Włodek

To dział przeznaczony dla osób, które nie brały udziału w warsztatach z Brucem Moenem, lub z innych powodów nie mają pełnej wiedzy potrzebnej do dokonywania odzyskań i uzdrowień..
DzikaJezyna

Post autor: DzikaJezyna » śr sty 12, 2011 3:10 pm

No nie wiem nie wiem ...
wydaje mi się ze tak czy siak warto zadbać o lepsza integracje z Wyższym Ja, zamiast szukać pomocy z zewnątrz. No ale jak kto czuje, każdemu za nas intuicja podpowiada co innego widocznie.

DzikaJezyna

Post autor: DzikaJezyna » śr sty 12, 2011 3:12 pm

acha, no skoro wypróbowałaś i działa ...

;)

Na razie jednak postaram się wypielęgnować moja integracje z Wyższym JA.
A poproszę o taka pomoc w ostateczności.

Namali

Post autor: Namali » śr sty 12, 2011 3:20 pm

Jeżynko kochana, jak by pomoc Aniołów nie działała, to bym pewnie w psychiatryku wylądowała;)

DzikaJezyna

Post autor: DzikaJezyna » śr sty 12, 2011 3:26 pm

Eh, no dobrze, przestaje w takim razie siać moje totalne zwątpienie ;)
W sumie przeszłaś niezłe piekło, sama mogłaś się przekonas najlepiej co działa.

Namali

Post autor: Namali » śr sty 12, 2011 3:45 pm

:D :D :D
jak bym nie przeżyła tych wydarzeń i kontaktów z Włodkiem, to może dalej by ludzi głuptał i dostarczał pożywienia do pieca astralnego.

A teraz jak ten temat jest otwarty , to moze ludzie nie będą zwracali sie po pomoc do tego człowieka.

Więc - co mnie nie zabije to mnie wzmocni :P :D

Wlodek

Post autor: Wlodek » śr sty 12, 2011 4:07 pm

DzikaJezyna nie poddawaj się czarowi Namali bo on wcale nie jest taki czarujący przy bliższym poznaniu.
Nie ma rzeczy niemożliwych - poza tym wszystko jest możliwe.

asiula2k

Post autor: asiula2k » śr sty 12, 2011 4:23 pm

Oj Jeszcze raz proszę przestańcie. " Podajcie sobie rękę " I zacznijcie od nowa. Zamiast pomagać sobie i wymieniać się doświadczeniami to najwięcej czyta się o kilku osobach. Ze ten zrobił to, tam ten siak .... Wystarczy raz a dobitnie/prosto z mostu powiedzieć . mam zal o to ..../boli mnie to.... / nie podoba mi się to.... / wyjaśnij mi dlaczego ..... i zamknąć temat.
Uważam ze człowiek : Nie musimy się lubić ale szacunek się należy. Możemy wysłuchać czyjeś doświadczenia, wiedzę ale nie musimy z tą osobą się zgadzać. Możemy wysłuchać czyjeś rady, wskazówki a zrobić i tak po swojemu/ jak nam intuicja mówi.
Słabi się mszczą , wrażliwi wybaczają a inteligentni ignorują

Namali

Post autor: Namali » śr sty 12, 2011 4:33 pm

Włodku nie denerwuj się. Ja opisałam to co sie ze mną działo.
A sun? Nadal spac spikojnie nie może.

Ja nie mam do nikogo żalu. Każdy może pisać o swoich doświadczeniach, można o nich poczytać, skomentować ale zgadzać się nie trzeba.

Ja życzę Włodkowi szczęścia na każdej płaszczyźnie życia i otwarcia oczu.

pozdrawiam świetliście :)

asiula2k

Post autor: asiula2k » śr sty 12, 2011 4:56 pm

Jeśli chodzi o Sun /No właśnie sun.
Jeśli nie możesz spać spokojnie. Warto wywietrzyć porządnie pokój przed snem, może nawet zrobić krótki spacer, zanim się ściągnąć pozytywne fluidy/ pozytywne myśli np : Nic się nie stanie, będę spać spokojnie, wstanę wyspana , będzie mnie pilnować anioł stróż, nie myśleć co było dziś i co będzie jutro bo to w maleńki % też przeszkadza w spaniu/ zle człowiek śpi, postarać się nie przejmować i nie myśleć o przykrych wydarzeniach. itd itp.

Jak tak czasami robię i działa.....
Słabi się mszczą , wrażliwi wybaczają a inteligentni ignorują

Wlodek

Post autor: Wlodek » śr sty 12, 2011 5:01 pm

Tak Madziu ja Ci dziękuje za "szczere życzenia "ale Ty rolniku tyle nasiałaś, że plony mogą przekroczyć pojemność twoich spichlerzy bo wciąż rosną i rosną i co Ty z tą resztą zrobisz?
Tym razem ja nie będę po Tobie sprzątał.
Miałem się nie odzywać na Twój mylnie interpretowany obraz rzeczywistości ale zbyt wiele osób już ucierpiało abym pozostał bierny.
Zresztą coraz więcej ludzi prosi mnie abym coś zrobił bo im się Twoje zachowanie nie podoba.
Kto sieje wiatr itd.

pijawka

Post autor: pijawka » śr sty 12, 2011 5:06 pm

Włodku ,a ja bym chciała prosić Ciebie i Namali żebyscie sobie podali ręce ,nie od dzis wiadomo ,że zgoda buduje ,a niezgoda rujnuje .

