i jeszcze jedno.....ja nie widzę żadnego ZŁA i Namali nie wyrządziła nikomu zła, daje za to świadectwo czym może sie skończyć wkraczanie w świat astralny bez przygotowania i odpowiedniej wiedzy, lub też przez zawierzenie osobie, która podaje się za mistrza
tak samo Włodek to jego życie jego sprawa jak żyje co robi itd,
dla mnie istotne jest że nie ustosunkował się Włodek do zarzutów tak samo jak na forum POLANA również,
osoba rozwinięta duchowo na pewno tak nie postępuje, na pewno taka osoba wykonała by rachunek sumienia i pomyślała, może faktycznie coś jest nie tak, może idę złą drogą, tutaj nie było ani refleksji, ani próby weryfikacji, ani odniesienia, konkretów
cóż moim skromnym zdaniem poprzez to zdarzenie Włodek udowodnił że nie jest nikim nadzwyczajnym, nie jest wysoko rozwiniętą duchowo istotą, mam na to dowód w jego postach w całej tej "sprawie"
Zresztą poczytajcie Dalajlamę,
jaki stosunek do ludzi i świata ma osoba wysoko rozwinięta duchowo
nie odpisał nic sensownego na temat Namali, malo tego usunął dwa posty swoje w tej sprawie po tym jak administratorka forum "wpuściła" na forum za_mglą, i innych,
Namali to nie dusza, duch czy zjawa, tylko żywa kobieta, opisała swoje przeżycia, gdzie tutaj jest atak ?
w tym że chciałabym wiedzieć co na to Włodek ?

to jest atak ?

jeśli tak ktoś myśli to hmmmm pozostawiam to bez komentarza
pozdrawiam wszystkich

Namali szczególnie przytulam, myślę ze jesteś silniejsza,