Rzeczywiście ,jakby się tak zastanowić ....złota myśl ...cztery pisze:........
no ale treścią trafia w samo sedno, stwierdzenie, że nie potraficie gadać między sobą a chcecie gadać z duchami złote ;D.......................
Włodek
PS. Cztery... zapedziles sie za daleko z tymi nieudanymi godami...
To powtarzana trzeci raz potwarz...
Autor tej seksistowskiej potwarzy powinien jesli juz wogole go nieodparcie naszlo, to o swoim cnotliwym zyciu w tym zakresie tu pisac, bo wyglada, ze jest tu z siebie bardzo dumny.
To powtarzana trzeci raz potwarz...
Autor tej seksistowskiej potwarzy powinien jesli juz wogole go nieodparcie naszlo, to o swoim cnotliwym zyciu w tym zakresie tu pisac, bo wyglada, ze jest tu z siebie bardzo dumny.
Zeglujacymi lampionami jestesmy... wsluchujacymi w tchnienia... przez eony... w drodze...
najezdzasz na Włodka a sama szukasz opiekunow jestes perfidna dwulicowa i opetana.
namali daje sobą manipulowac raz przez wlodka a teraz przez nawiedzoną kurę -annę
takich jak anna powinno sie leczyc bo dzien zaczyna od przepowiedni aniola - jak chcesz kupę to też prosisz o zgode swojego aniola ????
namali daje sobą manipulowac raz przez wlodka a teraz przez nawiedzoną kurę -annę
takich jak anna powinno sie leczyc bo dzien zaczyna od przepowiedni aniola - jak chcesz kupę to też prosisz o zgode swojego aniola ????
Dziewczyny, nie reagujcie wogole.
To drugi harcownik wysylany w pole z koszar...
I nic tylko im "te tematy" dolnoczakrowe w glowenkach podprzylbicznych.
A jak bedzie wiecej takich niewybrednych wyzwisk koszarowych wobec kobiet, to skonczy sie upomnieniami.
To drugi harcownik wysylany w pole z koszar...
I nic tylko im "te tematy" dolnoczakrowe w glowenkach podprzylbicznych.
A jak bedzie wiecej takich niewybrednych wyzwisk koszarowych wobec kobiet, to skonczy sie upomnieniami.
Zeglujacymi lampionami jestesmy... wsluchujacymi w tchnienia... przez eony... w drodze...
ja myślę że miarą tego czy jestem dobrą czy złą osobą niech będzie to jak ludzie lgną do mnie na co dzień odbierają, jak mam ułożone życie prywatne i relacje z członkami obecnej rodizny i rodziny z poprzedniego związku, tak wiec ja jestem o siebie spokojna a Tobie posyłam same pozytywne myśli, skoro tak piszesz, nie kochasz ludzi,astonmartin pisze:M2000 jestes złą kobietą gdyż dokuczasz kazdemu kto mysli innaczej niz ty. Grej Owl piszesz od rzeczy ,oczytałas się roznorakiej literatury a nic nie umiesz. Paul najezdzales na Roxane gdy tymczasem siedzisz u niej na forum i piertolisz
albo masz złe doświadczenia, mnie nie zrażają Twoje słowa, bo obca mi osoba może mnie obrażać lub nie na publicznym forum,
po owocach oceniaj ludzi a nie słowach,
dlatego posyłam Ci miłość i same pozytywne myśli, abyś człowieku to zrozumiał , buziaki
ciekawe skąd masz te wiadomości o Ani i Namali - wypisz wymaluj coś odczuwam że W pize te posty lub jego "uczeń"astonmartin pisze:najezdzasz na Włodka a sama szukasz opiekunow jestes perfidna dwulicowa i opetana.
miłość i światło Ci posyłam człowieczku,
kto Cię tak biedaku skrzywdził, że sączysz tyle jadu,astonmartin pisze:ty to nic nie umiesz, przeczytalas kilka ksiazek tylko. twoje kontakty to sranie w banie, jestes gadziną a udajesz świetoszke
po raz kolejny kulę olbrzymiego światła posyłam poprzez mojego Anioła Stróża, aby odpadły z ciebie te ciemne mazie i aby światełko przebiło się bezpośrednio do TWEGO SERDUCHA, wszystkiego dobrego i samych dobrych ludzi w koło,
Wszystkie fora odwiedzaja od czasu do czasu tacy ludzie. Sa plaga forumowa.
Najpierw wczytuja sie niezalogowani w posty, by odkryc drazliwe miejsca.
Potem loguja sie i ani jednego postu nie poswieca glownym tematom forum dyskusyjnego, nie wymienia sie zadna wiedza (z ta krucho), tylko szczuja jednych na drugich i raduja sie wzniecana burza.
Taka odmiana "samotnosci w sieci", ktora potrzebuje dreszczy, laszu, uwagi...
W TAKICH przypadkach jak Steff i aston - tylko niezauwazanie skutkuje.
A posty, gdy juz skandaliczne nadzwyczaj, to mozna potem usunac...
Najpierw wczytuja sie niezalogowani w posty, by odkryc drazliwe miejsca.
Potem loguja sie i ani jednego postu nie poswieca glownym tematom forum dyskusyjnego, nie wymienia sie zadna wiedza (z ta krucho), tylko szczuja jednych na drugich i raduja sie wzniecana burza.
Taka odmiana "samotnosci w sieci", ktora potrzebuje dreszczy, laszu, uwagi...
W TAKICH przypadkach jak Steff i aston - tylko niezauwazanie skutkuje.
A posty, gdy juz skandaliczne nadzwyczaj, to mozna potem usunac...
Grey..
ja mam na ten temat taką swoją wydumaną teorię...
mianowicie, tak się dzieje podobnie z 10 -i wiecej latkami, którzy kończą w poprawczakach itp...
takie krzyczenie, działanie TO KRZYK ROZPACZY NIESZCZĘŚLIWEJ OSOBY Z PROBLEMAMI,
tak jak ktoś sączy jad w kierunku innych - moim zdaniem ma problemy emocjonalne, problemy z własnym życiem i to jest taki zewnętrzny sposób na zwrócenie na siebie uwagi - krzyk pośród nocy
podobnie jest z dzieciakami schodzącymi na złą drogę - mają problemy i to jest ich krzyk rozpaczy
dlatego tym bardziej skoro masz jakieś problem - posyłam Ci miłość i serdeczności ASTROMARTIN, czy też inni podobni
ja mam na ten temat taką swoją wydumaną teorię...
mianowicie, tak się dzieje podobnie z 10 -i wiecej latkami, którzy kończą w poprawczakach itp...
takie krzyczenie, działanie TO KRZYK ROZPACZY NIESZCZĘŚLIWEJ OSOBY Z PROBLEMAMI,
tak jak ktoś sączy jad w kierunku innych - moim zdaniem ma problemy emocjonalne, problemy z własnym życiem i to jest taki zewnętrzny sposób na zwrócenie na siebie uwagi - krzyk pośród nocy
podobnie jest z dzieciakami schodzącymi na złą drogę - mają problemy i to jest ich krzyk rozpaczy
dlatego tym bardziej skoro masz jakieś problem - posyłam Ci miłość i serdeczności ASTROMARTIN, czy też inni podobni