warsztaty Bruca w Londynie?
Moderator: Roxanne
warsztaty Bruca w Londynie?
Hej czy moze wiecie cos na temat warsztatow w londynie? Moze ktos zainteresowany zorganizowaniem?? Pozdrawiam serdecznie!!!
Raczej wątpię, że się znajdzie ktoś taki. Jedynie organizowane są warsztaty w Polsce. Jeszcze nie spotkałem się, aby ktoś z Polski organizował poza terytorium PL.
Radzę poszukać podobnego forum na brytyjskich serwerach (po angielsku).
Być może coś się znajdzie i coś o tych wspomnianych warsztatach.
Radzę poszukać podobnego forum na brytyjskich serwerach (po angielsku).
Być może coś się znajdzie i coś o tych wspomnianych warsztatach.
Uwaga: Informuję, że zaprzestałem nawiązywać kontakty.
Sam chętnie wybrałbym się ponownie na te warsztaty
Miałeś rację Benie
Ci, co o tym marzyli, i ci, co jeszcze nie zdążyli pomarzyć - doczekali się.
Bruce Moen przylatuje do Polski w maju.
Właśnie organizator, Paweł Byczuk dopiął szczegóły, a tu link do nich : http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... =vAQHozwmK
Tak się cieszę i tak chciałabym wszystkich o tym od razu powiadomić Mam nadzieję Benie, że wybaczysz mi, iż ominęłam zwyczajową procedurę wcześniejszego uzgadniania ogłoszeń z adminem. Pomyślałam także, że na forum, któremu Moen patronuje, może to być w tym przypadku zbyteczne
Pozdrawiam serdecznie wszystkich warsztatowiczów i fanów
Ci, co o tym marzyli, i ci, co jeszcze nie zdążyli pomarzyć - doczekali się.
Bruce Moen przylatuje do Polski w maju.
Właśnie organizator, Paweł Byczuk dopiął szczegóły, a tu link do nich : http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... =vAQHozwmK
Tak się cieszę i tak chciałabym wszystkich o tym od razu powiadomić Mam nadzieję Benie, że wybaczysz mi, iż ominęłam zwyczajową procedurę wcześniejszego uzgadniania ogłoszeń z adminem. Pomyślałam także, że na forum, któremu Moen patronuje, może to być w tym przypadku zbyteczne
Pozdrawiam serdecznie wszystkich warsztatowiczów i fanów
Zeglujacymi lampionami jestesmy... wsluchujacymi w tchnienia... przez eony... w drodze...
-
Bardzo przepraszam Benie : jestem w stałym kontakcie z Pawłem, mówiłam mu, że powiadomię fora i portal fb poświęcone tematyce życia po życiu i OBE, te które znam - i które mu wymieniłam. Wymieniłam i Centrum Uzdrowień. Podziękował, ale nie powiedział, że sam się z administracją CUiO zechce skontaktować.
Tak przy okazji. Zauważyłam, że na forach zaczęli się rejestrować ostatnio ludzie tylko po to, by promować jakąś swoją działalność gospodarczą. Gdy weszłam teraz na CUiO by napisać o warsztatach, tu też to spostrzegłam. Także to, że są sobie bez reakcji już dobre parę dni. A że b. rzadko tu wchodzę, pomyślałam, że admin chwilowo nie ma możliwości tu zaglądać. Dlatego zrezygnowałam z uzgadniania mego wpisu zwyczajową drogą. Na wszelki wypadek jednak przeprosiłam, wiedząc, że rzecz można zmienić, gdy się pojawisz.
Radość moja, że Moen przylatuje jest tak wielka, że zniosę tę drobną przykrość od Ciebie bez szwanku
A jeśli wypominasz mi niegdysiejszego bana, czyli jest on dla Ciebie sprawą aktualną, to zapewniam, że jest to mój ostatni post
Pozdrawiam
Tak przy okazji. Zauważyłam, że na forach zaczęli się rejestrować ostatnio ludzie tylko po to, by promować jakąś swoją działalność gospodarczą. Gdy weszłam teraz na CUiO by napisać o warsztatach, tu też to spostrzegłam. Także to, że są sobie bez reakcji już dobre parę dni. A że b. rzadko tu wchodzę, pomyślałam, że admin chwilowo nie ma możliwości tu zaglądać. Dlatego zrezygnowałam z uzgadniania mego wpisu zwyczajową drogą. Na wszelki wypadek jednak przeprosiłam, wiedząc, że rzecz można zmienić, gdy się pojawisz.
Radość moja, że Moen przylatuje jest tak wielka, że zniosę tę drobną przykrość od Ciebie bez szwanku
A jeśli wypominasz mi niegdysiejszego bana, czyli jest on dla Ciebie sprawą aktualną, to zapewniam, że jest to mój ostatni post
Pozdrawiam
Zeglujacymi lampionami jestesmy... wsluchujacymi w tchnienia... przez eony... w drodze...
-
-