Włodek

To dział przeznaczony dla osób, które nie brały udziału w warsztatach z Brucem Moenem, lub z innych powodów nie mają pełnej wiedzy potrzebnej do dokonywania odzyskań i uzdrowień..
M2000

Post autor: M2000 » pn sty 10, 2011 6:39 pm

Archaniele Michale Boże, pomóżcie Włodkowi wyciągnijcie go z tego obłędu

Rocker

Post autor: Rocker » pn sty 10, 2011 7:26 pm

pijawka pisze:ja tez nie raz odebrałam posa nie tak jak powinnam .
W slowie pisanym nie ma emocji ,mozna wprawdzie wstawic wykrzyknik czy usmiech ,ale to nie to samo co w mowie .

Kazdy ma swoje zdanie i juz ,mamy sie wzajemnie szanowac i uczyc od siebie,nie przekrzykiwac :)
No tu bym sie zastanowił, emocje nie są materialne i łatwo można je odczytać, poczuc. Wcale nie trzeba rozmawiac werbalnie zeby je zauważyć...

Wlodek

Post autor: Wlodek » pn sty 10, 2011 7:32 pm

Patrze na te wypowiedzi ze smutkiem i przykrością ,jak niedawni przyjaciele wątpią bo 2 osoby piszą wierutne kłamstwa.
Nie mam najmniejszego zamiaru się tłumaczyć z niczego bo to co tu pisze Anka i Magda jest bardzo dalekie od rzeczywistości , dla tego nie będę się wdawał coś co jest wyssane z palca.
Pomówienia i oskarżenia już same świadczą o intencjach ich twórców.
Jeśli się temu przyjrzycie z boku , nie dając się wciągać w ciężką atmosferę jaką wytworzyły, to dużo zobaczycie.
Ile słów włożono w moje usta których nie było i jakie intencje mi się przypisuje o których nawet nigdy nie pomyślałem.
Mariola czy ty w to wierzysz?
Nigdy na nikogo nie pisałem negatywnie.
Gdzie Ty widzisz obłęd?
W tę awanturę tez się nie dam wciągnąć.
Nie ma rzeczy niemożliwych - poza tym wszystko jest możliwe.

Rocker

Post autor: Rocker » pn sty 10, 2011 7:39 pm

A co do podnoszenia wibracji, to czułem ogromną miłość oraz byłem zmęczony, bolała mnie głowa i zalewały mnie fale ciepła.

Tak samo gdy Pan Włodek połączył mnie z Wyższą Jaźnią- zalała mnie fala miłości..

Namail- pisalas ze zmieniał Ci się kształt czaszki. Czytałem gdzies że to jest objaw juz zaawansowanego oczyszczania, podnoszenia wibracji i zmiany DNA.

Skala bovisa- tymi jednostkami mierzy sie poziom energii- nie poziom wibracji.

Borysiak

Post autor: Borysiak » pn sty 10, 2011 7:54 pm

No i sie wszystko wyjaśniło :)
Rocker dzięki :)

pijawka

Post autor: pijawka » pn sty 10, 2011 8:11 pm

[
:D
Ostatnio zmieniony pn lip 11, 2011 1:47 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 1 raz.

Rocker

Post autor: Rocker » pn sty 10, 2011 8:13 pm

Ja nie odczuwam jako tako energii. Ale miewam często empatie i czuje emocje danej osoby.

pijawka

Post autor: pijawka » pn sty 10, 2011 8:17 pm

:)
Ostatnio zmieniony pn lip 11, 2011 1:47 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 1 raz.

pijawka

Post autor: pijawka » pn sty 10, 2011 8:22 pm

Wlodek pisze:Patrze na te wypowiedzi ze smutkiem i przykrością ,jak niedawni przyjaciele wątpią bo 2 osoby piszą wierutne kłamstwa.
Nie mam najmniejszego zamiaru się tłumaczyć z niczego bo to co tu pisze Anka i Magda jest bardzo dalekie od rzeczywistości , dla tego nie będę się wdawał coś co jest wyssane z palca.
Pomówienia i oskarżenia już same świadczą o intencjach ich twórców.
Jeśli się temu przyjrzycie z boku , nie dając się wciągać w ciężką atmosferę jaką wytworzyły, to dużo zobaczycie.
Ile słów włożono w moje usta których nie było i jakie intencje mi się przypisuje o których nawet nigdy nie pomyślałem.
Mariola czy ty w to wierzysz?
Nigdy na nikogo nie pisałem negatywnie.
Gdzie Ty widzisz obłęd?
W tę awanturę tez się nie dam wciągnąć.

Dopiero zauważyłam wpis Włodka i jakoś smutno mi się zrobiło .Nie mnie to oceniać ,bo Włodek nigdy nic złego mi nie zrobił i nie słyszałam od Niego złego słowa wypowiedzianego pod czyims adresem.

