Włodek
Tak,zdecydowanie wygląda na to że owy Włodek to jakaś mroczna sekta,
a on kreuje się na kogoś o nieprawdopodobnych mocach,oczywiście ja nie wierze,że ma on jaką kolwiek moc ale może być narzedziem,ktoremu wyolbrzymiono ego,historia zna takich i choć też nie mieli zadnych mocy to potrafili zniewolić nawet bardzo wykrztałconych i światłych ludzi (japonia-sekta o nazwie"najwyższa prawda").Dziwne jest to,że to forum o wymownej nazwie nie dostrzegło tego wcześniej.
Namali,bardzo dobrze zrobiłaś,że to opisałaś,Ty pozbyłąś sie balastu lęku,a innych przestrzegłaś przed złem-jakkolwiek by ono się nie wyrażało.
Cieplutko Pozdrawiam.
a on kreuje się na kogoś o nieprawdopodobnych mocach,oczywiście ja nie wierze,że ma on jaką kolwiek moc ale może być narzedziem,ktoremu wyolbrzymiono ego,historia zna takich i choć też nie mieli zadnych mocy to potrafili zniewolić nawet bardzo wykrztałconych i światłych ludzi (japonia-sekta o nazwie"najwyższa prawda").Dziwne jest to,że to forum o wymownej nazwie nie dostrzegło tego wcześniej.
Namali,bardzo dobrze zrobiłaś,że to opisałaś,Ty pozbyłąś sie balastu lęku,a innych przestrzegłaś przed złem-jakkolwiek by ono się nie wyrażało.
Cieplutko Pozdrawiam.
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo
najgorsze jest to że teraz kto wezmie odpowiedzialność za swoje czyny,
jak tak można niszczyć ludzi i DZIECIOM SZKODZIĆ ????????????
W sumie wcale bym się nie zdziwiła, gdyby do Włodka zastukała pewnego dnia policja, w końcu IP komputera to żaden problem zlokalizować,
można tylko prosić Boga i Anioły o to aby mu pomogli uwolnić się jemu jest potrzebne ODZYSKANIE aby nie szkodził innym
jak tak można niszczyć ludzi i DZIECIOM SZKODZIĆ ????????????
W sumie wcale bym się nie zdziwiła, gdyby do Włodka zastukała pewnego dnia policja, w końcu IP komputera to żaden problem zlokalizować,
można tylko prosić Boga i Anioły o to aby mu pomogli uwolnić się jemu jest potrzebne ODZYSKANIE aby nie szkodził innym
A już piszę, tzn, że jest wysokowibracyjną istotą, czystą i świetlistą.pijawka pisze:Borysiak pisze:Ma wibracje na 200
Borysiak,co to znaczy ?
Ja się dopiero o tym dowiedziałam współpraując z tym człowiekiem .
On posłyguje sie skalą Bowisa. Nie wiem do końca co to jest.
To istota mająca kontakt z opiekunami Aniołami i Archaniołami. Czyni dobro.

