SEKRET - Rhonda Byrne
-
- Administrator
- Kontakt:
Jeśli wolno mi się jeszcze powymądrzaćewadev pisze:obys mial racje MrKriss......ja sie dopiero ucze
1. wszyscy się uczymy, całe życie
2. prawo przyciągania czy tez intencji w moim przypadku najlepiej działa przy intencjach związanych z mną samym i moim rozwojem. Sprawdź sama na sobie jak to wygląda u Ciebie

"bo nie jesteśmy z tego świata i nigdy nie będziemy..."
-
- Administrator
- Kontakt:
Tak, trochę niejasno się wyraziłem. Można wyrażać intencję w stosunku do mojej sytuacji materialnej, zdrowia, życia towarzyskiego... - ale to nie ja, tylko kwestie ze mną związane. Wiem po sobie, że najlepiej jest oddziaływać na swoje doświadczanie, postrzeganie świata, na swój rozwój, na swoją świadomość... tutaj prawo przyciągania, czy też intencja najszybciej się realizuje.ewadev pisze:nie rozumiem...chyba kazdy stosuje prawo przyciagania w odniesieniu DO SIEBIE?
Np. możesz wyrazić intencję doświadczenia czegoś, co mocno zainspiruje Cię do zgłębienia tematu intencji / prawa przyciągania. Polecam

"bo nie jesteśmy z tego świata i nigdy nie będziemy..."
Re: SEKRET - Rhonda Byrne
Jeszcze zanim przeczytałam tę książkę to już stosowałam pewne działania, które zostały w niej opisane. Po przeczytaniu tylko jeszcze bardziej uświadomiłam sobie pewne rzeczy, które wcześniej do mnie nie dochodziły. Uważam, że warto sięgnąć do tej książki, nawet jeżeli ktoś neguje tego typu sprawy lub im nie wierzy.