Włodek
wniesłem radosc dla paula z tego powodu ze podobnie jak dla jacykowa kontakt z mym pytonem by był dla paula nie samowitym przerzyciem a ty anka staro kuropiu chcesz dostac w oko ? M200 sie prosisz tesz sie o kopa w pomarszczene plecy a do ciebie namala niebedem pisac bo ty jestes rozwięzła i zaraz we mnie zakochasz sie a ja niekce , ty stary kurop jest.
Sowa zabieraj zabawki i sobie pżetrzep łeba rózdzkom od radiestety
Sowa zabieraj zabawki i sobie pżetrzep łeba rózdzkom od radiestety
To przestaje byc smieszne, to staje sie zenujace przygladac sie temu, jaka niedzwiedzia przysluge robi Wlodkowi nieszczesny Steff, rzekomy obronca.
Proponuje nie podlewac juz jego ogrodka ani jedna mysla.
Ani jedna.
Tu u mnie od rana swieci piekne sloneczko.
Slonecznego dnia zycze wszystkim
Jola
Proponuje nie podlewac juz jego ogrodka ani jedna mysla.
Ani jedna.
Tu u mnie od rana swieci piekne sloneczko.
Slonecznego dnia zycze wszystkim
Jola
Zeglujacymi lampionami jestesmy... wsluchujacymi w tchnienia... przez eony... w drodze...
może nienajlepsza forma, chyba ktoś rozjuszył "górala"
no ale treścią trafia w samo sedno, stwierdzenie, że nie potraficie gadać między sobą a chcecie gadać z duchami złote ;D
a poza tym to wyłania się nam tu wenezuelski tasiemiec z elementam sci-fi
jeżeli poszło o nieudane gody, to po cholere mieszać w to wszystko Świetlistych i biegun negatywny
no ale treścią trafia w samo sedno, stwierdzenie, że nie potraficie gadać między sobą a chcecie gadać z duchami złote ;D
a poza tym to wyłania się nam tu wenezuelski tasiemiec z elementam sci-fi
jeżeli poszło o nieudane gody, to po cholere mieszać w to wszystko Świetlistych i biegun negatywny