Zmarł mężczyzna mego życia-martwię sie

Jeśli szukasz możliwości kontaktu z osobą nie znajdującą się już wśród żywych - możesz tutaj poprosić o to innych.
pijawka

Post autor: pijawka » wt maja 03, 2011 12:36 pm

Czyli wysyłanie miłości Włodku i modlitwa Dwa Serca powinny wystarczyć do odprowadzenia ?

I to chciałam usłyszeć,bo już mi się w głowie mieszało

ORAN

Post autor: ORAN » wt maja 03, 2011 12:40 pm

Włodek,Kosaa przypomina mi Namali,oczywiście z początków Waszej współpracy,tak więc kto myśli to rozumie co z tego wynika....
Miaune,co masz do ukrycia ?bo masz!
Pija po co...
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać - takie jest prawo

pijawka

Post autor: pijawka » wt maja 03, 2011 12:41 pm

Chciałam poluzować atmosferę stąd te drewniane oczy, ale mam nadzieję,że Miaune odpisze Ci na poważnie :)

Wlodek

Post autor: Wlodek » wt maja 03, 2011 12:43 pm

Oran Ty się nie baw w spowiednika , a może zrób coś dobrego , żebyś się mógł z tego cieszyć ,to Ci się poprawi humor i Twoje posty będą baridźej radosne.
Nie ma rzeczy niemożliwych - poza tym wszystko jest możliwe.

ORAN

Post autor: ORAN » wt maja 03, 2011 12:48 pm

A cóżTy człowieku takiego dobrego zrobiłeś,pokaż mi to coś ale niech to będzie widoczne a nie jakaś mgła w mgle.
Ja mam całkiem dobry humor,szczególnie jak czytam to co piszesz,Włodziu.

pijawka

Post autor: pijawka » wt maja 03, 2011 1:21 pm

Nie dostaniemy dowodów Oranie,będziemy zyć dalej w niewierze..

Rocker

Post autor: Rocker » wt maja 03, 2011 1:25 pm

ahh Wy nie wierni :P

ORAN

odp.

Post autor: ORAN » wt maja 03, 2011 1:30 pm

:) Pija w warszawce możesz mnóstwo dowodów otrzymać,są takie miejsca... :lol:
Uśmiechnij się tak jak ja...

pijawka

Post autor: pijawka » wt maja 03, 2011 1:38 pm

Rocker :D

Bo ja wiem,Oran wykłady wykładami,a mnie się marzy typowy przekaz dla mnie od konkretnej osoby i jedno słowo,które pozwoli mi uwierzyć.Och jak ja bym chciała,ale chcieć a móc to odrębna sprawa

żeby mi tak jeden jasnowidzący napisał jakiś konkret :placze:

ORAN

Post autor: ORAN » wt maja 03, 2011 1:43 pm

ale ja co innego miałem namyśli,są takie miejsca,gdzie wielu jest ludzi,którzy opowiadają o takich różnych kontaktach....

pijawka

Post autor: pijawka » wt maja 03, 2011 1:45 pm

tylko opowiadają ? wzięłabym udział w takim seansie,ale to też nierealne,bo to zamknięty krąg.Zyję i umrę w nieświadomości,a potem zobaczę prawdę,zresztą jak wszyscy

a co jeśli moję wątpliwości okażą się prawdą i te całe kontakty to bzdura ? No ludzie,jeśli podczas weryfikacji nie zgadza się nic,to może oznaczać tylko jedno : nie było żadnego kontaktu :!:

Napisać gdzie jest dusza może każdy,bo nikt tam nie pójdzie i nie sprawdzi,podać kolor aury,podobnie,ale jeśli ktoś wciska,że nosiła okulary,ze była ruda,gruba,niska i to się nie zgadza,to nie ma innego wytłumaczenia i trzeba nazwać rzecz po imieniu :!:

Jeśli była prostą kobietą,a dostaję przekaz jak od poety,dobór słów i sens trudny do odgadnięcia,to co Oranie ? w to mam uwierzyć ?

