Moja również.
Kochana, prosze, EDYTUJ, jesli piszesz chwilke pozniej 
Opisze co widział,ale już wiem ,ze popełniłam błąd klikjac na linka,umieszczonego przez Krzysztofa.
Znalazłam tam informacje,że dziecko zaginęło w Egipcie,w Hurgadzie.
Byłam tam w zeszłym roku i mogłam w wizji zobaczyc obrazy które tam w tedy widziałam!
Zobaczyłam plaże,młodego mężczyzne [wygladał jak egipcjanin] w wieku 25-30 lat i kobiete,ale jej twarz była zakryta.Trzymali ze rece Jakuba.
Następny obraz.
Dosyc wysokie wzniesienie,może góra,pokryta trawą.U jej podnóża biegnie trasa szybkiego ruchu.Nowa asfaltowa droga.Migneła mi tablica informacyjna z nazwa miejscowości lub miasta,pierwsz litera B.Tablica była zielona z białymi napisami.
Z tej ulicybył zjazd w prawo i droga prowadzaca do wioski.Zobaczyłam parterowy murowany budynek,w szarym kolrze.Odniosłam wrażenie,ze jest to sklep,albo stacja paliw.
W niedalekiej odległości byla wioska.Male pojedyncze domki,o dosyc gęstej zabudowie.
Jeden z nich miał kolor czerwony lub pomarańczowy.W nim zobaczyłam na materacu Jakuba.Była tam też kobieta egipcjanka,która się nim opiekowała.
Zapytałam w myślach o powód zaginięcia Jakuba?
Odniosłam wrażenie,że ojcem dziecka jest Egipcjanin.z jakiegos powodu ma utrudniony kontakt z dzieckiem i je porwał.
Potem odniosłam wrażenie,że ktoś dla kożyści majątkowych,doniesie na policje,gdzie znajduje się dziecko.Może ojciec dziecka powie matce,ze za jakaś wysoką kwotę,zrzeknie się do niego praw [o ile w ogóle ja widziałam ojca?]
Potem zobaczyłam obraz lotniska,policji i matkę która ściska Jakuba.))
Nie mam pojęcia jaką scenerie widziała bym,gdy bym nie przeczytała,że dziecko zaginęło w Egipcie?
Może się okazac,że wszystko było fantazją?
Ciekawe co zobaczył Krzysztof?
Właśnie to usilowałam zrobic,ale zapomniałam jak
DZIECKO SIE ODNALAZŁO,szczegułów nie znam