witam
witam
Zajmuję się od dosyć dawna /ok 8 lat/ badaniem zjawisk niewyjasnionych i tak poprzez FZN i oobed.pl -mój blog http://www.oobe.pl/park/index.php?autom ... blogid=822&
trafiłem do was,wielu z was mnie już zna,dla niektórych osób jestem osobą bardzo kontrowersyjną. Ale to dlatego że nie uznaję niczego co zostało przez kogokolwiek napisane za prawdę objawiona,a jedynie za źródło informacji gdzie być może jest cząstka prawdy,nie uznaję jakiejkolwiek religii /są dla mnie źródłem zła,wojen religijnych i ujarzmiania wolnego umysłu / ,ale jednocześnie wiem że istnieje coś/ktoś/ co można nazwać stwórcą /tylko kto stworzył stwórcę?/. Posiadam własne odkrycia w dziedzinie medycyny niekonwencjonalnej ale i konwencjonalnej -w zasadzie są to pojęcia umowne i sztuczne ,opisuję to w moim blogu
http://magnetoterapia.blog.onet.pl/
A więc pozdrawiam wszystkich którzy usiłują dotrzeć do prawdy,jakimikolwiek metodami by to robili.
trafiłem do was,wielu z was mnie już zna,dla niektórych osób jestem osobą bardzo kontrowersyjną. Ale to dlatego że nie uznaję niczego co zostało przez kogokolwiek napisane za prawdę objawiona,a jedynie za źródło informacji gdzie być może jest cząstka prawdy,nie uznaję jakiejkolwiek religii /są dla mnie źródłem zła,wojen religijnych i ujarzmiania wolnego umysłu / ,ale jednocześnie wiem że istnieje coś/ktoś/ co można nazwać stwórcą /tylko kto stworzył stwórcę?/. Posiadam własne odkrycia w dziedzinie medycyny niekonwencjonalnej ale i konwencjonalnej -w zasadzie są to pojęcia umowne i sztuczne ,opisuję to w moim blogu
http://magnetoterapia.blog.onet.pl/
A więc pozdrawiam wszystkich którzy usiłują dotrzeć do prawdy,jakimikolwiek metodami by to robili.
-
Re: witam
Witam serdecznie.
Mamy podobne poglądy i podobnie jesteśmy odbierani. Ja zawsze odbiegałam od ogółu
Mamy podobne poglądy i podobnie jesteśmy odbierani. Ja zawsze odbiegałam od ogółu
Leoncio pisze:dla niektórych osób jestem osobą bardzo kontrowersyjną. Ale to dlatego że nie uznaję niczego co zostało przez kogokolwiek napisane za prawdę objawiona,a jedynie za źródło informacji gdzie być może jest cząstka prawdy,nie uznaję jakiejkolwiek religii /są dla mnie źródłem zła,wojen religijnych i ujarzmiania wolnego umysłu / ,ale jednocześnie wiem że istnieje coś/ktoś/ co można nazwać stwórcą /tylko kto stworzył stwórcę?/.
Bardzo mi przykro,ale NIE nawiązuję już kontaktów ze zmarłymi
Witam
Też podobnie uważam, że wojny są przez różnego rodzaju religie. Niestety ludzie sami sobie szkodzą. Przykład również po ostatnim incydencie z zakonnicami gdzie je ewakuowali i twierdziły, że z miejsca gdzie mieszkały nie wyjdą....
Moim zdaniem już przesadzili swoim zachowaniem. Nie wiem czy pamiętacie owe zdarzenie.
Już nie pamiętam miejscowości. Jedynie pamiętam, że coś takiego było.
Też podobnie uważam, że wojny są przez różnego rodzaju religie. Niestety ludzie sami sobie szkodzą. Przykład również po ostatnim incydencie z zakonnicami gdzie je ewakuowali i twierdziły, że z miejsca gdzie mieszkały nie wyjdą....
Moim zdaniem już przesadzili swoim zachowaniem. Nie wiem czy pamiętacie owe zdarzenie.
Już nie pamiętam miejscowości. Jedynie pamiętam, że coś takiego było.
Re: witam
bardzo kontrowersyjneLeoncio pisze: A więc pozdrawiam wszystkich którzy usiłują dotrzeć do prawdy,jakimikolwiek metodami by to robili.
wg mnie nie powinniśmy winić religii. Uporządkowały wiele spraw i trzymając ludzi w strachu, umożliwiły stosunkowy spokój.
witam Cię
-