Z czystym sumieniem mogę napisać,że 99 procent kontaktów na tym forum to pomyłka.Ale mam na myśli typowe kontakty,nie weryfikację fokusa :!:

dzwoneczek

Post autor: dzwoneczek » wt maja 03, 2011 9:22 pm

Moi drodzy :) Chciałam Wam napisać że wiem że kontakt z Andrzejem został nawiązany i bardzo proszę o to żeby Go już nie niepokoić.Proszę także o wysłanie mu wiele miłości.
Bardzo Wszystkim dziękuję
Pozdrawiam serdecznie Basia

astonmartin

Post autor: astonmartin » śr maja 04, 2011 12:03 pm

Dzwoneczek musisz być zdesperowana wierząc w kontakt a pijawka i oran naswietlili sprawe a ty dalej swoje. Bogu oddaj męża

astonmartin

Post autor: astonmartin » śr maja 04, 2011 12:04 pm

sara miaune kosa włodek rocker udajcie sie do poradni, nieda sie was czytac, same kłamstwa

kosaa997

Post autor: kosaa997 » śr maja 04, 2011 9:51 pm

astonmartin, z całym szacunkiem, ale po co wdajesz się w dyskusję, nic pozytywnego nie wnosząc do tematu ? To że Ty nie potrafisz komunikować się z drugą stroną, nie znaczy, że to nie jest możliwe. Nie wiem co tutaj w ogóle robisz. Daj pokój Dzwoneczkowi.

Sara

Post autor: Sara » śr maja 04, 2011 10:56 pm

Jako że w tym wątku były wspomniane wyniki wywahań Kosyy w stosunku do ' poziomu ' mojej swiadomosci, ( z ktorymi sie zreszta nie zgadzam , w takim zakresie, w jakim sa interpretowane ), wywahan, na ktore nie otrzymał ode mnie zgody, i ktore zostały tutaj zamieszczone , aby zdyskredytowac moje opinie , toteż w tym wątku ( przepraszam Dzwoneczka ) zmuszona jestem napisać pewne ostrzeżenie : ..

Otóż znalazłam dzisiaj na swoim oficjalnym bloogu taki wpis Kosyy :

Moja droga.
Wiedzę masz, przyznać muszę.
Szkoda tylko, że człowiek, który tak wiele o tym pisze, nie jest w stanie takich dusz odprowadzać. 27 fokus - od 27 można zaczynać odprowadzać, moja droga, jesteś aktualnie w 12 fokusie. I mówię tak jak jest, nie leży w mojej naturze szkodzić drugiemu, tylko chcę uświadamiać ludzi którym 'pomagasz'. Nie warto. A Ty skarbie, proszę, popracuj nad sobą. Pozdrawiam serdecznie :)

Otoz uprzejmie informuje wszystkich , ze nie wiedząc o tym wpisie, wysłalam wczoraj wieczorem takie pw do Włodka :

Witaj,

Pragnę Cie poinformować , Włodku, że usunęłam dzisiaj z forum moje osobiste dane ( imię i nazwisko ) , ponieważ w przeciwnym razie musialabym zarówno Ciebie, jak i Kosee podac do Sądu o naruszenie moich dobr osobistych .

A dobra osobiste to min. cześć ( godnośc i dobrę imię ) oraz wizerunek .

W przeciwieństwie do Ciebie i Kosyy, wystepuje na forach pod swoim nazwiskiem, pod którym pomagam oficjalnie innym, więc pisanie na forum , ze nie mogę pomagac duszom, ani ich przeprowadzac, bo nie jestem jeszcze - wg Was - w nie ' odpowiednim focusie' , jest takim własnie naruszeniem moich dóbr osobistych, zagrazajacym tym, ze nikt nie zwroci sie do mnie o pomoc w tym zakresie.

A przeprowadziłam do tej pory setki dusz, bez zadnych 'reklamacji' ze strony kogokolwiek . Wielokrotnie sprawdzałam u innych wiarygodnych osób fakt przeprowadzania przez mnie dusz.

