Witam serdecznie :-)

Jesteś nowy? Dopiero zajrzałeś do naszego Centrum i nie bardzo wiesz, jak zacząć? Tu możesz przywitać się i podzielić pierwszymi wrażeniami :-)
nebraska135

Witam serdecznie :-)

Post autor: nebraska135 » ndz sie 16, 2009 6:45 pm

Witam .Mam 38 lat, znalazłam się tu "niby przypadkiem".Jak dotąd kontakt ze śmiercia miałam prawie żaden,dziadków,babci nie mam juz od bardzo dawna(zmarli jak miałam 3 lata).Smierć więc jak dotąd omijała moja niewielką rodzinę.Jednak w tym roku zmarłą bardzo bliska mojemu sercu matka chrzestna.Była we wszystkich ważnych i tych mniej ważnych momentach naszego zycia,była dobra,ciepła, kochana.I mimo,że w moim wieku człowiek ma juz jakieś przekonania,zapatrywania,to przyznam,że Jej odejście dużo pozmieniało w moim patrzeniu na odchodzenie.Szczerze powiem, że boję się tego co jest ...poza, tym bardziej,że nie wiem czy to jest poza naszym światem, czy tez swiaty się przenikają.Jak dotąd miałam dystans do metafizyki, nie doswiadczałam żadnych zjawisk,przeczuć.Teraz nie moge tak do końca tego powiedzieć.Wiem, że tęsknota za kimś bliskim może pewne rzeczy wypaczać,ale to nie jest to.Właściwie dopiero od miesiąca może półtora,jest coś jak sen,ale nie jest to sen,czuję,,(albo mi się wydaje), że Ciocia czegoś chce.Wydaje mi się,że mój jak dotąd bardzo pragmatyczny ojciec,też sobie z czymś nie radzi po śmierci jedynej siostry.Pozdrawiam ,mam nadzieje, ze nie zostanę okreslona jako wariatka.Nie rozmawiam z nikim o tym,ale ogólnie nie jest łatwo.Jeszcze jedno-kiedy mialam któryś taki "sen" nad ranem(w lipcu w moje urodziny-Ciocia zawsze pierwsza składała nam wszystkim zyczenia) zarejestrowałam jedno,nie wiem w jakiej formie,ale wiem ,że to Ona powiedziała,że był taki przyjemny las,że czeka nas jeszcze jeden pogrzeb w tym roku, nie widziałąm Cioci,tylko słyszałam.Mój ojciec choruje,jest parę osób w podeszłym wieku,ja mam operację 23 września,zresztą nie wiadomo,czy to mi się nie wydawało.Jakoś brak mi spokoju

Daltar

Post autor: Daltar » ndz sie 16, 2009 7:55 pm

Witaj.
Nic nie dzieje się przypadkowo i mało co się "wydaje". Większość z tego, co postrzega społeczeństwo jako przywidzenia, omamy, złudzenia, tak naprawdę jest większą lub mniejszą manifestacją innego świata, wszelakich energii oraz tym podobnych "przebić".
Kiedy nieco zagłębisz się w tym forum, odkryjesz jak wiele osób widzi, słyszy a nawet niekiedy potrafi weryfikować tego typu manifestacje innych światów. To, czy te światy istnieją nałożone na nasz świat fizyczny, czy są poza nim, nie ma w tej chwili większego znaczenia. Ważne, aby przekonać się że istnieją naprawdę i są równie realne a przy tym wielokrotnie bogatsze niż ten nasz ziemski padołek-grajdołek. Przy różnorodności i niezwykłości światów astralnych ziemia jako miejsce faktycznie jest zubożona i płaska, a największe jej bogactwo to my ludzie. Tylko zazwyczaj o tym nie pamiętamy...

Pozdrawiam serdecznie i ciepło. :)
Do zobaczenia niebawem.
Ostatnio zmieniony pn sie 17, 2009 5:49 pm przez Daltar, łącznie zmieniany 1 raz.

za_mgłą

Post autor: za_mgłą » pn sie 17, 2009 8:35 am

Witaj cieplo i rozgosc sie.

ewa.fortuna1

Post autor: ewa.fortuna1 » pn sie 17, 2009 9:35 am

:) witam
Bardzo mi przykro,ale NIE nawiązuję już kontaktów ze zmarłymi :(

Grey Owl

Post autor: Grey Owl » śr paź 14, 2009 11:47 am

Nie bylo mnie, gdy zawitalas.
Witam Cie Aniu Gliwiczanko serdecznie :)

Jola Gliwiczanka

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się!”