje.
Argumenty jakie podano to w istotnym stopniu argumenty z Polany: Włodek jest naszym wrogiem, bo widzi w nas "Czarnych Magów" i nie możemy działać, bo on nas obezwładnia".
Ja nie znam tej astralnej nomenklatury, jednak patrząc na to co robią niektóre "panie z polany" trudno oprzeć się wrażeniu, że Włodek ma rację.
Jakkolwiek, trudno się dziwić, że nie ma nauczyciela - praktyka.
Właśnie go wyrzucono z forum.