Włodek

Jest to dział poświęcony wszelkim uwagom dotyczącym naszego forum. Tutaj można umieszczać wpisy pamiątkowe, krytyczne komentarze itd. Dział funkcjonuje na zasadzie typowej Księgi Pamiątkowej czy też Księgi Gości, dlatego prosimy o nie komentowanie wpisów innych osób. Komentarze pod wpisami będą usuwane.
ODPOWIEDZ
pijawka

Post autor: pijawka » wt sty 25, 2011 11:29 am

cztery pisze:........

no ale treścią trafia w samo sedno, stwierdzenie, że nie potraficie gadać między sobą a chcecie gadać z duchami złote ;D.......................

Rzeczywiście ,jakby się tak zastanowić ....złota myśl ...

paul 023

Post autor: paul 023 » wt sty 25, 2011 12:20 pm

Miaune to fajnie, że w ten sposób im pomagasz ;)

Do steff jesteś tą samą osobą "Feristee" która nie otrzymała pomocy od nas.

Roxy sprawdź adresy IP tych nicków bo za dużo sobie już pozwala
i przegina obrażając wszystkich po kolei
Uwaga: Informuję, że zaprzestałem nawiązywać kontakty.

Grey Owl

Post autor: Grey Owl » wt sty 25, 2011 1:15 pm

PS. Cztery... zapedziles sie za daleko z tymi nieudanymi godami...
To powtarzana trzeci raz potwarz...

Autor tej seksistowskiej potwarzy powinien jesli juz wogole go nieodparcie naszlo, to o swoim cnotliwym zyciu w tym zakresie tu pisac, bo wyglada, ze jest tu z siebie bardzo dumny.
Zeglujacymi lampionami jestesmy... wsluchujacymi w tchnienia... przez eony... w drodze...

astonmartin

Post autor: astonmartin » czw sty 27, 2011 4:21 pm

M2000 jestes złą kobietą gdyż dokuczasz kazdemu kto mysli innaczej niz ty. Grej Owl piszesz od rzeczy ,oczytałas się roznorakiej literatury a nic nie umiesz. Paul najezdzales na Roxane gdy tymczasem siedzisz u niej na forum i piertolisz

astonmartin

Post autor: astonmartin » czw sty 27, 2011 4:37 pm

Namali z pod opieki Włodka trafiłaś do Anny . Po co szukasz posrednikow ? Z deszczu pod rynnę. Gody nie udały się tobie i potępiasz Wlodka Gdzie ty masz honor dziewczyno

ANNA.K

Post autor: ANNA.K » czw sty 27, 2011 5:06 pm

:D Zapodaj jeszcze trochę radosnych tekstów :lol:

Twoja taktyka uderza ale właśnie w twojego Mistrza ;) Idealne świadectwo świetlistości :P

Zdrowia, zwłaszcza psychicznego życzę :| :D

astonmartin

Post autor: astonmartin » czw sty 27, 2011 5:13 pm

najezdzasz na Włodka a sama szukasz opiekunow jestes perfidna dwulicowa i opetana.
namali daje sobą manipulowac raz przez wlodka a teraz przez nawiedzoną kurę -annę
takich jak anna powinno sie leczyc bo dzien zaczyna od przepowiedni aniola - jak chcesz kupę to też prosisz o zgode swojego aniola ????

ANNA.K

Post autor: ANNA.K » czw sty 27, 2011 5:15 pm

;) pozdrowienia dla W 8)

astonmartin

Post autor: astonmartin » czw sty 27, 2011 5:22 pm

uderz w stol a nozyce same sie odezwą , nadepnalem ci anno na ogon bo zaczelas syczec

Grey Owl

Post autor: Grey Owl » czw sty 27, 2011 5:59 pm

Dziewczyny, nie reagujcie wogole.
To drugi harcownik wysylany w pole z koszar...
I nic tylko im "te tematy" dolnoczakrowe w glowenkach podprzylbicznych.
A jak bedzie wiecej takich niewybrednych wyzwisk koszarowych wobec kobiet, to skonczy sie upomnieniami.
Zeglujacymi lampionami jestesmy... wsluchujacymi w tchnienia... przez eony... w drodze...

astonmartin

Post autor: astonmartin » czw sty 27, 2011 6:12 pm

ty to nic nie umiesz, przeczytalas kilka ksiazek tylko. twoje kontakty to sranie w banie, jestes gadziną a udajesz świetoszke

