Moja najukochańsza mama

Jeśli szukasz możliwości kontaktu z osobą nie znajdującą się już wśród żywych - możesz tutaj poprosić o to innych.
monisia0812

Moja najukochańsza mama

Post autor: monisia0812 » pn lis 15, 2010 4:57 pm

Witam Was
Po raz pierwszy zwracam sie do Was z goraca prosbą o pomoc. Moja najukochańsza mama zmarła nagle 28 czerwca 2009 roku- tego samego dnia wróciliśmy z wakacji- byliśmy razem i w ciągu 15 minut umarła. Nie mogę pozbierać się od śmierci mojej mamy. Ciągle o niej myśle , bardzo mi jej brakuje. Zostawiła mnie tak nagle z 2 letnią córeczką i w 5 miesiącu ciązy. Tak bardzo liczyłam na jej pomoc, tak bardzo tęsknię za jej dobrymi radami, za jej ciepłem i nie wieże że jej nie ma . Nie ma dnia i godziny żebym o niej nie myślala. Tęsknie za nią. Czy ona wie jak bardzo jest mi źle bez niej, czy kiedykolwiek ją spotkam. Czy jest jej tam dobrze? Jak mam dalej zyć?Bo nie umiem i coraz częściej chce żeby po mnie przyszła i mnie zabrała. Czy istnieje zycie pozagrobowe, czy mama mnie widzi i wie co czuje. Tak bardzo ja kocham !!!!

Wlodek

Post autor: Wlodek » pn lis 15, 2010 10:47 pm

Istnieje ,możesz być pewna.
Co jak co ale to sprawdziłem dokładnie.
Mama została zaprowadzona do nieba ,tak że nie musisz się o nią martwić.
Powinnaś się teraz zająć wychowaniem swoich dzieci aby Cię tak kochały jak Twoja mama Ciebie.
Nie mogłaś nic poradzić , tak miała napisany los mama i taki się wypełnił.
Nie nam to osądzać.
Zapewniam Cię że gdzie jak gdzie ale w niebie jest dobrze.
Oni tam słyszą nasze myśli i dobrze by było abyś się pozbierała do kupy i nie przesyłała jej zmartwień do nieba.
Myślę że Cię odwiedzi jak przyjdzie na to czas , bo miłość nie umiera z ciałem.
Nie ma rzeczy niemożliwych - poza tym wszystko jest możliwe.

monisia0812

Post autor: monisia0812 » wt lis 16, 2010 11:40 am

To wszystko piękne co piszesz, ale ja nie wierzę że sie kiedys spotkamy.Jestem zła że tak szybko i w taki sposób mama umarła. Nawet się z nią nie pożegnałam. Cżesto płacze i nie mogę pozbierać się od jej śmierci. To tak boli i nie prawda że czas leczy rany. Oddałabym wszystko żeby ją jeszcze raz zobaczyć, przytulić się do niej i poczuć ją. Tęsknota boli najbardziej.

monisia0812

kontakt z moja mamą

Post autor: monisia0812 » wt lis 16, 2010 7:46 pm

Raz jeszcze proszę o kontakt z moją mamą.- Stanisławą.Chce sie dowiedziec czy jest tam jej dobrze czy modlitwa moja jej wystarczy, czy będzie czuwała nad moimi dziećmi i czy w dniu mojej śmierci przyjdzie po mnie !

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kontakt ze zmarłymi”