Przedwiosenne porządki

Tutaj piszemy o sprawach mniej lub bardziej związanych z rozwojem duchowym jednocześnie nie mieszczących się w innych miejscach Forum.
Shining Light

Post autor: Shining Light » czw mar 01, 2012 4:35 pm

Istota Reiki nie polega na inicjacjach i poszerzaniu kanałów energetycznych tylko na otwarciu się na miłość...

Ajna

Post autor: Ajna » czw mar 01, 2012 5:59 pm

...
Ostatnio zmieniony wt kwie 02, 2013 8:02 pm przez Ajna, łącznie zmieniany 1 raz.

meduz

Post autor: meduz » czw mar 01, 2012 6:38 pm

hahael jeszcze powiedz że jesteś czarnym magiem grającym w rpg i rzucającym psi balle z dragon balla. :|

hahahel

Post autor: hahahel » czw mar 01, 2012 7:03 pm

Nigdy nie lubiłem dragon bala, wolę pokemony :P

meduz

Post autor: meduz » czw mar 01, 2012 7:30 pm

a ja sailor moon :|

hahahel będąc tym.. czarno księznikiem, nie boisz się że możesz faktycznie przyciągnąc do siebie jakieś niecieawe byty ? przecież zajmując się takimi rzeczami otwieramy się na świat duchowy który jest pelen róznych istot, w tym też złośliwych duchów..

Zbyszek.

Post autor: Zbyszek. » sob mar 03, 2012 12:54 am

Mirek1 pisze:Conchi jak się jest Mistrzem Reiki i aby nim być trzeba inicjacji, to wchodzi się w kontakt z obcymi bytami, przeważnie demonicznymi. Kiedy kręci się w okół ciebie pełno ciemnych bytów, to jak spojrzysz na drugą osobę, to po miedzy wami jest to coś. Wtedy łatwo się pomylić i uznać, że coś się przyczepiło do tej drugiej osoby. Wlodek też jest Mistrzem Reiki. Warto o tym pamiętać.
ha ha wlasnie tak jest z magami. Byl Wlodek to magowie wisieli ludziom pod pacha, Nie ma Wlodka a magowie zostali. Pewnie zwiedna i ich wymiecie przez miesiac. Zostanie po nich wymazana plama:), - zatarty slad w pamieci i notatki w kronice forum. Tak to z nimi jest. Sa gdy sie o nich mowi i znikaja, gdy sie ich zapomina.
pozdro badacze

Shining Light

Post autor: Shining Light » sob mar 03, 2012 1:22 am

Ludzie, kiedy wy zrozumiecie, że czarnych magów nie roznosi Włodek, ani nikt inny, tylko przychodzą oni do was i czepiają się was, manipulując was na sposób magiczny, na wasze własne życzenie. :D :D :D

Dlaczego przy mnie nie ma czarnych magów? Albo przy Conchicie? Albo przy Noble? Pomyśleliście o tym?
Nie znam Conchity zbyt dobrze, jednak myślę, że żadne z nas po pierwsze nie uprawia magii, a po drugie my się niczego nie boimy.

Upiory ściąga się własnym strachem albo praktykami magicznymi :D

Zbyszek.

Post autor: Zbyszek. » sob mar 03, 2012 2:11 am

E ludziu swietlisty, no co ty . ty masz jednego czarnego maga od paru dni na glowie , hi,hi, uuu

pijawka

Post autor: pijawka » sob mar 03, 2012 7:29 am

Chyba każdy ma jakiegoś maga/magów za uszami ? :lol: oj,u mnie paru siedzi :lol:

ORAN

Post autor: ORAN » sob mar 03, 2012 9:30 am

No to pojechałeś po bandzie Marcinku :o wszyscy zainfekowani oprócz wymienionych :lol:
Niemniej pluski u SZEFOWEJ pewnie zaliczyłeś :)

Shining Light

Post autor: Shining Light » sob mar 03, 2012 10:23 am

Ojej, przepraszam, bardzo nie wymienionych.
Nie chodziło o plusiki, tylko o jakieś przykłady, a nie chciałem podawać tylko siebie, by to nie wyglądało na megalomanię :lol:
Rzuciłem okiem po ludziach i wpadła mi w oko Szefowa i potem Noble :lol:

Nie oczekujcie teraz ode mnie analiz, kto ma, a kto nie ma czarnego maga :lol:
Myślę, że tym najlepiej zajmie się jednak Włodek, oczywiście jak wróci :)
Oby wrócił jak najszybciej :D

Rocker

Post autor: Rocker » sob mar 03, 2012 10:28 am

Powtarzam po raz wtórny, że czepianie się drugiego człowieka i łapanie go za słowa powinno być uznane za chorobę :P.

hahahel

Post autor: hahahel » sob mar 03, 2012 11:56 am

Meduz- nie napisałem, że jestem czarnym magiem, tylko to, że mam taki aspekt. Przy oczyszczaniu siebie wychodzą różne rzeczy, które do tej pory były ukryte, a że człowiek jest istotą bogatą wewnętrznie to bardzo wiele różnorodnych aspektów posiada i nie tylko tych "dobrych" :P. Zresztą Twój avatar dobrze to obrazuje :D

Zbyszek.

Post autor: Zbyszek. » sob mar 03, 2012 12:14 pm

A wie ktos, co to, albo kto to, ten czarny mag. Bo mi sie wyobraza zaraz jakis pajac w kiecce z patyczkiem w rece. Czy to chodzi o nasza nature zwierzeca czy zazdrosnego kolege?
Pytam, bo jesli o nich chodzi, to nawet Wlodek nie poradzi na tyle ludzi.

pijawka

Post autor: pijawka » sob mar 03, 2012 12:17 pm

Właśnie,ciekawe pytanie,bo jakby nie patrzeć jest ich od p....multum :D

Shining Light

Post autor: Shining Light » sob mar 03, 2012 12:19 pm

A dlaczego nie zapytaliście o to Włodka, gdy była okazja?
Można też zapytać uprzejme panie z zaprzyjaźnionego forum. Tam z pewnością się tym zajmują i dokładnie wiedzą w czym rzecz.

pijawka

Post autor: pijawka » sob mar 03, 2012 12:23 pm

Nie wiem,ale odbierałam maga jako kogoś,kto nam szkodzi np. zazdrosnego kolegę czy naszą drugą ciemniejszą stronę,w sumie nie przywiązywałam zbytniej uwagi do czarnych magów

Pań nie będe pytać,wybacz Marcinie,ale Paniom podziękuję ;)
Ostatnio zmieniony sob mar 03, 2012 12:24 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 1 raz.

Zbyszek.

Post autor: Zbyszek. » sob mar 03, 2012 12:24 pm

Swietlisty ,to sam zapytaj i nam powiedz.My jestesmy przyzwyczajeni do gotowcow

ODPOWIEDZ

Wróć do „HydePark”