Zakonczmy ten temat ,kazdy ma prawo do swojego zdania byleby się szanować wzajemnie .

Namali,Włodku ,zgoda ?

pijawka

Post autor: pijawka » śr sty 12, 2011 5:11 pm

No,nie dajcie się prosić ,podajcie sobie ręce,nie ma sensu się kłocic ,no,ludziska ....

Wlodek

Post autor: Wlodek » śr sty 12, 2011 5:22 pm

Ja się nigdy nie gniewałem , nie pisałem epitetów , nie wysyłałem śliczniutkich diabełków.
Po prostu bronię swojego dobrego imienia.

pijawka

Post autor: pijawka » śr sty 12, 2011 5:25 pm

Wiem ,ale zapomnijmy o tym ,ok ? A teraz jesli mogę prosić ,podajcie sobie ręce:)

Namali

Post autor: Namali » śr sty 12, 2011 5:43 pm

Ja z nikim się nie kłóciłam. Opisałam ( i nie tylko ja) mój stan w trakcie i po zakończonym kontakcie z Włodkiem.

Chcesz nieść pomoc to wspaniale, ja również jak i inni tu na forum.
Nie chodzi tu o to aby się kłócić, czy wywlekac sprawy osobiste. To nie to miejsce.
Ja nie mam żalu do Ciebie Włodku, o to co i mi się przydarzyło. Świat astralny jest przebiegły i umie manipulować człowiekiem. Tobą, mną i innymi ludźmi. A kłótnia tylko to nakręca i wyzwala niedobre emocje, energię. Ja nie chcę się kłócić jedynie opisałam swoje przeżycia ze światem astralnym, a poznałam go, weszłam w niego za twoim pośrednictwem, pokierowaniem. Wyszłam z tego z Boską pomcą a do Ciebie Włodku żalu, złości.

pozdrawiam świetliście :)

Molin

odp

Post autor: Molin » śr sty 12, 2011 6:31 pm

DzikaJezyna pisze:No nie wiem nie wiem ...
wydaje mi się ze tak czy siak warto zadbać o lepsza integracje z Wyższym Ja, zamiast szukać pomocy z zewnątrz. No ale jak kto czuje, każdemu za nas intuicja podpowiada co innego widocznie.
Masz racje ,że powinna byc integracja z wyższym Ja ,ale wiedz też ,ze nie wszyscy umieją do swojego wyższego Ja dotrzec tak..i to nie ejst wcale jakąs karmą czy błędem po prostu nie umieją i nie wiedza jak to zrobić .
Natomiast co do wiary w Boga czy inne wyższości zależą od nas samych ,można prosić Boga , Matkę Najświętszą , Anioły czy też Budde wszystko zależy od człowieka i jego wiary lecz nikt nikogo nie może namawiać do kogo ma się modlić prosić [ oczywiście nie pisze iż ktoś ta robi] .
Ja pokładam wiarę w Anioły ,Papieża J.P i wszystkie Świętości ,lecz o opiekę i pomoc proszę Anioły.
Siła i moc jest w każdym człowieku.

DzikaJezyna

Post autor: DzikaJezyna » śr sty 12, 2011 7:04 pm

Molin ;)
lecz nikt nikogo nie może namawiać do kogo ma się modlić prosić
No i good, w sumie niech każdy robi jak czuje. Ja się ogólnie rzecz biorąc, zraziłam do szukania pomocy u opiekuna/anioła stróża, dlatego szukam w sobie i Bogu bezpośrednio.

Rzeczywiście to nie jest dane, ta integracja z WJ, ale myślę ze dobrze do niej dążyć, nosić w sobie tego intencje i pewnego dnia to sie stanie. Ja tez a razie próbuje, wydaje mi się ze małymi krokami coś tam mi się zaczyna udawać. Wystarczy chcieć i prosić o to modlitwa.

ANNA.K

Post autor: ANNA.K » śr sty 12, 2011 7:42 pm

Podsumowując, aby nie zaśmiecać więcej forum negatywną energią :D

Włodek
- nie ma otwartego trzeciego oka
- nie ma czucia i widzenia
- nie ma nadprzyrodzonych mocy
- nie ma OOBE
- potrzebuje osoby, która za niego widzi i czuje
- nie poczuwa się do odpowiedzialności za osoby, które otwiera na świat astralny
- nie sprawdza, czy ludzie, których przyjmuje do swojej grupy są pełnoletni

- ma wiedzę
- ma fantazję
- sprawdza wszystko wahadełkiem, które sczytuje z jego podświadomości

Reszta niech sama oceni

Amen :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Problemy dot. odzyskiwania i uzdrowień”