Proszę o kontakt ze zmarłą tragicznie córeczką i mężem
-
Proszę o kontakt ze zmarłą tragicznie córeczką i mężem
Piszę w imieniu mojej sąsiadki która mnie poprosiła po tym jak się dowiedziała jak mi pomogła Conchita.Sąsiadka Ma na imie Iza w wypadku samochodowym 10 listopada 2008 straciła swoją córkę Monikę ,męża Jarosława oraz mame Zdzisławę.Do tej pory nie może dojść do siebie i się zastanawia dlaczego ona ten wypadek przeżyła(brała też w nim udział.)Bardzo tęskni za nimi i potrzebuję jakichkolwiek wiadomości co z nimi.Gdzieś przeczytała, że zmarli tragicznie błąkają się i nie wiedzą gdzie są.Jeśli trzeba ich odprowadzić to bardzo prosi.Każda nawet najmniejsza wiadomość jest dla niej ważna.Bardzo ich kochała a najbardziej córeczkę, jedyną którą miała.Za wszelką chęć pomocy w imieniu Izy dziękuję.
-
- Administrator
- Kontakt:
Z tymi tragicznie zmarłymi różnie jest - czasami nawet lepiej - bo mogą być świadomi, że właśnie zmarli, a jak ktoś umiera w malignie spowodowanej środkami odurzającymi czy w innych sytuacjach zaburzeń świadomości to różnie to bywa - chociaż często też dobrze, bo z ciałem odpadają szkodliwe wpływy ciała. Znawcy tematu piszą, że zaraz po śmierci jest pierwszy i najważniejszy moment, w którym człowiek może wejść w stan jasności umysłu - przebudzenie świadomości, później pojawiają się kolejne szanse na wraz z kolejnymi zmianami nadchodzącymi w procesie przemian po śmierci.
Mogę spróbować się dostroić - z tym, że ja nie do końca działam według zasad Moena i powiem ci, że łatwiej byłoby mi się dostroić, gdyby napisała tutaj Iza - kilka zwykłych słów od niej, a może udałoby mi się dostroić do powiązanych z nią dusz.
Mogę spróbować się dostroić - z tym, że ja nie do końca działam według zasad Moena i powiem ci, że łatwiej byłoby mi się dostroić, gdyby napisała tutaj Iza - kilka zwykłych słów od niej, a może udałoby mi się dostroić do powiązanych z nią dusz.
Oby wszystkie istoty osiągnęły szczęście i przyczyny szczęścia
-