Przydałaby się mała wskazówka :)

Jeśli masz jakieś watpliwości dotyczące samego obcowania ze światem niefizycznym, lub nie wiesz czegoś o nim, zapytaj tutaj..
Anula

Przydałaby się mała wskazówka :)

Post autor: Anula » ndz kwie 29, 2007 11:31 am

Hm. od kilku dni nie mogę skoncentrować się wieczorami w przygotowaniach do eksploracji. Nie wiem co jest tego przyczyną.
Na pewno to nie wina zmiany miejsca w którym śpię, bo wczesniej nie miałam żadnych problemów z dostosowaniem sie do nowych,
innych warunków. Czy to mozliwie ze po moich ostatnich doswiadczeniach przydałaby sie zmiana metod, czy technik? Czy to moze mieć jakiś związek?
Zdarzyło się także chyba przedwczoraj, że w chwili- gdy zabierałam się do wchodzenia w stan alfa, przemknęła mi myśl o stanie wysokich wibracji,
automatycznie zaczęły się bardzo szybko poruszać gałki oczu, jakym faktycznie weszła w ten stan zupełnie bez wczesniejszych etapów.
Szczerze to tak mnie to zaskoczyło ze otworzyłam oczy i usiadłam.

Coś powinnam zmienić? Jeśli tak to co i jak? :)

Wieralee

Post autor: Wieralee » pn kwie 30, 2007 8:45 am

Może organizm każe Ci zwolnić i chce kilka dni przerwy...

A może chce Ci pokazać, że specjalna procedura nie jest Ci już potrzebna - i możesz już ot tak, z marszu wskoczyć w stan, którego pragniesz, wystarczy tylko chcieć.

Conchita
Administrator
Kontakt:

Post autor: Conchita » pn kwie 30, 2007 8:50 am

Mój znajomy robi tylko 3 oddechy i jest gotowy:).

Ja lubię jeszcze połączyć się z energiami metodą Moena, ale oczy mi nie szaleją...

Może demonizujesz alfa, a rzeczywiście wchodzisz w jakieś theta...
Oby wszystkie istoty osiągnęły szczęście i przyczyny szczęścia

rychu_m

Post autor: rychu_m » pn kwie 30, 2007 4:16 pm

mam tak od długiego czasu, że tylko przypomnę se stan relaksacji i automatycznie w nim już jestem umysł przyzwyczaił się do tego stanu i jest założona tzw. kotwica. U Ciebie pewnie to samo występuje. Tylko nie wiem dla czego Ci oczy szaleją bo faktycznie wygląda to jakby stan był bardzo głębokim alfa albo nawet theta wtedy ma miejsce ruch gałek ocznych. :)

Anula

Post autor: Anula » pn kwie 30, 2007 5:27 pm

No własnie to ciekawe. Widocznie zupelnie spontanicznie wskoczylam w theta, choc wcale to nie bylo moją intencją (o ile ta mysl, ktora sie pojawila nie byla intencjonalna - a została blednie rozszyfrowana) oby na dobre wyszlo, bo bardzo mnie to zaskoczylo.... i to glownie dlatego troszkę spanikowałam.

Dzięki śliczne :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Problemy dot. świata niefizycznego”