Mam odczucie ze cos ,,podczepilo'' sie do mojej siostry i ma na nia destrukcyjny wplyw.
Zaczela podupadac na zdrowiu ( organizm nie przyjmuje skladnikow odzywczych z pozywienia i nabawila sie anemii, ma rowniez problemy natury psychicznej i emocjonalnej). Siostra zajmowala sie wczesniej praca z energiamii bez specjalnej wiedzy w jaki sposob chronic sie przez niepozadanym.
Czy ktos moglby sprawdzic czy moje odczucia zgadzaja sie z rzeczywistoscia i ewentualnie pomoc? Chcemy uniknac leczenia psychiatrycznego (czyli zazywania lekow psychotropowych).
Bylabym bardzo wdzieczna za pomoc.
Prosba o pomoc dla mojej siostry
-
- Administrator
- Kontakt:
Niestety na forum w tej chwili są tak silne zawirowania, że nie wiem, czy ktoś teraz będzie miał do tego głowę.
Może się podczepiło, może coś przekombinowała sama, trzebaby zajrzeć a tu widzisz kryzys na forum i nie wiadomo, czy przetrwa w obecnym stanie. Na pewno wszystko się wyjaśni w najbliższych dniach i będziemy mogli zająć się innymi sprawami.
Ja osobiście mam nadzieję, że wszyscy się pogodzą ze sobą i będzie jak dawniej.
Może się podczepiło, może coś przekombinowała sama, trzebaby zajrzeć a tu widzisz kryzys na forum i nie wiadomo, czy przetrwa w obecnym stanie. Na pewno wszystko się wyjaśni w najbliższych dniach i będziemy mogli zająć się innymi sprawami.
Ja osobiście mam nadzieję, że wszyscy się pogodzą ze sobą i będzie jak dawniej.
Oby wszystkie istoty osiągnęły szczęście i przyczyny szczęścia
Witam
Od paru dni na forum jest duży kryzys....
Może ktoś znajdzie się tutaj, ktoś kto pomoże Twojej siostrze.
Tak to jest jak człowiek zaczyna pracować z energiami bez wiedzy
na temat energii. Później pojawiają się tego skutki przykre...
Pozdrawiam
Od paru dni na forum jest duży kryzys....
Może ktoś znajdzie się tutaj, ktoś kto pomoże Twojej siostrze.
Tak to jest jak człowiek zaczyna pracować z energiami bez wiedzy
na temat energii. Później pojawiają się tego skutki przykre...
Pozdrawiam
Uwaga: Informuję, że zaprzestałem nawiązywać kontakty.
pisz jak sie czujesz - wszystko, od glowy po duzy palec u nogi
Ostatnio zmieniony czw kwie 16, 2015 10:37 am przez Woolmer, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Prosba o pomoc dla mojej siostry
Może to coś Ci wyjaśni?mirelka36 pisze:Mam odczucie ze cos ,,podczepilo'' sie do mojej siostry i ma na nia destrukcyjny wplyw.
Zaczela podupadac na zdrowiu ( organizm nie przyjmuje skladnikow odzywczych z pozywienia i nabawila sie anemii, ma rowniez problemy natury psychicznej i emocjonalnej). Siostra zajmowala sie wczesniej praca z energiamii bez specjalnej wiedzy w jaki sposob chronic sie przez niepozadanym.
Czy ktos moglby sprawdzic czy moje odczucia zgadzaja sie z rzeczywistoscia i ewentualnie pomoc? Chcemy uniknac leczenia psychiatrycznego (czyli zazywania lekow psychotropowych).
Bylabym bardzo wdzieczna za pomoc.
http://strefatajemnic.onet.pl/ezoteryka ... ysli/xr3nh
Najpierw wiara, później dowód.
Pomoc dla mamy
Z całą pewnością mogę polecić Zbigniewa Popko, z którego pomocy korzystałam już wielokrotnie zarówno osobiście, jak i w sprawach rodzinnych. Pan Zbyszek ma swoją stronę www.popko.pl, na której można znaleźć wiele cennych informacji. A poza tym odnalazłam stronę www.uzdrowiciele24.pl, gdzie również można otrzymać cenną pomoc.