Włodek

To dział przeznaczony dla osób, które nie brały udziału w warsztatach z Brucem Moenem, lub z innych powodów nie mają pełnej wiedzy potrzebnej do dokonywania odzyskań i uzdrowień..
pijawka

Post autor: pijawka » pn sty 10, 2011 3:56 pm

Nawet tak nie mysl że ktoś Cię krytykuje ,czasem sie coś napisze i zapomni sprostowac ,nie bierz do siebie ,kazdy wstawia swoją opinię i tyle:)

ORAN

Post autor: ORAN » pn sty 10, 2011 4:00 pm

Słowo pisane czasem jest odbierane odwrotnie do zamierzenia.
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo

Borysiak

Post autor: Borysiak » pn sty 10, 2011 4:02 pm

Nie bo tez wrucilem dopiero do domu i byłem trochę wnerwiony ale się uspokojilem i tak wystrzelilem z poste ;)

pijawka

Post autor: pijawka » pn sty 10, 2011 4:06 pm

Kazdy ma swoje zdanie i juz ,mamy sie wzajemnie szanowac i uczyc od siebie,nie przekrzykiwac :)
Ostatnio zmieniony pn lip 11, 2011 1:46 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 1 raz.

Borysiak

Post autor: Borysiak » pn sty 10, 2011 4:10 pm

Nie w poście są emocje i nawet da się je odczytać kiedyś czytałem :)

asiula2k

Post autor: asiula2k » pn sty 10, 2011 4:22 pm

Przestańcie ..... Wszelkie uwagi/pretensje/ propozycje/pytania tego typu dlaczego źle się czuje itp itd piszcie do Władka na PW lub na zamilczcie.
Słabi się mszczą , wrażliwi wybaczają a inteligentni ignorują

pijawka

Post autor: pijawka » pn sty 10, 2011 4:39 pm

:D
Ostatnio zmieniony pn lip 11, 2011 1:46 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 1 raz.

pijawka

Post autor: pijawka » pn sty 10, 2011 4:44 pm

Borysiak ,patrz,te same słowa ,a inaczej je odbierzesz

,, nie masz racji !!!!!!!!!!

nie masz racji :)

nie masz racji :D

emot. zmienia jakby ton wypowiedzi ,co nie ? :D

Borysiak

Post autor: Borysiak » pn sty 10, 2011 4:45 pm

No temat najlepiej zamknąć :)

Borysiak

Post autor: Borysiak » pn sty 10, 2011 4:46 pm

pijawka pisze:Borysiak ,patrz,te same słowa ,a inaczej je odbierzesz

,, nie masz racji !!!!!!!!!!

nie masz racji :)

nie masz racji :D

emot. zmienia jakby ton wypowiedzi ,co nie ? :D
No racja

pijawka

Post autor: pijawka » pn sty 10, 2011 4:47 pm

nawet przekleństwo z odpowiednią emotką zmieni sens,tak mi się zdaje :)

ANNA.K

Post autor: ANNA.K » pn sty 10, 2011 5:09 pm

Borysiak pisze:Jak widzę nie mogę na tym forum przectawiac własnych pogladow bo się jest krytykowanym :(
Ja tylko napisałem to co uważam o Wlodku bo farba powiedzieć ze mi facet bardzo pomógł byłem przy wyczerpaniu nerwowym i działy się kolomnie dziwne zeczy i mylalem już powoli o samobujstwie i postanowiłem swój problem opisać na takim jednym forum i dziś już jest lepiej i z każdym dniem jest co raz lepiej to się nie dziwcie ze stoję za nim murem
Gdy by was strażak wyciagnol z pożaru to raczej byliście wdzięczni
A co do tego Włodek się odezwie dajcie ludziom czas :)
Wybacz Borys, że się wtrącę, ale z psychologicznego punktu widzenia, to co napisałeś, jednym ciągiem i z błędami, świadczy o tym, że nie bardzo Ci pomógł ;)

Nikt ci nie pomoże na stałe, nikt magiczną mocą nie podniesie Ci wibracji, jeżeli ty sam nie popracujesz nad sobą :)