Jego ciało jest przystosowane do wysokich wibracji jakie nadejdą wraz ze zmianami w 2012 roku. Fruwa w wysokim astralu i energia go nie pali.
to tak w skrócie.
Generalnie ma się za wybrańca, któremu pozostały jeszcze 3 wcielenia, bo tak jest doskonały.
Werbuje ludzi do swojej grupy poprzez mówienie, że też dana osoba ma wysokie wibracje. Ale do Włodka to jeszcze daleko.
Trzeba pracować w astralu i pomagać.
czytaj: Werbować inne osoby żyjące i nie.
prawda Borysiak?
Ile masz na koronie?
A sprawdzasz codziennie czy kilka razy dziennie?
Ja czasem sprawdzałam lub prosiłam o sprawdzenie Włodka kilka razy dziennie. Przecież ja mogłam sobie dodać kilka punktów w kali, a on nie. On mówił prawdę. Jego wachadełko sie nie myliło.
Im więcej tym lepiej. Myślałam , że jak bedę się rozwijac to dorównam mistrzowi.
Jak po jakimś czasie zaczęłam samodzielnie oczyszczać, pomagać ludziom czułam zazdrośc od tej " nieskalanej " istoty świetlistej.
Czy tak robi mistrz?
Borysiak podaje wartości tak jak to robi Włodek i inni z jego grupy.
Werbuje ludzi do swojej grupy poprzez mówienie, że też dana osoba ma wysokie wibracje. Ale do Włodka to jeszcze daleko.
Trzeba pracować w astralu i pomagać.
czytaj: Werbować inne osoby żyjące i nie.
prawda Borysiak?
Ile masz na koronie?
A sprawdzasz codziennie czy kilka razy dziennie?
Ja czasem sprawdzałam lub prosiłam o sprawdzenie Włodka kilka razy dziennie. Przecież ja mogłam sobie dodać kilka punktów w kali, a on nie. On mówił prawdę. Jego wachadełko sie nie myliło.
Im więcej tym lepiej. Myślałam , że jak bedę się rozwijac to dorównam mistrzowi.
Jak po jakimś czasie zaczęłam samodzielnie oczyszczać, pomagać ludziom czułam zazdrośc od tej " nieskalanej " istoty świetlistej.
Czy tak robi mistrz?
Borysiak podaje wartości tak jak to robi Włodek i inni z jego grupy.
Mnie często nachodziły wątpliwości, bo nie zgadzało mi sie to co mówi z tym co robi. Ale je odrzucałam bo chciałam robić coś wyjątkowego. A wytłumaczenie zawsze się znalazło. Jak mówiłam , że mam wątpliwości , takie w sercu, wewnętrzne mówiono mi , że to atak na mnie . A po mnie , po moim śladzie energertcznym ściągam magów na grupę włodka. I jak się nie uspokoję i nie przestanę szkodzić to mnie usunie z grupy . Ostrzegał.
Mówił, jak już Ania wspomniała wcześniej , że przedemną była jakaś dziewczyna , chyba miała na imie Ania. I ona tez na niego ściągała magów. Z tego co wiem ta dziewczyna w czasie moich kontaktów z nim sie nie kontaktowała.
Mówił, jak już Ania wspomniała wcześniej , że przedemną była jakaś dziewczyna , chyba miała na imie Ania. I ona tez na niego ściągała magów. Z tego co wiem ta dziewczyna w czasie moich kontaktów z nim sie nie kontaktowała.
po przeczytaniu dyskusji na forum na temat Włodka, napisałam do administratorów:
proszę o usunięcie mojego konta i wyrejestrowanie mnie z tego forum. to, co on robi nie jest zgodne z ideą Bruce.
W słowach powitalnych Bruce czytamy:
To forum stworzone jest po to, by stanowić bezpieczne, miłe miejsce dla osób zainteresowanych większym odkrywaniem tego, co istnieje poza fizyczną rzeczywistością ...
Zwracam uwagę na słowo: bezpieczne
Mam nadzieję, że moje konto zostanie wkrótce usunięte, nie mam zamiaru zostawiać tu śladów po sobie.
Mokosza[/u][/b]
proszę o usunięcie mojego konta i wyrejestrowanie mnie z tego forum. to, co on robi nie jest zgodne z ideą Bruce.
W słowach powitalnych Bruce czytamy:
To forum stworzone jest po to, by stanowić bezpieczne, miłe miejsce dla osób zainteresowanych większym odkrywaniem tego, co istnieje poza fizyczną rzeczywistością ...
Zwracam uwagę na słowo: bezpieczne
Mam nadzieję, że moje konto zostanie wkrótce usunięte, nie mam zamiaru zostawiać tu śladów po sobie.
Mokosza[/u][/b]
bo przepowiedział w innym wątku gdzieś na forum, że za miesiąc sprawa ucichnie. Więc sie nie odzywa. Ale i tak wie wszystko co sie tu pisze. Jestem przekonana że ma mu kto donieść.M2000 pisze:NAMALI czemu Włodek tak nagle zamilkł ? widzisz jaka jesteś silna a on slaby

A pozatym boi się.
Każdy błądzi. Ale trzeba mieć odwagę się przyznać.
Ja jestem pewna, że gdyby Włodkowi otworzyły sie oczy i odciął się od astralu i jego opiekunów, to nikt by go nie odrzucił tu.
Nikt by go nie potępił. Ja rozumiem , że facetowi ciężko byłoby sie przestawić na normalny tryb życia. Ciężko jest pożucić myśli że jest się wyjątkowym i losy świata od nego zależą i jego decyzji jakie podejmie.
15 lat życia w obłędzie to długo.
Ale byłoby dobrze gdyby więcej osób opisało swoje kontakty, to jak ich oczyszczał , co potem czuły, jak jest teraz, czy żyją w strachu, czy nadal idą po pomoc do Włodzimierza.
Nie bójcie się. Przecież siła Boga jest po tysiąckroć większa od całej razem wziętej siły czarnych magów, duchów, wampirów i wszelkich innych bytów.
Przecież każdy ma ochronę Anielską.
Opiszcie wasze przypadki oczyszczenia. Ja nie jestem pojedyńczym przypadkiem.
Trzeba mówić. Dla bezpieczenstwa innych.
Nie bójcie się. Przecież siła Boga jest po tysiąckroć większa od całej razem wziętej siły czarnych magów, duchów, wampirów i wszelkich innych bytów.
Przecież każdy ma ochronę Anielską.
Opiszcie wasze przypadki oczyszczenia. Ja nie jestem pojedyńczym przypadkiem.
Trzeba mówić. Dla bezpieczenstwa innych.
Jak widzę nie mogę na tym forum przectawiac własnych pogladow bo się jest krytykowanym 
Ja tylko napisałem to co uważam o Wlodku bo farba powiedzieć ze mi facet bardzo pomógł byłem przy wyczerpaniu nerwowym i działy się kolomnie dziwne zeczy i mylalem już powoli o samobujstwie i postanowiłem swój problem opisać na takim jednym forum i dziś już jest lepiej i z każdym dniem jest co raz lepiej to się nie dziwcie ze stoję za nim murem
Gdy by was strażak wyciagnol z pożaru to raczej byliście wdzięczni
A co do tego Włodek się odezwie dajcie ludziom czas

Ja tylko napisałem to co uważam o Wlodku bo farba powiedzieć ze mi facet bardzo pomógł byłem przy wyczerpaniu nerwowym i działy się kolomnie dziwne zeczy i mylalem już powoli o samobujstwie i postanowiłem swój problem opisać na takim jednym forum i dziś już jest lepiej i z każdym dniem jest co raz lepiej to się nie dziwcie ze stoję za nim murem
Gdy by was strażak wyciagnol z pożaru to raczej byliście wdzięczni
A co do tego Włodek się odezwie dajcie ludziom czas