poczytaj posty Włodka, jest info o świetlistych tunelach...itd sami to możemy robić
ja rownież najpierw prosiłam, a pozniej dowiedziałam się z forum jak można samemu sobie pomóc
pytanie
czytam informacje na forum i zauważyłam jak wiele w naszym życiu i nawet po zyciu, zależy od PRZEKONAŃ,
zdałam sobie sprawę, że sama stawiam sobie ograniczenia,
niby to takie proste unosić się ponad tym całym systemem wpajanym nam przez rodzinę, otoczenie, począwszy od narzucania dzieciom religii, przekonań, lęków.
obecnie pracuję nad swoim systemem przekonań
staram się to wszystko prostować,
zdałam sobie sprawę, że sama stawiam sobie ograniczenia,
niby to takie proste unosić się ponad tym całym systemem wpajanym nam przez rodzinę, otoczenie, począwszy od narzucania dzieciom religii, przekonań, lęków.
obecnie pracuję nad swoim systemem przekonań

Witajcie,
w dniu dzisiejszym byłam z mamą na identyfikacji zwłok Tadeusza, był w pracy i nocował obok budowy
usnął normalnie, we śnie dostał krwotoku wewnetrznego, może wrzody, może cos innego...cóż alkoholik,
mam nadzieje że odejdzie, bo to jest człowiek o niskich wibracjach więc aby się do kogos na ziemi "nie podczepił"
kiedy można to sprawdzić?
poprosiłam swojego opiekuna aby skontaktował się z jego opiekunem i odprowadził go do światła,
ale wiecie...ja sie na tym za bardzo nie znam
w dniu dzisiejszym byłam z mamą na identyfikacji zwłok Tadeusza, był w pracy i nocował obok budowy
usnął normalnie, we śnie dostał krwotoku wewnetrznego, może wrzody, może cos innego...cóż alkoholik,
mam nadzieje że odejdzie, bo to jest człowiek o niskich wibracjach więc aby się do kogos na ziemi "nie podczepił"
kiedy można to sprawdzić?
poprosiłam swojego opiekuna aby skontaktował się z jego opiekunem i odprowadził go do światła,
ale wiecie...ja sie na tym za bardzo nie znam

dziekuje za informacje ale szkoda ze jego zona jest w tak niskim fokusie, choc nie zyje 10 lat może jej bardziej potrzebna jest pomoc juz ja Wlodku sprawdzałeś to Anna Walewska,
mysle ze Tadeuszowi pomogly tunele czyszczace oraz to ze odprowadziles ta paskude z jego aury,
jeszcze raz dziekuje
a ja czuje ulge bo nie bedzie gnebil juz babci i dzieci
mysle ze Tadeuszowi pomogly tunele czyszczace oraz to ze odprowadziles ta paskude z jego aury,
jeszcze raz dziekuje
a ja czuje ulge bo nie bedzie gnebil juz babci i dzieci