W związku z faktem, ze dodatkowo ten niby mój 'focus' został okreslony przez Kosee, i potwierdzony pozniej przez Ciebie, wbrew mojej woli , jako dowód, ktory miał na celu zdyskredytowac opinie, ktore piszę, uwazam, ze jest to czyn nie etyczny, i pragne Cie ostrzec, ze nastepnym razem wystąpię do odpowiednich władz ' reikowców ', z informacja o nieetycznym postepowaniu zarówno przez Ciebie, jak i Twoich uczniów ( jezeli Kosaa jest Twoim uczniem ) .

Nastepnym razem, bo w tej chwili postanowiłam sprawę zakonczyc na poinformowaniu Was o moich prawach i mozliwościach ich obrony.

Prosze, abys przekazał tresc tego maila Kosie.

Lucyna Momot

ps. dla większej jasności - fakt usunięcia z forum moich danych osobistych nie oznacza tym samym usuniecia przez mnie mojego konta z CUiO.
Będę tylko wystepować tutaj jedynie pod nickiem Sara, co oczywiscie nie oznacza, ze mozna mi bedzie nadal bezkarnie łamac moje prawa
.

Po zobaczeniu wpisu Kosyy na swoim bloogu postanowiłam jednak przywrocic na forum moje dane, i otwarcie na forum przekazać panom : Kosie i Wlodkowi ostrzezenie, ze przy jakimikolwiek ponownym naruszeniu moich dóbr osobistych, podam obu Panów do sądu .

Jezeli komus sie wydaje, ze mozna bezkarnie kogos obrazac, i próbowac niszczyc jego opinię wynikami wywahan, ktore w zupełnosci nie oddaja stanu faktycznego, to sie bardzo myli.

Nasze sądy juz niejednokrotnie wydawały wyroki w tego typu pomowieniach, i wiele bioterapuetów i osób pomagajacych w naszych zakresie wygralo proces o zniesławienie.

W takim przypadku mozna spodowac, ze wezwani swiadowie , ktorzy sa wiarygodnymi i uznanymi przez cechy zrzeszajace takie osoby fachowcami, , zbadaja stan mojej swiadomosci nawet cofając sie do tyłu, na dzień podany przez Kosee i Włodka.

Pragne równiez uswiadomić tym, ktorzy chetnie z kolei uswiadomia mnie, ze wraca do nas to, co dajemy innym, ze moja uwaga dotycząca 'wkladu' Miaune do przeprowadzenia Andrzeja była do niej skierowana na pw, i była prosba o ponowne przez nia sprawdzenie pewnych informacji, ze wzgledu na dobro Andrzeja (co zaznaczałam tutaj w postach ) . Miaune nie wystepuje tu z imienia i nazwiska . Na dodatek wielokrotnie dodawalam w postach, ze wierze, ze przeprowadza dusze, a wiec nie naruszylam jej 'dóbr osobistych'.

W wątku o działaniach Włodka równiez nie wystepowałam , więc nie mam sobie wobec niego nic do zarzucenia.

Wypowiedzialam jedynie inna opinie, niz Kosaa, w watku przez niego zalozonym, oraz niniejszym , jednak od razu w tym watku zrobiłam zastrzezenie, ze :
Z góry jednak uprzedzę, ze dotyczyć będą one jedynie przedstawionego powyżej materiału, a nie Twojej osoby, Kosaa, czy osoby Włodka , i dobrze by było, aby wszyscy , którzy ten post będą czytac, mieli tego świadomość.

Brak takiego samego zdania w jakims temacie, jakie masz Ty, Kosaa, czy Włodek, nie oznacza tym samym jakiegokolwiek ‘ataku’ wobec Was , czy kogokolwiek innego.
Mysle, ze zwiazku z tym, ze moja opinia była inna, niz Kosyy, przypuszczam , ze w akcie zemsty zostalam przez niego obrazona i zniesławiona.

Kosaa jednak nie jest tu sam, jest prawdopodobnie uczniem Włodka , ktory jest jego Nauczycielem Reiki.

A osoby pomagające energia reiki, musza charakteryzowac sie min. przestrzeganiem zasad etyki, co raząco wg mnie naruszyl Kosaa swoim wpisem .

