Jolu,
weszlas w bardzo delikatny temat, wytykajac moje przejscie z osobistym tyranem. zrobilas atak na moja prywatnosc, zezarlas odrobine energii, i spoko i dobrze, ona nie zaszkodzi tobie. Pozniej czytam, ze nie poruszylam Ciebie i nie wzbudzilam manipulacyjnie poczucia winy wobec swojego dziecka.
a kim ty jestes dla mojego dziecka, ze mam wzbudzac w tobie poczucie winy?
weszlas w moja prywatnosc, a ja tego bardzo nie lubie, kazdy tego nie lubi.
a robia to tylko zawistni ludzie, pozbawieni jakichkolwiek granic przyzwoitosci.
ja tobie ostrzezenia, za to, nie moge dac, ale obiecuje nie posune sie do fortelu, ktory ty stosujesz i nie bede ludzi pobudzac do tego przez pw. samo wyjdzie.
co do tematow, ktore znowu wyjelas na swiatlo dzienne do prywatnego forum.
juz pisalam, ze czasu nie mam, teraz to juz na pewno.
a dlaczego?
bo nie czuje juz potrzeby budowania tego skrzydla
poniewaz
na skierowane prosby do Ciebie o wyluzowanie, zaczelas podkrecac innych, sprytna taktyka, sama pierwsza nosa nie wystawie, mam mieso armatnie.
wstyd i tyle.
i juz wyjasniam,
moja rozmowa z pania Jola Niemczuk o poziomach w rozwoju byla odpowiedzia na pytanie jak to z tym jest, ze niektorzy rozumieja inni nie.
co do patrona forum
ale zes sobie wykombinowala.
niedosc ze masz miejsce do samorozwoju, na koncu postow krzyczysz o pomoc.
ale do kogo? i o co, bo ja juz Ciebie totalnie nie rozumie.
ma pomagac Tobie? wyjsc z tego co sama sobie nawazylas?
to sama nie potrafisz? nie potrafisz, zwiesic glowy przed sama soba i zrozumiec siebie? nikt tego za ciebie nie zrobi - niestety, a fajnie bybylo, luzik, naj.......bac sobie syfu, napisac list i dac jescze czas do wykonania.
i dalej
napisalas o nowej nazwie forum " pod klepsydra"
wiesz co, naprawde, Ty wez usiadz i pomysl.
koncze juz ta dyskusje z toba, kto kiedy przewrocil sie, kto mial gluta pod nosem, a kto marysi zdjal kokardke. super tematy do plotek, ale nie ze mna i nie o moich dzieciach. przypominam dla zapominalskich.
ps. Roxi, a moze niech Jola zostanie moderatorem, i niech patrzy, pomaga Tobie, nie bedzie musiala informowac, ze udziela pomocy, bo wtedy jej skrzynka sama sie zapelni po brzegi.
a ci, ktorzy mysla po swojemu, radze zeby sobie szelki kupili do spodni, bo beda musieli sie bac.
ponioslo mnie? no pewnie, a co nie mozna?