M2000

Post autor: M2000 » czw sty 27, 2011 8:03 pm

astonmartin pisze:M2000 jestes złą kobietą gdyż dokuczasz kazdemu kto mysli innaczej niz ty. Grej Owl piszesz od rzeczy ,oczytałas się roznorakiej literatury a nic nie umiesz. Paul najezdzales na Roxane gdy tymczasem siedzisz u niej na forum i piertolisz
ja myślę że miarą tego czy jestem dobrą czy złą osobą niech będzie to jak ludzie lgną do mnie na co dzień odbierają, jak mam ułożone życie prywatne i relacje z członkami obecnej rodizny i rodziny z poprzedniego związku, tak wiec ja jestem o siebie spokojna a Tobie posyłam same pozytywne myśli, skoro tak piszesz, nie kochasz ludzi,

albo masz złe doświadczenia, mnie nie zrażają Twoje słowa, bo obca mi osoba może mnie obrażać lub nie na publicznym forum,

po owocach oceniaj ludzi a nie słowach,

dlatego posyłam Ci miłość i same pozytywne myśli, abyś człowieku to zrozumiał , :) buziaki

M2000

Post autor: M2000 » czw sty 27, 2011 8:06 pm

astonmartin pisze:najezdzasz na Włodka a sama szukasz opiekunow jestes perfidna dwulicowa i opetana.
namali daje sobą manipulowac raz przez wlodka a teraz przez nawiedzoną kurę -annę
takich jak anna powinno sie leczyc bo dzien zaczyna od przepowiedni aniola - jak chcesz kupę to też prosisz o zgode swojego aniola ????
ciekawe skąd masz te wiadomości o Ani i Namali - wypisz wymaluj coś odczuwam że W pize te posty lub jego "uczeń"

miłość i światło Ci posyłam człowieczku, :)

M2000

Post autor: M2000 » czw sty 27, 2011 8:08 pm

astonmartin pisze:ty to nic nie umiesz, przeczytalas kilka ksiazek tylko. twoje kontakty to sranie w banie, jestes gadziną a udajesz świetoszke
kto Cię tak biedaku skrzywdził, że sączysz tyle jadu,

po raz kolejny kulę olbrzymiego światła posyłam poprzez mojego Anioła Stróża, aby odpadły z ciebie te ciemne mazie i aby światełko przebiło się bezpośrednio do TWEGO SERDUCHA, wszystkiego dobrego i samych dobrych ludzi w koło,

Grey Owl

Post autor: Grey Owl » czw sty 27, 2011 9:39 pm

Wszystkie fora odwiedzaja od czasu do czasu tacy ludzie. Sa plaga forumowa.
Najpierw wczytuja sie niezalogowani w posty, by odkryc drazliwe miejsca.
Potem loguja sie i ani jednego postu nie poswieca glownym tematom forum dyskusyjnego, nie wymienia sie zadna wiedza (z ta krucho), tylko szczuja jednych na drugich i raduja sie wzniecana burza.
Taka odmiana "samotnosci w sieci", ktora potrzebuje dreszczy, laszu, uwagi...

W TAKICH przypadkach jak Steff i aston - tylko niezauwazanie skutkuje.
A posty, gdy juz skandaliczne nadzwyczaj, to mozna potem usunac...

M2000

Post autor: M2000 » pt sty 28, 2011 1:40 pm

Grey..
ja mam na ten temat taką swoją wydumaną teorię...
mianowicie, tak się dzieje podobnie z 10 -i wiecej latkami, którzy kończą w poprawczakach itp...
takie krzyczenie, działanie TO KRZYK ROZPACZY NIESZCZĘŚLIWEJ OSOBY Z PROBLEMAMI,
tak jak ktoś sączy jad w kierunku innych - moim zdaniem ma problemy emocjonalne, problemy z własnym życiem i to jest taki zewnętrzny sposób na zwrócenie na siebie uwagi - krzyk pośród nocy

podobnie jest z dzieciakami schodzącymi na złą drogę - mają problemy i to jest ich krzyk rozpaczy

dlatego tym bardziej skoro masz jakieś problem - posyłam Ci miłość i serdeczności ASTROMARTIN, czy też inni podobni

M2000

Post autor: M2000 » pt sty 28, 2011 1:42 pm

ehh czemu nie mogę włączyć edycji tekstu aby brzmiało to ładniej i składniej :)

macie nadzieje że wiecie co mam na myśli :)

M2000

Post autor: M2000 » pt sty 28, 2011 1:42 pm

mam nadzieję*

ODPOWIEDZ

Wróć do „Księga Gości”