witam

Jesteś nowy? Dopiero zajrzałeś do naszego Centrum i nie bardzo wiesz, jak zacząć? Tu możesz przywitać się i podzielić pierwszymi wrażeniami :-)
Leoncio

witam

Post autor: Leoncio » czw sty 22, 2009 10:57 am

Zajmuję się od dosyć dawna /ok 8 lat/ badaniem zjawisk niewyjasnionych i tak poprzez FZN i oobed.pl -mój blog http://www.oobe.pl/park/index.php?autom ... blogid=822&
trafiłem do was,wielu z was mnie już zna,dla niektórych osób jestem osobą bardzo kontrowersyjną. Ale to dlatego że nie uznaję niczego co zostało przez kogokolwiek napisane za prawdę objawiona,a jedynie za źródło informacji gdzie być może jest cząstka prawdy,nie uznaję jakiejkolwiek religii /są dla mnie źródłem zła,wojen religijnych i ujarzmiania wolnego umysłu / ,ale jednocześnie wiem że istnieje coś/ktoś/ co można nazwać stwórcą /tylko kto stworzył stwórcę?/. Posiadam własne odkrycia w dziedzinie medycyny niekonwencjonalnej ale i konwencjonalnej -w zasadzie są to pojęcia umowne i sztuczne ,opisuję to w moim blogu
http://magnetoterapia.blog.onet.pl/
A więc pozdrawiam wszystkich którzy usiłują dotrzeć do prawdy,jakimikolwiek metodami by to robili.

ewa.fortuna1

Re: witam

Post autor: ewa.fortuna1 » czw sty 22, 2009 12:07 pm

Witam serdecznie.
Mamy podobne poglądy i podobnie jesteśmy odbierani. Ja zawsze odbiegałam od ogółu
Leoncio pisze:dla niektórych osób jestem osobą bardzo kontrowersyjną. Ale to dlatego że nie uznaję niczego co zostało przez kogokolwiek napisane za prawdę objawiona,a jedynie za źródło informacji gdzie być może jest cząstka prawdy,nie uznaję jakiejkolwiek religii /są dla mnie źródłem zła,wojen religijnych i ujarzmiania wolnego umysłu / ,ale jednocześnie wiem że istnieje coś/ktoś/ co można nazwać stwórcą /tylko kto stworzył stwórcę?/.
:)
Bardzo mi przykro,ale NIE nawiązuję już kontaktów ze zmarłymi :(

Leoncio

Post autor: Leoncio » czw sty 22, 2009 1:31 pm

Bardzo mi miło,wiem że takich ludzi poszukujących jest więcej-pozdrówka

paul 023

Post autor: paul 023 » czw sty 22, 2009 2:13 pm

Witam :)

Też podobnie uważam, że wojny są przez różnego rodzaju religie. Niestety ludzie sami sobie szkodzą. Przykład również po ostatnim incydencie z zakonnicami gdzie je ewakuowali i twierdziły, że z miejsca gdzie mieszkały nie wyjdą....
Moim zdaniem już przesadzili swoim zachowaniem. Nie wiem czy pamiętacie owe zdarzenie.
Już nie pamiętam miejscowości. Jedynie pamiętam, że coś takiego było.

dreamer

Re: witam

Post autor: dreamer » czw sty 22, 2009 5:27 pm

Leoncio pisze: A więc pozdrawiam wszystkich którzy usiłują dotrzeć do prawdy,jakimikolwiek metodami by to robili.
bardzo kontrowersyjne :D
wg mnie nie powinniśmy winić religii. Uporządkowały wiele spraw i trzymając ludzi w strachu, umożliwiły stosunkowy spokój.

;) witam Cię

Grey Owl

Post autor: Grey Owl » czw sty 22, 2009 5:57 pm

A mialy trzymac w Milosci jak obiecywaly...

Wtedy wplywalyby nie tylko na rozmiar wojen cywilnych, ale skasowaly wogole wojny religijne...

Leoncio

Post autor: Leoncio » czw sty 22, 2009 7:26 pm

Większośc wojen ma podłoże religijne,chocby izrael palestyńczycy,irlandia, wojny krzyżowe,krzyżacy-jakoś dziwnym trafem nam tłumaczą cały czas że to zakon niemiecki,a tym czasem to zakon najświętszej mariii panny na usługach watykanu

Krystyna

Post autor: Krystyna » pt sty 23, 2009 12:26 am

Witaj Leoncio
Jam Jest bogactwem Boga w działaniu, zamanifestowanym teraz w moim życiu i w moim świecie.

demios

Post autor: demios » pt sty 23, 2009 10:17 am

Witaj bohaterze serialu wszechczasów;)

edyta

Post autor: edyta » ndz mar 01, 2009 6:18 pm

Witam i się cieszę ze jest ktoś o podobnych poglądach do moich.Pozdrawiam.

Grey Owl

Post autor: Grey Owl » pn mar 16, 2009 5:29 pm

Witaj Edyto !

Zapraszam do udzialu w naszych opowiesciach.

mariop1959

Post autor: mariop1959 » wt mar 17, 2009 6:44 pm

Witam edyto i zachęcam do opowieści :)
Wszystkich rzeczy miarą jest człowiek.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się!”