Witam serdecznie wszystkich, organizatorów i uczestników
Witam serdecznie wszystkich, organizatorów i uczestników
Witam serdecznie wszystkich, organizatorów i uczestników.
Praktyczne całe życie poszukuję odpowiedzi o sens i cel mego życia, po przeczytaniu literatury o życiu po życiu, wstąpiła we mnie nadzieja i przerażenie jednocześnie. Bo zdałem sobie sprawę, że moje obecne życie może być konsekwencją i kontynuacją wyborów, które powrócą po odejściu z tego świata, jeśli dobrych to super, a jeśli złych?
Praktyczne całe życie poszukuję odpowiedzi o sens i cel mego życia, po przeczytaniu literatury o życiu po życiu, wstąpiła we mnie nadzieja i przerażenie jednocześnie. Bo zdałem sobie sprawę, że moje obecne życie może być konsekwencją i kontynuacją wyborów, które powrócą po odejściu z tego świata, jeśli dobrych to super, a jeśli złych?
carpe diem
Adamie, do końca nikt nie wie czy dane wybory są słuszne, czy nie. Dlatego jako istoty duchowo-cielesne mamy w sobie wbudowany kompas, który podpowiada nam co robić. Dochodzą jeszcze głosy życzliwych istot strzegących nas przez cały okres życia, od narodzin aż do chwili śmierci i powrotu do prawdziwego domu. One też prowadzą, podpowiadają. Wielu nie dostrzega tego kompasu, nie kieruje się jego wskazaniami. Ma go ciągle zakryty i co chwilę idzie w złym kierunku. Jeśli przystaniesz na jakiś czas w biegu życia, usiądziesz w spokoju, zastanowisz się, rozglądniesz dookoła, to z pewnością dostrzeżesz o wiele więcej niż mógłbyś przypuszczać. Wsłuchaj się z uwagą w wewnętrzny głos. Usłyszysz go tylko w ciszy. Mamy wszystko co potrzeba, a cała sztuka polega na tym, aby zacząć tego używać w określaniu azymutów naszego przeznaczenia. 
Pozdrawiam i witam Cię serdecznie w naszych skromnych progach. Rozgość się

Pozdrawiam i witam Cię serdecznie w naszych skromnych progach. Rozgość się

-