Słuchajcie jezeli forum dalej ma istnieć to piszmy w wyznaczonych tematach,bo zrobił sie na forum bałagan.
Zobaczcie tu jest temat PRZYWITAJ SIE,a my piszemy zupełnie nie na temat. Niech tu wpisują sie nowi,a my ich tylko pozdrawiajmy,bez zbędnego wydłużania postu
Datler może przenies to do ]Podróże przez świat niefizyczny,albo Inne niefizyczne doświadczenia I w kazdym temacie powinniśmy tak robić,a nie pisać gdzie komu strona sie otworzy
cześć
-
Ewus,
ja na focusie tez sie przywitalam i zajelo mi to kilkanascie stron.
jednym slowem, no moze w dwoch, bo to niemozliwe zebym zamilkla hehehehe.
mialam tam poczatek, czulam sie na dalszym forum nieswojo, bez gruntu, bez stabilizacji, wiec byl moment ze wygrzalam sobie miejsce.
niech sobie panowie grzeja dalej,
z takich miejsc witajacych nieraz mozna wiecej wyczytac.
a jak sie juz podgrzeja, to poleca
ja na focusie tez sie przywitalam i zajelo mi to kilkanascie stron.
jednym slowem, no moze w dwoch, bo to niemozliwe zebym zamilkla hehehehe.
mialam tam poczatek, czulam sie na dalszym forum nieswojo, bez gruntu, bez stabilizacji, wiec byl moment ze wygrzalam sobie miejsce.
niech sobie panowie grzeja dalej,
z takich miejsc witajacych nieraz mozna wiecej wyczytac.
a jak sie juz podgrzeja, to poleca
-
ewa.fortuna1 pisze:Datler może przenies to do ]Podróże przez świat niefizyczny,albo Inne niefizyczne doświadczenia I w kazdym temacie powinniśmy tak robić,a nie pisać gdzie komu strona sie otworzy
Oczywiście, że tak. Jak widzisz już proponowałem to w tym temacie, ale zostałem "spacyfikowany", że miejsce dobre jak każde inne i żeby tu kontynuować wątek. Zerknij nieco dalej do tyłu.Daltar pisze: Zaczyna się tu budować jakiś temat, a dział powitań nie jest chyba miejscem na takie elaboraty. Może administracja przerzuci nam to gdzieś do odpowiedniejszego miejsca?
No i nie żebym był małostkowy, ale jestem Daltar
Pozdrawiam Ewa!
-
Datler wiesz dla czego to zaproponowałam,bo fajne sa te Twoje posty i gdy by weszła tu nowa osoba i chciała własnie takie cos przeczytać[nasze doswiadczenia,nasze osiągniecia],to w zyciu by jej do głowy nie przyszło [mi by nie przyszło] zeby zaglądnąc do tematu PRZYWITAJ SIE
Na innym forum na początku złościło mnie gdy moderator nas upominał,kasował post i przenosił do odpowiedzniego działu. Szybko jednak zrozumiałam ja i mi podobni,że trzymanie porządku na forum jest łbardz przydatne i potrzebne,łatwiej jest os znaleźć.
wiele osób doswiadcza tego co ty,wiele osób chciało by o tym poczytać. Wejdzie na forum zobaczy temat NASZE DOŚWIADCZENIA na bank tam skieruje swoje kroki,a nie w POWITANIA.
Na innym forum na początku złościło mnie gdy moderator nas upominał,kasował post i przenosił do odpowiedzniego działu. Szybko jednak zrozumiałam ja i mi podobni,że trzymanie porządku na forum jest łbardz przydatne i potrzebne,łatwiej jest os znaleźć.
wiele osób doswiadcza tego co ty,wiele osób chciało by o tym poczytać. Wejdzie na forum zobaczy temat NASZE DOŚWIADCZENIA na bank tam skieruje swoje kroki,a nie w POWITANIA.
Bardzo mi przykro,ale NIE nawiązuję już kontaktów ze zmarłymi
Jesteś cudowna z tym przekręcaniem. Mam na ustach szczery, radosny uśmiech. Już Cię nie poprawiam, bo dzięki takim drobiazgom życie ma smaczek.ewa.fortuna1 pisze:Datler
Co do porządku na forum w 150% przyznaję Ci oczywiście rację. Sam adminowałem i adminuję inne fora, a utrzymanie czytelności i przejrzystości uważam za priorytetowe w prowadzeniu tego typu ośrodków dyskusyjnych. Właśnie śmielej wychylił się ze mnie pan "porządkowy nawyk" wyrobiony przez lata praktyki. Dlatego wbrew innym głosom optuję do administracji za przeniesieniem części tego wątku do odpowiedniego działu. Zdanie Ewy jest słuszne i zdroworozsądkowe, dlatego tego się trzeba trzymać.
-
Ha ha pisanie dla mnie jest koszmarem z powodu tej dyslekcji,czy dysgrafi sama nie wiem co mi dolega czasem gdy widze podkreslony wyraz i chce go poprawic to nie wiem jak bo ja błędu nie widze,wiec wstukuje,przestawiam wszystkie litery az trafie,a czasem to brzydko mowiac loewam,bo nie mam czasu :lol
Bardzo mi przykro,ale NIE nawiązuję już kontaktów ze zmarłymi