autor: Plastic » śr gru 08, 2010 11:43 am
Cześć.
Jestem tu od niedawna i też o tym myślałem, czy istniałaby możliwość pomocy takim nowicjuszom jak ja.
Podejmuję próby od 4 miesięcy. Najpierw informacje dot. OBE i informacji zawartych w książkach Boba Monroe sprawiły u mnie lekkie załamanie na tle fizycznym, po czym doszedłem do siebie.
Raz pamiętam sytuację, gdzie stałem obok łóżka i po wyjściu poczułem ogromne parcie w podbrzuszu. Skupiłem się na nim, żeby je zminimalizować, następnie się obróciłem i wyskoczyłem przez okno, ku światłu jak mi się wydawało. Następnie po miesiącu czułem jak wyskakuję z ciała macham kończynami, czując wolość i swobodę, i tak kilka razy.
Ostatnio w piątek 3 gru. po pójściu spać poczułem wchodzące we mnie wibracje, które odczuwałem jako miłość. Najpierw były to krótkie impulsy co kilka sekund, następnie coraz dłużej trwały, aż w końcu weszły we mnie na stałe, a po jakimś czasie zaczęły gasnąć.
Uważam się za przygotowanego do wyjścia, a jednak czuję, że coraz bardziej się to ode mnie oddala. A tak bardzo bym chciał. Wiem bowiem, że moje pytania, które sobie zdaję od dziecięcych lat - dlaczego ja to ja? i kim jestem? oraz dlaczego odczuwam wszystko jako ja? są dla mnie drogowskazem, że jest mi "pisane" żeby poznać PRAWDĘ.
Proszę więc jeszcze raz o pomoc, wiem że jest tam Ktoś kto mi pomoże.
Dzięki i pozdro
Plastic