Serdecznie pozdrawiam :D

Borysiak

Post autor: Borysiak » pn sty 10, 2011 5:53 pm

Wim ze nie znasz mojej histori wiec ci ja może skr :)
Ja byłem czarnym magiem i szkodzilem innym i jak to zauważyłem to zaraz zaczolem szukać na forum i znalazłem i napisałem moja historie i oczymalem pomoc miałem wibracje na -20 i sie czułem poprostu zmasakrowany bo było na mnie pare mend i i ciagli o demnie energie a ja pobieralem z innych na początku tylo w nocy wiec nic nie zauważyłem ale jak karna zaczela sie odzywać i już nic nie pobieralem wogle z natury wiec odezwalem sie na forum i Włodek mnie nauczył znowu ciągnąć energie z natury i powiedział abym afirmowal wiecie energia z natury ble ble aby przekonać podświadomości ma pobierać energie z natury
No i teraz jak ciągnęło energie z natury to mi sie podnoszą wibracje a także czuje większa miłość wrucilem do Boga itp
Wiec pomógł:)

Borysiak

Post autor: Borysiak » pn sty 10, 2011 6:08 pm

I teraz już sam podnosze sobie wibracje na początku Włodek wysyłał energie do wyszego ja aby podnieść ale teraz już sam podnosze

ANNA.K

Post autor: ANNA.K » pn sty 10, 2011 6:12 pm

Jak dla mnie Borys, ani wtedy ani teraz nie miałeś na minus czy na plus :) Miałeś osobiste problemy - jak każdy z nas, tylko jedni radzą sobie z nimi łatwiej inni gorzej. Wciąganie energii jest pewną metodą, a raczej wizualizowanie sobie tego, ale ta energia musi się mieć do czego wlać, więc potrzebuje naczynia. Im to naczynie ma więcej dziur, tym mniej tej energii zostaje. Energią trzeba nauczyć się gospodarować - czyli panować nad emocjami - tego nikt za ciebie nie zrobi - ty sam masz władzę nad sobą i swoimi emocjami.

Jeżeli pokażę ci jak się gra na gitarze, a ty byś sam nie ćwiczył - nigdy nie nauczysz się grać. Ktoś może udzielić ci rady, ale samo podniesienie wibracji nie pomoże na dłużej.

Twoje życie i szczęście oraz zdrowie jest tylko w twoich rękach. Łatwo posłuchać co ktoś ma do powiedzenia i uwierzyć, że w przeciągu sekundy zmienia w cudowny sposób nasze życie, ale poczytać parę książek, poświęcić czas na rozmyślania - znacznie trudniej. W świecie astralnym myśl ma moc sprawczą, u nas na ziemi musimy się trochę napocić, zanim przesuniemy tapczan, zbudujemy dom
;)

Borysiak

Post autor: Borysiak » pn sty 10, 2011 6:19 pm

Co ty ja muszę przynajmniej 4 miesiące afirmowac i jak zauważyłem to mi to bardzo pomaga a podniesienie wibracji pomaga bo Łatwiej zwalczyć le emocje a miałem na minusie bo byłem na regesingu i także dostałem ta samo odp co dał mi Włodek aby sobie wizulalizowal i powtazal afirmacje sorki zapomnilem napisać o wizulalizaci ,wizulalizuje sobie ze zielona energia mi wpływa stopami wiec chyba sie mylisz :)

ANNA.K

Post autor: ANNA.K » pn sty 10, 2011 6:32 pm

A w czym się mylę? Nie mówię, że wizualizacja jest zła, mówię tylko, że wciągając a jednocześnie nie pracując nad sobą cudu uzdrowienia nie doświadczysz.

Znasz przypadek gościa, który był śmiertelnie chory na raka i miał parę miesięcy życia? Zamknął się w domu i oglądał cały czas komedie. Godzina śmierci minęła a rak się cofnął :|
Ale nie uleczył powodu, dla którego zachorował i choroba powróciła :placze: Tym razem zabrał się za siebie kompleksowo i wygrał z rakiem

A może się mylę pisząc że wg. mnie nie miałeś na minusie ;)

Polecam książki "Serce duszy" i "Umysł Duszy", "Możesz uzdrowić swoje życie" - to akurat taka łagodna forma, ale działa. Poznaj sam siebie, świat emocji, które mają władzę nad tobą i dopiero się zastanów - czy to ktoś ci szkodzi, czy ty sam sobie ;)

Odetnij się na czas czytania od nas i od Włodka, zaufaj światłu w swoim wnętrzu - bo każdy z nas je ma i nie widzę powodu, abyśmy pomniejszali się względem kogoś innego. Poczytaj Dalajlamę - jest świeży jak dziecko.

Niech zwycięży światłość w Tobie :D

M2000

Post autor: M2000 » pn sty 10, 2011 6:36 pm

ja właśnie jestem po lekturze DALAJLAMY

Asiula, czemu chcesz zamknąc temat? Nie liczysz się z tym że ten temat uratuje czyjąś duszę ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Problemy dot. odzyskiwania i uzdrowień”