Byłabym za tym aby wszyscy podali sobie ręce do zgody .Co Wy na to ?

pijawka

Post autor: pijawka » pn sty 10, 2011 8:27 pm

Włodek trafiłeś w mój czuły punkt i zrobiło mi się bardzo przykro .Nie sądzę ,że ktoś chcial Cię skrzwdzić ,z mojej strony nie ma mowy o wyrządzaniu szkody drugiemu.

Wszystko już sobie wyjasniliscie ,po co drążyć temat ,to walka na słowa ..

Namali ,Ania ,Wlodku co Wy na to by już zakończyć temat i nie wracac do niego ?

ANNA.K

Post autor: ANNA.K » pn sty 10, 2011 8:36 pm

Ja nadal podtrzymuję, że pisałam samą prawdę - inni niech się głęboko zastanowią zanim oddadzą się w ręce Włodka.

Niech zwycięży światłość :D

pijawka

Post autor: pijawka » pn sty 10, 2011 8:41 pm

Włodek napisał ,że wkłada się w jego usta słowa ktorych nigdy nie powiedział .

.... patrzę na to jakby z boku ,jako świadek ,moge polegac tylko na doświadczeniu innych ,więc w sumie to guzik mam do powiedzenia oprocz tego ,żebyśta się pogodzili :D

M2000

Post autor: M2000 » pn sty 10, 2011 8:51 pm

Włodku, czy ja w to wierzę?

wiem że Namali była blisko Ciebie, i skończyło się tak jak się skończyło,
wiem że Ania długo walczyła z atakami
wiem że u mnie po jakimś czasie pojawiły się nie moje myśli nie moje odczucia,

wypowiedz się, wytłumacz
ja również uważam że jesteś dobrym człowiekiem, ale pomyśl, co jest nie tak że takie skutki sa po kontaktach z Tobą, ?
czy ktos chce słowami zrobić Ci krzywdę: NIE
czy ktos wysyła negatywną energię w Twoją stronę : NIE
czy ludzie i dzieci które po jakimś czasie odczuwają gorsze samopoczucie po początkowej poprawie zle Ci życzą : nie
opisujemy zjawisko i TY właśnie nie kto inny powinien się choć na chwilę zastanowić,

myslę ze wszyscy tutaj chą DOBRA dla WSZYSTKICH , po to ten cały temat w końcu, dla DOBRA NAS WSZYSTKICH, czy Ty w to wątpisz??, bo ja nie,
życie jest piękne, żucie to tu i teraz, nie musimy uciekać gdzieś wyzej,
żyjemy tak krótko na tym świecie pięknym świecie, nie po to aby być myślami gdzie indziej ale po to aby przeżyć każdą sekundę tutaj na ziemi,
nie potrzebne są do tego statki kosmiczne czy ratowanie świata, bo BOG jest od tego, a my tutaj możemy na ziemi pięknie przeżyć życie,
realnie, pomóc fizycznie bliznim, rozwijać siebie, nie mysleć o tym co będzie w 2012 roku po co nam to i do czego jest potrzebne, jak wazne jest TU I TERAZ
Dlatego prosiłam o światło dla Ciebie od ANIOŁÓW I PANA BOGA abyś zrozumiał że nikt tutaj Ciebie nie atakuje

zauważ że i Ania i Namali prosza Ciebie o refleksję
czy łatwiej jest przyjąć pozycje osoby pokrzywdzonej?
jesteś meższczyzną, uderz się w przysłowiową klatę trochę pokory wobec życia bo może ktoś ma trochę racji w tym co piszę, nikt nie jest nieomylny

przytulam

M2000

Post autor: M2000 » pn sty 10, 2011 9:02 pm

Włodku To dla Ciebie:

http://www.youtube.com/watch?v=a_urxI9L ... re=related

abyś pomyślał jak pięknie jest TU I TERAZ a to co pozniej jeszcze będzie i na pewno nas nie ominie,
tak samo jak to co jest poza ciałem

pijawka

Post autor: pijawka » pn sty 10, 2011 9:07 pm

:placze:

Borysiak

Post autor: Borysiak » pn sty 10, 2011 9:08 pm

M2000 piękną piosenka i piękny film :)
Aż naprawdę się lepiej na duchu robi jak się to ogląda :)

pijawka

Post autor: pijawka » pn sty 10, 2011 9:12 pm

;)
Ostatnio zmieniony pn lip 11, 2011 1:48 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 1 raz.

pijawka

Post autor: pijawka » pn sty 10, 2011 9:13 pm

:diabel:
Ostatnio zmieniony pn lip 11, 2011 1:48 pm przez pijawka, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Problemy dot. odzyskiwania i uzdrowień”