Witajcie

Jesteś nowy? Dopiero zajrzałeś do naszego Centrum i nie bardzo wiesz, jak zacząć? Tu możesz przywitać się i podzielić pierwszymi wrażeniami :-)
pik33

Witajcie

Post autor: pik33 » pn mar 19, 2007 10:00 am

w końcu i ja tu trafiłem po "sznureczku" z kippina. Kiedyś tam zarejestrowałem się u Bruce'a na angielskim forum, ale że z moim angielskim różnie bywa, niewiele tam napisałem, choć trochę poczytałem.

Przyda się takie "moenowe" miejsce w sieci, jako że takowego dotąd po polsku nie było :)

za_mgłą

Post autor: za_mgłą » pn mar 19, 2007 1:38 pm

Witaj Pik'u,

miejmy nadzieje, ze uda sie nam wszystkim stworzyc kawal dobrej wiedzy.

pozdrawiam

Di

Post autor: Di » pn mar 19, 2007 1:44 pm

hej, jak miło :)

Conchita
Administrator
Kontakt:

Post autor: Conchita » pn mar 19, 2007 2:13 pm

Witaj! Coraz weselej na forum, coraz więcej osób!
Oby wszystkie istoty osiągnęły szczęście i przyczyny szczęścia

SamTen
Moderator

Post autor: SamTen » wt mar 20, 2007 4:31 pm

Witaj PIK-u!
Coraz więcej osób z kippina tu trafia. Ciekawe dlaczego. Zajrzałem tam pobieżnie. Drętwy Admin? Czy coś innego Was wypycha?
Właściwie to nieważne. Nie ma co szukiwać cudzych wad. Oby nam się TU miło "forumowało".
Ostatnio zmieniony czw kwie 05, 2007 1:18 pm przez SamTen, łącznie zmieniany 1 raz.
Samten :) ;) :D

Di

Post autor: Di » wt mar 20, 2007 8:40 pm

hahaha może tutaj zbiera się grupka fruwających?
Takich co to bedzie pokazywać, ze fruwaniu na skrzydłach radości i miłosci towarzyszy fruwanie na skrzydłach również tej fizycznej rzeczywistości.
A co tam, ja dzisiaj fruwajaca jestem, to sobie w myślach poczaruje, że dokładnie tak sie stanie :)
O już widzę oczmi wyobraźni ja skutecznie sie nawzajem wspieramy we wszyskich fajnych, pozytwych pomysłach, które znacznie beda poprawiac jakośc naszego mylenia, dczuwania i samopoczucia i zdarzeń spotykających nas w zyciu:)
Baaaaaardzo mi sie ta moja wizja podoba :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się!”