Dlatego jeszcze raz chciałabym ponformowac obu panow, a zwlaszcza Kosee, ze wystepowanie pod nickami nie zwalnia Cię od odpowiedzialnosci osobistej za swoje dzialania,za swoje wpisy, za swoje slowa, ani nie zwalnia Cie od przestrzegania zasad etyki.

Jezeli jeszcze raz beda one naruszone w stosunku do mojej osoby , wystapie najpierw do Mistrza, który dał inicjacje Włodkowi ( lub odpowiedniego organu związanego z Reiki ) , z informacja o nietycznym dzialaniu zarowno jego, jak i jego ucznia, a w nastepnych przypadkach dodatkowo do Sądu.

pozdrawiam :)

ps. pragne jeszcze podkreslic, ze jeżeli Panowie w odpowiedzi na moje zarzuty byliby mieli sie teraz posługiwac opisem Focusa F12, opisanym przez Moena tak :

Focus 12
(Poszerzona Świadomość)
To stan, w którym przytomna świadomość pokonuje ograniczenia ciała fizycznego. Focus 12 ma wiele płaszczyzn, włączając: eksploracje światów niefizycznych, podejmowanie decyzji, rozwiązywanie problemów i wzmożoną kreatywną ekspresję.
to wiele Waszych wpisów ( włacznie z zacytowanym u góry ) pokazuje kontekst, ze uzywany przez Was Focus 12 ma zupelnie inna wymowe.........

Na dodatek Focusy od 23 w górę, nie moga byc stosowane wobec osob , bedących jeszcze w ciałach ludzkich, poniewaz dotyczą wyłacznie dusz aktualnie nie wcielonych .

Czyli : rosnące numery focusów nie sa odpowiednikiem rosnącego poziomu świadomosci duszy wcielonej jeszcze w ciało ludzkie ! !

Przykładowo z wątka :
http://www.afterlife-knowledge.com.pl/f ... php?t=1767

Focus 22: Stan świadomości ludzkiej, w którym ludzie wciąż żyją fizycznie i mają tylko częściową świadomość. W tym stanie znajdują się ci, którzy cierpią z powodu delirium, uzależnili się od środków chemicznych lub alkoholu, albo też znajdują się w stanie demencji. Znajdują się tu również pacjenci, którzy zostali znieczuleni lub zapadli na śpiączkę. Doświadczenia tu przeżyte mogą zapisać się w naszej pamięci jako sny lub halucynacje. Moje osobiste doświadczenie mówi mi, że wielu przebywających tu to ludzie zdezorientowani i zagubieni. A to sprawia, że może być trudno nawiązać z nimi kontakt.

Focus 23: Poziom zamieszkany przez tych, którzy niedawno opuścili egzystencję fizyczną, lecz którzy albo nie potrafili rozpoznać i zaakceptować tego stanu rzeczy, albo uwolnić się od pęt Systemu Życia Ziemskiego
Znajdują się tu ludzie żyjący w najróżniejszych okresach historycznych. Ci, którzy tu żyją, są niemal zawsze wyizolowani i samotni. Często okoliczności ich śmierci sprawiły, że czują się zagubieni i nie wiedzą gdzie są, a nawet nie zdają sobie sprawy z tego, że umarli. Wielu z nich utrzymuje taką czy inną formę kontaktu ze światem fizycznym, a tym samym ogranicza sobie możliwość spostrzeżenia tych, którzy przyszli z Życia po Śmierci, aby im pomóc.

Focus 24, 25 i 26: Są to Terytoria Systemów Przekonań zamieszkane przez ludzi nie posiadających formy fizycznej, a pochodzących ze wszystkich okresów historycznych i miejsc na kuli ziemskiej, którzy przyjęli i wyznawali najróżniejsze przekonania i koncepty. Należą do nich wierzenie religijne i przekonania filozoficzne, które postulują jakąś formę pofizycznej egzy

Focus 27: Tu właśnie znajduje się Centrum Przyjęć, lub Park, który jest jego sercem. Jest to świat sztuczny, stworzony przez ludzkie umysły; przystanek w podróży mający zmniejszyć szok przejścia z rzeczywistości fizycznej. Przybiera on kształt różnych miejsc na Ziemi najłatwiejszych do zaakceptowania dla nowoprzybyłych.

