Jejku, ale zakręconą noc miałaś w tym akademiku. Ale podróż (zmiana) i okres wzmagają świadomość nocną... Może energia związana z aktywnością "spraw kobiecych" przyciągnęła duszę, która szukała seksualnego zaspokojenia (w akademiku, gdzie najwięcej okazji) i trafiła na Ciebie. Udało Ci się ją przeprowadzić! Gratulacje!!! Energia miłości, którą ściągnęłaś przyciągnęła znów nieszczęśliwą duszę, która szukała miłości ...
Sen z chłopakami, nie jestem pewna, obie wersje są prawdopodobne, jedna: że faktycznie Twoja obawa z posiadania wspólnej łazienki z drugim pokojem oraz pobudzenie związane z miesiączką zaowocowały takim snem; druga, że przyciągnęłaś kolejnego napaleńca, których nie brakuje w akademiku (w życiu i w śniącym ciele)...
Sen z aurą wygląda na klasyczny LD (świadomy sen) z możliwościami kreacji... Twoja świadomość mogła być mniejsza lub większa, ale generalnie w tą stronęto szło....

... Zestawienie kolorów w aurze - super. Nie było reszty, bo być może śniące ciało odbija stan tylko umysłu, nie wiem, taka teoria robocza....
Co do trzeciego przypadku, nie jestem pewna, ale wygląda na pozytywny. Ktoś widząc Twoją zwiększoną aktywność niefizyczną postanowił Ci pomóc badając i usuwając przekszadzający Ci szpikulec, o którym może nie wiedziałaś. Szkoda, że nie powiedział Ci nic uspokającego, ale być może posługiwał się językiem telepatycznym i nie słyszałaś... Mi też kiedyś coś tam przesuwano na plecach i odczucia były meganieprzyjemne, łaskocząco drażniące, kopiące prądem, jakby mi ktoś wiercił i przemieszczał coś w naelektryzowanych balonach... I oczywiście odwracam się i widzę faceta. Mówił coś do mnie ale nie słyszałam. Strzelił mi energią w uszy to nagle zaczęłam słyszeć. I przeprosił mnie i mówił, że to robi jako podegog

. Też za długo nie wytrzymałam...

.
Ale generalnie trzeba uważać. Z czasem rozróżnisz łatwo tych bardziej od nas świadomych, świetlistych i tych z ciemnym zapleczem, wobec których trzeba zachować się inaczej.