Przedwiosenne porządki
ha ha wlasnie tak jest z magami. Byl Wlodek to magowie wisieli ludziom pod pacha, Nie ma Wlodka a magowie zostali. Pewnie zwiedna i ich wymiecie przez miesiac. Zostanie po nich wymazana plama:), - zatarty slad w pamieci i notatki w kronice forum. Tak to z nimi jest. Sa gdy sie o nich mowi i znikaja, gdy sie ich zapomina.Mirek1 pisze:Conchi jak się jest Mistrzem Reiki i aby nim być trzeba inicjacji, to wchodzi się w kontakt z obcymi bytami, przeważnie demonicznymi. Kiedy kręci się w okół ciebie pełno ciemnych bytów, to jak spojrzysz na drugą osobę, to po miedzy wami jest to coś. Wtedy łatwo się pomylić i uznać, że coś się przyczepiło do tej drugiej osoby. Wlodek też jest Mistrzem Reiki. Warto o tym pamiętać.
pozdro badacze
Ludzie, kiedy wy zrozumiecie, że czarnych magów nie roznosi Włodek, ani nikt inny, tylko przychodzą oni do was i czepiają się was, manipulując was na sposób magiczny, na wasze własne życzenie.
Dlaczego przy mnie nie ma czarnych magów? Albo przy Conchicie? Albo przy Noble? Pomyśleliście o tym?
Nie znam Conchity zbyt dobrze, jednak myślę, że żadne z nas po pierwsze nie uprawia magii, a po drugie my się niczego nie boimy.
Upiory ściąga się własnym strachem albo praktykami magicznymi
Dlaczego przy mnie nie ma czarnych magów? Albo przy Conchicie? Albo przy Noble? Pomyśleliście o tym?
Nie znam Conchity zbyt dobrze, jednak myślę, że żadne z nas po pierwsze nie uprawia magii, a po drugie my się niczego nie boimy.
Upiory ściąga się własnym strachem albo praktykami magicznymi
Ojej, przepraszam, bardzo nie wymienionych.
Nie chodziło o plusiki, tylko o jakieś przykłady, a nie chciałem podawać tylko siebie, by to nie wyglądało na megalomanię
Rzuciłem okiem po ludziach i wpadła mi w oko Szefowa i potem Noble
Nie oczekujcie teraz ode mnie analiz, kto ma, a kto nie ma czarnego maga
Myślę, że tym najlepiej zajmie się jednak Włodek, oczywiście jak wróci
Oby wrócił jak najszybciej
Nie chodziło o plusiki, tylko o jakieś przykłady, a nie chciałem podawać tylko siebie, by to nie wyglądało na megalomanię
Rzuciłem okiem po ludziach i wpadła mi w oko Szefowa i potem Noble
Nie oczekujcie teraz ode mnie analiz, kto ma, a kto nie ma czarnego maga
Myślę, że tym najlepiej zajmie się jednak Włodek, oczywiście jak wróci
Oby wrócił jak najszybciej
Meduz- nie napisałem, że jestem czarnym magiem, tylko to, że mam taki aspekt. Przy oczyszczaniu siebie wychodzą różne rzeczy, które do tej pory były ukryte, a że człowiek jest istotą bogatą wewnętrznie to bardzo wiele różnorodnych aspektów posiada i nie tylko tych "dobrych" . Zresztą Twój avatar dobrze to obrazuje
Nie wiem,ale odbierałam maga jako kogoś,kto nam szkodzi np. zazdrosnego kolegę czy naszą drugą ciemniejszą stronę,w sumie nie przywiązywałam zbytniej uwagi do czarnych magów
Pań nie będe pytać,wybacz Marcinie,ale Paniom podziękuję
Pań nie będe pytać,wybacz Marcinie,ale Paniom podziękuję
Ostatnio zmieniony sob mar 03, 2012 12:24 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 1 raz.