http://walbrzych.naszemiasto.pl/wydarze ... ,id,t.html
"Chłopak został zaatakowany przez taksówkarza na ulicy Długiej a nie pod klubem. Dostał cios w serce. koledzy za wszelką cenę próbowali uratować mu życie. Podejrzany już jest zatrzymany.Przesyłam nasze wyrazy współczucia dla rodziny i wszystkich znajomych z powodu śmierci tego młodego , dobrego i bardzo sympatycznego człowieka, który przez przypadek zginął z rąk szaleńca"
Zwracam się z ogromną prośbą do kogokolwiek kto jest w stanie to zrobić o kontakt z Damianem Brzozą, zmarłym 25 10 2009 . Piszę w imieniu jego przyjaciół i rodziny którzy bardzo cierpią i są w ogromnym szoku, być może informacjami od kogoś z Was uda się choć trochę ukoić ich cierpienie...Czy to wystarczające uzasadnienie? To może pomóc im zrozumieć że śmierć to nie koniec
Będę cierpliwie czekać, proszę o jakiekolwiek informacje w tym wątku lub w prywatnej wiadomości.
Ściskam ciepło
dembus
prośba o kontakt z zadźganym kolegą
-
Nie nawiazuje juz kontaktów ze zmarłymi. Czytałam Twoja prosbę i zobaczyłam obraz,postacie...oczywiscie nie wiem czy sa prawdziwe czy to tylko moja fantazja?
Noc.mokra od deszczu ulica,ciemne auto,mezczyzna chyba lekko szpakowaty,tak jak by dłuższe włosy.młody mezczyzna,szczupłej budowy ciała,ciemne włosy,wzrost 177cm,ubrany w ciemne ubranie.Obok niego chlopak o jasnych włosach,tak jak by pofalowanych,troszke dłuzszych [do uszu] wyzszy,bardziej zbudowany,w jasniejszych ciuchach. Pokazało sie z góry swiatło otuliło tego w ciemnych włosach....
Noc.mokra od deszczu ulica,ciemne auto,mezczyzna chyba lekko szpakowaty,tak jak by dłuższe włosy.młody mezczyzna,szczupłej budowy ciała,ciemne włosy,wzrost 177cm,ubrany w ciemne ubranie.Obok niego chlopak o jasnych włosach,tak jak by pofalowanych,troszke dłuzszych [do uszu] wyzszy,bardziej zbudowany,w jasniejszych ciuchach. Pokazało sie z góry swiatło otuliło tego w ciemnych włosach....
Bardzo mi przykro,ale NIE nawiązuję już kontaktów ze zmarłymi