Zaskakujace odczucie.
-
Co innego sugestia i doszukiwanie się czegoś niezwykłego, a co innego odczucia tak potężne, jak zapadanie się w czarna studnię bez dna. Wiesz, jestem daleki od jakichkolwiek sensacji, ale takiego kopa, jakiego dostałem na tej stronie naprawdę odczuwa się niezmiernie rzadko. Nawet Mgiełka mi wspominała, że zaraz po wejściu wyrywała z tamtąd "w podskokach". Może wypowie się w tym temacie, bo naprawdę trudno posądzać kilka dorosłych osób o tak silne zasugerowanie sobie czegoś, co trudno sobie zaaplikować nawet celowo. Zatem jest to prawdopodobnie kwestia jakiegoś "kanałowania" na danej częstotliwości. Jedni mogą się do niej łatwiej i niejako samoczynnie dostrajać, inni nie.ksiezycowa dama pisze: A na tej stronce nie wyczulam niczego niedobrego. Typowa ksiazka ewangelizacyjna. To oczywiscie nie oznacza, ze niczego tam nie ma, ale moze wszyscy sugerowali sie opinia Ewy Fortuny na temat tej stronki.
-
Wlazłam tam teraz jeszcze raz bo chciałam zobaczyć czy dzis też tak mocno cos odczuje i ....był tylko zawrót głowy. zero strachu,niepokoju czy mdłości.
Jest tam cos wyraznie,bo to nie jest pierwsza strona na jaka weszłam i nigdy nic mi sie nie działo,a wczoraj to było koszmarne uczucie. Dzis prawie ok
Jest tam cos wyraznie,bo to nie jest pierwsza strona na jaka weszłam i nigdy nic mi sie nie działo,a wczoraj to było koszmarne uczucie. Dzis prawie ok

Bardzo mi przykro,ale NIE nawiązuję już kontaktów ze zmarłymi