Co z ofiarami katastrofy pociągu?
moni2012 pisze:Miaune, dlaczego mają trzy dni na opuszczenie ziemi? Na jakiej podstawie to piszesz?
Nie ma odpowiedzi.meduz pisze:3 dni ? Przecież tam czas linearny już nie obowiązuje, no i przecież dusze mogą spędzuić znacznie więcej czasu niż "3 dni" ..
Zamiast niej mamy nieco odświeżonych "czarnych magów" przylepionych do naszych ludzi.
Za to jest znamienne pytanie:
No i szereg nieudowodnionych zarzutów wobec nieobecnego Włodka.Miaune pisze: Co będzie jak przestanę tutaj zaglądać?
Walka transowa z Włodkiem wygrana, teraz trzeba pozbierać łupy.
Dobrze, że chociaż tak jak wcześniej pisaliśmy, Conchita, Noble i moja skromna osoba są czyste. Przynajmniej jest coś, co cieszy.
Co do ofiar katastrofy, mam podobne odczucia, jak Ci co tam byli. Wprawdzie wydarzenie było nagłe, to ofiary nie trzymają się kurczowo tego świata. Odeszli lub odchodzą w swoja nową drogę.
A ja 29 i jeden bez kapelusza, ojoj..
Pija, wychodzi na to że teraz przy każdej podobnej katastrofie, nawet gdzieś z dalekiej Afryki będziemy gościć zagubione duszyczki, ale dno
Pija, wychodzi na to że teraz przy każdej podobnej katastrofie, nawet gdzieś z dalekiej Afryki będziemy gościć zagubione duszyczki, ale dno

Ostatnio zmieniony pn mar 05, 2012 4:16 pm przez meduz, łącznie zmieniany 2 razy.