Natomiast Focusy 12, 15, 21 oznaczaja rózne stany swiadomosci uczestników kursów Moena, podczas ktorych, bedąc jeszcze w ciałach ludzkich, moga siegac swoja swiadomoscią do focusów, na ktorych zyją już dusze bez ciala ludzkich ....

Ich opis wg Moena znajduje sie tutaj :
http://www.afterlife-knowledge.com.pl/i ... 8&Itemid=8

Focus 12: (Rozszerzona Świadomość): Jest to stan, w którym świadoma jaźń wychodzi poza granice ciała fizycznego. Focus 12 ma wiele różnych aspektów, łącznie z odkrywaniem rzeczywistości niefizycznych, podejmowaniem decyzji, rozwiązywaniem problemów i wzmożoną ekspresją twórczą.

Czyli bedac w F12 mozna porozumiewac sie z duszami, bedącymi na F27, i wyzej.

Nie trzeba jednak osobiscie sie przemiescic do F27, gdy dusze, ktorym pomagamy, przeprowadzaja Opiekunowie, lub Pomocnicy, ktorzy z nami współpracuja. To oni sie tam przemieszczaja, a nie my.

Czyli do przeprowadzania dusz wlacznie z Pomocnikami wystarczy, ze nasza swiadomosc pozwoli nam na pozozumiewanie się z Pomocnikami tutaj, a dodatkowo mozemy sie porozumiewac z pozostającymi na Ziemi duszami .

Wielokrotnie wspominałam, nawet w tym watku, ze to mój Pomocnik przeprowadza dusze dalej, do F27, natomiast ja rozmawiam zarowno z Nim, jak i z duszami , przebywającymi jeszcze w czasoprzestrzeni ( a czasami nawet poza nią ) .......

Mogłabym sie zgodzic, ze F12 oznaczał mój stan swiadomosci w momencie wywahania, , ale wg mojej interpretacji, opartej na opisach Moena, i to tylko potwierdza, ze w tym momencie badanym moglam siegac swiadomoscia poza moje cialo ludzkie, w tym do do wielu rzeczywistości niefizycznych.

Co oczywiście nie oznacza, ze w innym momencie moj stan swiadomosci nie bedzie wynosił C1, jak moja swiadomosc bedzie zajęta tylko codziennymi czynnosciami ( przeciez trudno, abym w pracy miala swiadomosc poza cialem ludzkim ) , lub jeszcze w innych F21, jak zechę siegnac swiadomoscia do odmiennych systemow energii....

Czyli oznaczenie F12 nie oznacza stanu , w ktorym moja swiadmosc moze osiagnac najwyzsze dla mnie wibracje ... oznacza tylko wybór stanu, ktory jest dla mnie do czegos potrzebny w danym momencie ....

Tym, którzy dalej tego nie zrozumieja, prosilabym o kontakt z jeszcze zyjacym po ' tej stronie' Brucem Moenem , i moze wtedy przestana obrazać innych.....[/b]
Ostatnio zmieniony czw maja 05, 2011 8:54 am przez Sara, łącznie zmieniany 4 razy.

ORAN

odp.

Post autor: ORAN » czw maja 05, 2011 8:30 am

Sara napisała- "Jezeli jeszcze raz beda one naruszone w stosunku do mojej osoby , wystapie najpierw do Mistrza, który dał inicjacje Włodkowi ( lub odpowiedniego organu związanego z Reiki ) , z informacja o nietycznym dzialaniu zarowno jego, jak i jego ucznia, a w nastepnych przypadkach dodatkowo do Sądu."
:) myślę Saro że z tym raczej będziesz mieć problem,bo mistrz inicjujący p.W.to wielka tajemnica i obawiam sie, że ten mistrz może być z innych wymiarów :P

pijawka

Post autor: pijawka » czw maja 05, 2011 8:47 am

Oran,a co za sztuka polatać po astralu i poszukać ? :lol: pesteczka :lol: rozwiń skrzydła, odmawiaj 2 serca i się wzniesiesz ..... :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kontakt ze zmarłymi”